Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe je PIX configureren
De Cisco Private Internet eXchange is een bekende IP firewall - een van de eerste apparaten in deze markt . PIX firewalls bieden een breed scala van beveiligingsdiensten , maar moet eerst worden geconfigureerd . PIX beveelt het gebruik van HyperTerminal , een tool die is geïnstalleerd met Windows-besturingssystemen voor Windows 7 . Hoewel HyperTerminal niet in Windows 7 is geïnstalleerd , kunt u de Windows XP -versie zonder problemen gebruiken . Zodra u HyperTerminal op uw machine hebt , kunt u deze gebruiken om verbinding te maken met de PIX- firewall en de interfaces en routing -instellingen te configureren . Instructies
1

Open uw favoriete webbrowser en navigeer naar MediaFire te HyperTerminal downloaden . HyperTerminal wordt niet langer geïnstalleerd met Windows 7 , maar de Windows XP -versie werkt perfect . Kopen van 2

Klik op de groene knop "Download" en sla het archief op uw computer . Rechts - klik op de " hypertrm.zip " bestand en selecteer de " Extract here" optie om de HyperTerminal uitpakken in dezelfde map .
3

Dubbelklik op het " hypertrm . exe " -bestand om te beginnen met HyperTerminal . Het venster " New Connection " verschijnt automatisch
4

Typ een naam voor uw nieuwe verbinding - . Bijvoorbeeld , " Cisco PIX " - en klik " . OK " Klik op " OK " , opnieuw aan te sluiten met behulp van de standaard COM poort
5

Selecteer " 9600 " in de " Bits per seconde " drop - down menu en klik op "OK . " de opdrachtprompt wijzigingen aan . " Pixfirewall > " .

Type " en " 6 en druk op " Enter " om geprivilegieerde modus te gaan . Druk op " Enter " of type " Cisco " en druk op " Enter " wanneer u wordt gevraagd om een ​​wachtwoord . De command prompt verandert in " Pixfirewall # " .

Type 7 "enable password new_password " en druk op " Enter " om een ​​nieuw wachtwoord in te stellen . Vervang " new_password " met het wachtwoord dat u wilt gebruiken .

Type 8 " configureren terminal " en druk op " Enter " om te beginnen met het configureren van de PIX-firewall . De command prompt verandert in " Pixfirewall ( config ) # " .
9

Geef een hostnaam naar de terminal door het uitvoeren van de " hostname host_name " commando . Vervang " host_name " met elke hostnaam - . Bijvoorbeeld , " Pixfirewall "
10

Sla de hostnaam door het uitvoeren van de "write memory " command
11 < . p > Wijzig de console time-out om de veiligheid te verbeteren door gebruik te maken van de " console timeout X " commando . Vervang " X " met het aantal minuten dat moet gaan totdat de verbinding wordt gesloten .
12

Zet een banner om potentiële aanvallers te waarschuwen door middel van de " banner exec Onbevoegde toegang zullen worden vervolgd " commando . U kunt vervangen " Onbevoegde toegang zullen worden vervolgd " met een bericht dat u wilt .
13

Maak een interface , noem maar op en wijs een beveiligingsniveau om het met behulp van de " nameif ethernet_dmz sec60 " command . Dit commando creëert de " ethernet_dmz " interface en kent een beveiligingsniveau van 60 aan. Typ een naam in plaats van " ethernet_dmz " en eventuele beveiligingsniveau plaats van

Turn 14 op de interface met behulp van deze commando's " 60 . " :

-Interface
ethernet0 100fullinterface ethernet1 100fullinterface ethernet_dmz 100FULL

de " ethernet0 " en " ethernet1 " zijn de standaard " binnenkant " ( 100 veiligheidsniveau ) en 'buiten' ( 0 beveiligingsniveau ) interfaces .
15

een IP-adres en een netwerk masker om de interfaces met behulp van deze commando's toewijzen :

ip adres
buiten 192.168.1.1 255.255.255.0ip adres binnen 10.1.1.1 255.255.255.0ip adres ethernet_dmz 172.16.16.1 255,255 . 255.0

U kunt vervangen " 172.16.16.1 " met een IP-adres en " 255.255.255.0 " met een netwerk masker .
16

Maak een route voor elke interface om te beginnen met de routering van het verzoek door de firewall :

route
buiten 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.1.100 1route binnenkant 10.0.0.0 255.0.0.0 10.1.1.1 1route ethernet_dmz 172.16.17.0 255.255.255.0 172.16.16.1 1 < br

verkeer vanuit de " 10.0.0.0 " netwerk > zal worden doorgestuurd naar de binnenkant interface, het verkeer van de " 172.16.17.0 " netwerk zal worden doorgestuurd naar de ethernet_dmz interface. Alle overige verkeer wordt geregisseerd door de buitenmuur interface.
17

Sla de nieuwe configuratie door het uitvoeren van de " write geheugen " commando . Sluit de HyperTerminal om los te koppelen van de PIX- firewall .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een Nexxtech webca…
·Kensington SlimBlade instructi…
·Hoe kan ik een Dell Photo Prin…
·Een Minolta Fax 3900 Is geen v…
·De voordelen van Plotters 
·De D - Link UTP-kabel Specs 
·Wat is een SDHC- kaartsleuf ? 
·Welke digitale camera's op een…
·Hoe Plastic cd's & dvd's Recyc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je externe harde schijf converteren …
·Hoe maak je een USB Joystick Build 
·Hoe schakel ik de fans omhoog op een ATI…
·Hoe maak je een Projectorscherm Build 
·Bussnelheid op een A6838f 
·Hoe krijg ik mijn DVD te spelen op mijn …
·Wat is een Drum Cartridge 
·Hoe maak je een 8mm Wijzig naar DVD 
·Hoe je het moederbord vervangen op een I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com