Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Ik kan niet Delete Mail on My iPad
Van de iPad mail app kan brengen in mail van een verscheidenheid van web - based e-mail account types . Als je problemen hebt met het verwijderen van e-mail , de iPad biedt verschillende alternatieven. Het probleem kan zijn met het proces dat u probeert te gebruiken , of het kan in de e-mailaccount instellingen voor specifieke account. Methoden verwijdering

De iPad biedt drie manieren om uw e-mail te verwijderen voor de meeste rekeningen . In de rechterbovenhoek van het scherm , ziet u een kleine prullenbak-pictogram . Tikken dit verwijdert het geopende bericht . In de lijstweergave kunt u uw vinger over elk bericht een delete-knop te onthullen en vervolgens op de knop om dat bericht te verwijderen . Voor meerdere berichten , tikt u op de knop 'Bewerken' aan de bovenkant van de e-mail lijstweergave en selecteer alle berichten die u wilt verwijderen , en tik vervolgens op "Verwijderen" aan de onderkant .
Gmail -accounts < br >

Als uw e-mailaccount die via de iPad mail app werkt alleen biedt " Archief " of een soortgelijke optie in plaats van "Delete ", moet u de instellingen wijzigen . Dit is de standaardinstelling voor Gmail-accounts die worden uitgevoerd door de iPad , de Mail- app zal niet omgaan met zowel de " archief " en " Delete " -commando's , dus je moet kiezen . Dit kan veranderen in de toekomst updates voor de Mail-app , maar totdat het doet , beslissen of u liever de " Archief " of "Delete" optie . Als u liever verwijdert , start de 'Instellingen' app en kies ' Mail, Contacten en Agenda . " Selecteer uw Gmail-account , of enige andere rekening die op deze manier gedraagt ​​, en schuif de " Archive berichten" virtuele switch naar de stand "Uit" . Wanneer u terugkeert naar uw Mail-app , moet de rekening aan te bieden " Wis " in plaats van " Archief . " U moet mogelijk sluiten en opnieuw starten van de Mail-app voor wijzigingen door te voeren .
POP Accounts

Voor POP-accounts , zoals Hotmail en andere gemeenschappelijke webmail programma's , moet u wellicht de delete knop beschikbaar, maar ontvangt een systeem foutmelding wanneer u probeert te verwijderen . Uw iPad kan ook verschijnen om de berichten te verwijderen , maar vervang ze dan in uw inbox de volgende keer dat u uw e-mail te openen. Voor dit probleem , ga naar uw " Instellingen " app en kies de optie ' Mail, Contacten en Agenda " , selecteer vervolgens de account dat u problemen ondervindt met . Blader omlaag naar de knop " Geavanceerd" en selecteer deze . Selecteer wanneer u verwijderde berichten , zoals een week of een dag later te verwijderen , en selecteer vervolgens de optie " Delete from server" en kiezen wanneer u wilt dat de e-mail verwijderd van de webmail server . Zolang geen van beide optie is ingesteld op " Nooit , " je moet niet problemen hebben . Sommige POP accounts kunnen extra opties , zoals het inschakelen van een map "Trash " . Als deze optie wordt weergegeven in uw " Advanced" -scherm , zorg ervoor dat de "Trash " of de map " Delete " wordt ingeschakeld .
System Error

Als uw e-mail verwijderen gebruikt te werken, maar is begonnen bevriezing of glitching wanneer u probeert te verwijderen , moet u uw iPad opnieuw opstarten of updaten van uw besturingssysteem . Het afsluiten van de iPad volledig door het vasthouden van de slaap /waak- neer-schakelaar totdat het "Slide aan de macht off " verschijnt , en schuif met uw vinger over het aangegeven gebied uit te schakelen . Draai de iPad weer op na een paar minuten om te zien of het probleem is opgelost . Zo niet , sluit je iPad aan op uw computer met behulp van de sync-kabel en laat het synchroniseren met iTunes . Als iTunes vertelt u er een software-update , selecteer de optie om de bijgewerkte software te laten en te installeren . U kunt ook proberen het verwijderen van uw e-mailaccounts en de inrichting daarvan opnieuw als het probleem zich blijft voordoen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe software te laden op mijn …
·Hoe maak je een iPad Publicati…
·Toegang tot een Macintosh Desk…
·Hoe je Firefox User Agents wij…
·Hoe het opzetten van Microsoft…
·Hoe de SIM verandering in mijn…
·iPad Classroom Activiteiten 
·Hoe je Cydia installeren op ee…
·Hoe je iPad Keynote Objecten m…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe E-mail verwijderen op de iPad 
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Hoe de kalender verwijderen op een iPad 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Hoe maak ik een e-mailadres Verwijder ui…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
  Hardware Articles
·Hulp voor een laptop geluidskaart Dat we…
·Wat is het verschil tussen de Pentium D …
·Hoe om eBooks downloaden van computers t…
·Hoe u de HP Officejet K60 Fix 
·Hoe maak je een USB Memory Stick gebruik…
·Heeft de Dell Inspiron 1525 Heb Recordin…
·Hoe te Karakter Symbolen Maak op een lap…
·Hoe kan ik upgraden van de CPU voor een …
·Vijf Soorten PLC Taal 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com