Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Externe Harde Schijven >> Content
Hoe te Lock My externe harde schijf
Mensen maken vaak gebruik van externe harde schijven tot gevoelige , geheime of prive- gegevens op te slaan . Dit helpt de data te beveiligen door het toegankelijk alleen als de externe harde schijf is aangesloten op een computer . Om de gegevens verder te beveiligen , kunnen externe harde schijven worden gecodeerd of wachtwoord beschermd zodat de data wordt " opgesloten " binnen en slechts toegankelijk voor personen die het wachtwoord of de coderingssleutel hebt . Software opties bestaan ​​, zowel gratis als voor kosten , die beide te doen . Instructies
1

Installeer de gratis versie van SafeHouse Explorer te bouwen stand - alone , versleutelde geheugen kluizen , of de aankoop van de volledige versie van SafeHouse ( persoonlijke of professionele edities) naar externe harde schijven , USB-drives en versleutelen netwerkservers ( zie "Bronnen" ) . SafeHouse biedt de mogelijkheid om wachtwoorden individuele mappen en bestanden te beschermen met het oog op extra beveiliging toe te voegen aan de standaard Windows-wachtwoord opties , en een grafische wachtwoord meter zorgt ervoor dat de gekozen wachtwoorden zijn robuust genoeg om bruikbaar te zijn . Kopen van 2

Download en installeer TrueCrypt , een gratis, open - source software -optie ( zie "Bronnen" ) . TrueCrypt werkt op volledige harde schijven , partities , USB -drives , of op stand - alone bestanden en mappen . TrueCrypt ondersteunt verborgen mappen en bestanden , zodat gebruikers mogelijke ontkenning hebben in het geval van een wachtwoord gestolen . Dit betekent dat zelfs met een wachtwoord , zullen tegenstanders een moeilijke tijd vinden van informatie. TrueCrypt werkt op Windows , Mac en Linux besturingssystemen .

Aankoop PGP Whole Disk Encryption 3 om gevoelige gegevens te beschermen tegen kwaadwillende gebruikers ( zie "Bronnen" ) . PGP Whole Disk Encryption is verkrijgbaar bij Symantec en werkt op desktops , laptops en alle verwijderbare media . De software helpt gebruikers om de federale veiligheid mandaten , partner vereisten en best practices voor de bescherming van gegevens te voldoen met behulp van een speciaal ontworpen Hybrid Cryptographic Optimizer .
4

Installeer Check Point Full Disk Encryption te helpen houden mappen op een PC , Mac of Linux-machine veilig ( zie "Bronnen" ) . Check Point Full Disk Encryption biedt de mogelijkheid om externe schijven , interne drives en zelfs boot drives beschermen . De extra veiligheidsmaatregelen op een start - up schijf betekent dat iedereen probeert om de computer op te starten zal worden gevraagd om te gaan door middel van een tweede ronde van authenticatie die niet kan worden omzeild met dezelfde trucs gebruikt om het besturingssysteem authenticatie omzeilen .

Previous: Next:
  Externe Harde Schijven
·Hoe je externe harde schijf So…
·Hoe kan ik gegevens op een ext…
·Wat is een externe harde schij…
·Hoe maak je een SATA Externe H…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe de overdracht van bestande…
·Externe harde schijf Mac kan n…
·Hoe partitie een externe harde…
·Externe harde schijf installat…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Tekenen dat je RAM wordt overgeklokt 
·Hoe maak je een Mini SD Card 
·Wat is er nodig om gegevens van de ene s…
·Hoe te Phoenix Award Overclock BIOS 
·Hoe Set Up My Netgear XE102 Muur een lap…
·Thinkpad T400 Specs 
·Hoe te Urine Schoon vanaf een laptop com…
·Hoe maak je verbinding een USB 1.0 op ee…
·Hoe installeer ik een Point & Print Driv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com