Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Vijf Soorten PLC Taal
Een programmeerbare logische controller of PLC , is een apparaat dat de computer processen bewaakt door het bekijken van ingangen om een ​​systeem en het in-of uitschakelen van de uitgangen op basis van een set van instructies geprogrammeerd met behulp van een van de vijf PLC talen . PLC's worden het meest gebruikt in situaties waarin aanvragen met elektrische bediening - zoals verpakkingsmateriaal , material handling , bewerken of automatische assemblage - eisen te veel controle van de in-en uitgangen om alleen te bedienen met timers . Voordelen PLC

met een PLC elimineert de behoefte aan talrijke timers vele werktuigmachines . De PLC maakt controleprocedures makkelijker, omdat de werkzaamheden visueel weergegeven op een scherm , en de kosten van een PLC is lager dan de kosten van de verschillende timers en spoelen die nodig zou zijn om dezelfde functies vervullen . De PLC is ruimte efficiënt , en het biedt een manier om de programmering te testen in het laboratorium , waardoor correcties , indien nodig , voordat de uitvoering van het apparaat in een echte werk -scenario .
IEC 1131-3 norm < br >

de International Electrotechnical Commission , of IEC , heeft Standard 1131 , waarin de specificaties die nodig zijn voor de talen die programmeerbare besturingen zoals de PLC bedienen definieert ontwikkeld . IEC 1131 dicteert de semantiek , syntaxis en display voor de vijf PLC talen beschikbaar, die elk het best geschikt is om bepaalde soorten toepassingen .
PLC talen

programmeurs kunnen kiezen uit vijf PLC talen . Ladderdiagram ( LD ) is het beste voor programma's gecontroleerd door meerdere bestanden , subroutines en code snijden . Sequentiële functie charts ( SFC's ) worden gebruikt om de programma-systemen die al verder gevorderd zijn dan die welke worden geleid door LD . Functie (FBS ) is een grafische taal die gegevens van input tot output door het sturen door middel van blokken van geneste data drijft . Gestructureerde tekst ( ST ) lijkt op Basic of Pascal programmeertalen , omdat het gebruik maakt van uitspraken als " Als - Dan-Anders , " "Terwijl " en " Repeat". Instructielijst ( IL ) gebruikt ezelsbruggetje instructies van de ladderdiagrammen en stuurt de instructies naar de PLC via een programmeerterminal .
Industrie PLC Gebruik

PLC
zijn industriële computers , eerder dan basic thuis - of kantoor-achtige persoonlijke computers . Machine - informatie - Systems.com verwijst naar de PLC als een " miskende held regelen van een enorme waaier van apparatuur . " Op basis van hun programmering , die wordt bestuurd via een van de vijf talen , zijn PLC -eenheden actief in de volgende sectoren : . fabricage -, ruimtevaart- , reis- , voedsel -, textiel- , film- , ziekenhuis , vrije tijd , gieterij , landbouw , kunststoffen en printing , onder anderen

Previous: Next:
  Computer Drives
·Interne kaartlezer Instructies…
·Hoe maak je een DataTraveler L…
·Tips voor IGo 
·Hoe maak je Reformat een Cruze…
·Wat is een Physics Processor 
·Hoe maak je een verbinding mak…
·Hoe de Reserator XT Flush 
·Hoe maak je een microfoon op e…
·Hoe maak je een Projectorscher…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Interne Vs . External Sound Card 
·XPS M1330 Moederbord Failure 
·Hoe te Lock My externe harde schijf 
·Hoe kan ik een printer gebruiken om een …
·Hoe je PIX configureren 
·Hoe maak je een BIOS op de harde schijf …
·Hoe maak je een toetsenbord vervangen op…
·Hoe maak je een Memory Stick Reader inst…
·Hoe voeg ik mijn eigen speakers aan Mijn…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com