Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Handschrift Met een iPad
Handschrift op de iPad gaat om een ​​aantal opties . U kunt schrijven met uw vinger of een stylus , en elke app die handgeschreven invoer accepteert behandelt het op verschillende manieren . In elke situatie , kan het proces wat tijd om te wennen aan te nemen , want het gevoel is niet precies zoals het schrijven met een pen op papier . Maar met een beetje oefening , kunt u klasse notities invoeren , ontmoeten notulen en andere informatie in uw iPad alsof je werkt aan een standaard kladblok . Vinger vs Stylus

Een stylus zal u voorzien van een pen - achtige ervaring , maar het is ook een extra component mee te nemen en mogelijk verliezen . Als u van plan om veel van het handschrift te doen op uw iPad , probeer verschillende soorten stylus om een die het meest comfortabel voor u te vinden . Gebruik alleen stylussen ontworpen voor de iPad , het heeft een capacitief touchscreen , dus stylussen ontworpen voor resistieve touchscreens zal niet werken en kunnen krassen op het glas . Als u wilt schrijven met je vinger , experimenteren met verschillende handposities om een ​​die het meest comfortabel voor u te vinden. In plaats van een index vingertop , kunt u vinden dat rust je hand als met een pen en met de zijkant van uw vinger om het beste werkt schrijven .
App Features

Apple's App Store beschikt over een breed scala van apps die handschrift kan accepteren . Sommige bieden verschillende virtuele papier achtergronden , anderen hebben input-panelen zodat u grote slagen comfortabel schrijven en dan krimpen uw handschrift tot beheersbare omvang ; nog andere apps zullen uw handschrift omzetten in tekst . Sommige apps combineren deze eigenschappen samen voor een veelzijdige handschrift ervaring . U kunt apps waarmee je handgeschreven en type, anderen die ondersteuning voor het schrijven alleen , en nog anderen met extra functies zoals geluidsopnames, foto's importeren en PDF annotatie .
Kiezen van een applicatie te vinden < br >

Meest handschrift apps
zijn relatief goedkoop , en velen zijn gratis . Bij het kiezen van een app , overwegen hoeveel u bereid bent te betalen voor de functies die u wilt zijn . Verwachten meer te betalen voor handschrift - naar - tekst-conversie is dan voor een eenvoudige tekening app . Functies zijn niet altijd in verhouding met de prijs , echter, dus lees de beschrijvingen app in de app store zorgvuldig en let op de beoordelingen van gebruikers . Om fundamentele handschrift apps vinden , voert u " Draw " of " Handschrift " in de App Store zoekvak . Voor meer full-featured apps , probeer dan ' Aantekeningen maken "als zoekterm . Als u op zoek bent naar handschrift - naar - tekst-conversie , PhatPad en WritePad zijn de oudste apps voor dat doel . Als een toepassing die u geïnteresseerd bent in een gratis " Lite " versie , is het een goed idee om te proberen dat vóór de aankoop van de volledige app .
Overwegingen

Een kenmerk
dat helpt bij het handschrift op de iPad is een pols guard , ook wel palm bescherming en een verscheidenheid van andere namen . De functie wordt geleverd met vele handschrift apps en helpt de iPad maken tussen uw beoogde handgeschreven invoer en de zijkant van je hand als het berust op het scherm in een comfortabele positie schrijven . Sommige bewakers gebruik maken van een paneel dat u sleept op het scherm en de positie als je het leuk vindt . Anderen gebruiken geautomatiseerde detectie om te beslissen welke merken te vertrekken op het scherm. Apps zonder deze optie kunt u met ongewenste lijnen en vlekken uit je hand die interfereren met uw handgeschreven invoer . Ook kijken naar de output formaten voor elke app . Als u van plan bent om uw handgeschreven notities delen met anderen , kiezen voor een app die PDF- versies van uw notebook kunt exporteren zodat anderen ze op elk apparaat kan lezen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Sync een film vanaf een…
·Heb Bewerkt Foto Get gesynchro…
·Hoe kan ik een printer aan het…
·Zeven alternatieven voor de iP…
·Hoe kan ik Wallpaper op een iP…
·Zal een EXE -bestand uitvoeren…
·Hoe te Magazines downloaden op…
·Hoe doen ze maken een iPad Scr…
·Hoe te Electro Music maken op …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer fan Stiller 
·Hoe om te bepalen vrije schijfruimte 
·Tonercartridge Problemen 
·Hoe CD Software installeren op een lapto…
·Zebra LP 2824 Plus Features 
·Hoe de Upper Feed Assembly Vervang in ee…
·Hoe maak je een Bluetooth te werken op e…
·Hoe maak je een serieel - naar - USB-poo…
·Palm Zire 72 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com