Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een 8mm Wijzig naar DVD
Een 8 - mm film kan alleen worden bekeken op een filmprojector omdat het niet verenigbaar is met de digitale bestandsformaten gebruikt op computers . Het is niet ingewikkeld , echter 8 - mm film veranderen in een digitaal formaat dat op een DVD kan worden gebracht . U een filmprojector , een camcorder , een analoog -digitaal omzetter en een aantal computerprogramma's nodig om de 8 - mm film zetten in een DVD. Dan kunt u uw 8 - mm film bekijken op een stand - alone dvd- speler of op DVD afspelen van programma 's van een computer . Wat je
Need 8 - mm film
projector Wit blad
Punaises
Camcorder
Analoog-naar - digitaal converter
camcorder audiovisuele kabel verhuur dvd -station < br > Blanco beschrijfbare DVD
Toon Meer Aanwijzingen
Noteer de 8 - mm film

Punaise 1 een wit laken op een muur . Plaats de film projector op een tafel die gericht zijn op het witte laken . Zet een camcorder op de tafel naast de filmprojector . Richt de camcorder op het witte laken .

Plaats 2 van de 8 - mm film op de film arm van de filmprojector . Rijg de film door de film poort van de filmprojector en op de take - up reel . Steek de filmprojector in een stopcontact om de macht . Schakel de camcorder .
3

Verplaats de regelknop om de motor van de film projector in te schakelen . Beweeg de bedieningsknop op " Forward " om de 8 - mm film bewegen door de film gate starten . Doe de lichten uit .

Turn 4 op de bol van de 8 - mm filmprojector . Focus de lens van de filmprojector , zodat het beeld van de film die nu wordt weergegeven op het witte blad is scherp .

Look 5 door de zoeker van de camcorder . Focus van de camcorder lens , zodat het beeld van de film die nu wordt weergegeven op het witte laken is scherp .
6

Schakel de lamp van de filmprojector . Terugspoelen van de 8 - mm film terug naar het begin door het bewegen van de bedieningsknop op "Reverse ".

Druk op "Record " 7 op de camcorder . Beweeg de bedieningsknop op de filmprojector op " Forward ". Schakel de lamp van de filmprojector . Druk op " Stop" op de camcorder wanneer de film klaar is met spelen . Schakel de lamp van de filmprojector . Zet de motor uit .
8

Haal de filmprojector . Neem beneden het witte laken . Doe de filmprojector , de film en het witte vel weg .
Converteren Camcorder om Digital File
9

Sluit de camcorder audiovisuele kabel aan op de uitgang op de camcorder . Steek de videokabel van de camcorder A /V- kabel aan op de video-ingang van de analoog - naar - digitaal converter video-ingang . Steek de linker en rechter audio kabels van de camcorder A /V- kabel in de linker en rechter audio- ingangen van de analoog-naar - digitaal converter . Steek de USB- kabel van de analoog-naar - digitaal omzetter in een USB-poort op de computer .
10

Werp de lade van de dvd- drive. Zet de analoog-naar - digitaal converter programma 's disc in de lade . Sluit de lade .
11

Dubbelklik op het pictogram van de schijf wanneer het op het bureaublad verschijnt . Dubbelklik op het pictogram van het installatieprogramma in het venster dat op het bureaublad verschijnt . Volg de commando-opdrachten aan de analoog-naar - digitaal converter programma naar het bureaublad te installeren . Herstart de PC .
12

Run de analoog-naar - digitaal converter programma . Selecteer " Video " vormen het menu " Video-ingang " . Selecteer "Stereo audio " uit het menu "Audio " .
13

Druk op de "Play" knop op de camcorder . Druk op de knop "Record" de analoog-naar - digitaal converter programma . Druk op de " Stop" op de analoog-naar - digitaal converter programma wanneer de camcorder is voltooid spelen de 8 - mm film het is opgenomen . Druk op " Stop" op de camcorder .
14

Koppel de analoog - naar - digitaal converter van de USB -poort van de computer en van de camcorder . Zet de camcorder en de analoog-naar - digitaal omzetter weg .
15

Klik op de knop "Bladeren" naast " Output file " op de analoog-naar - digitaal converter programma . Navigeer in het venster dat verschijnt op het bureaublad . Klik op " OK " om het venster te sluiten .
16

Druk op de knop "Opslaan" op de analoog-naar - digitaal converter programma . Noem het digitale video- bestand dat wordt gemaakt van de 8 - mm film in de kolom "Naam" van het venster dat verschijnt . Klik op "Opslaan " om het venster te sluiten en de digitale video- bestand naar het bureaublad . Stoppen met de analoog-naar - digitaal converter programma zodra het digitale video- bestand is opgeslagen .
Het maken van een DVD
17

Voer een video -programma dat wordt meegeleverd met de computer bijvoorbeeld iMovie op de Mac of Windows Maker op een pc . Sleep het digitale videobestand naar het pictogram van het programma - het pictogram is ofwel op het bureaublad of in het Dock aan de linkerkant van het scherm of op de onderkant van het scherm . Wacht als het digitale videobestand wordt geladen in het videoprogramma .
18

Werp de lade van de dvd- drive. Leg de lege beschrijfbare DVD op de disc -lade . Sluit de lade .
19

Druk op de " Burn " knop op de video -programma . Selecteer de\u2028dvd-station uit de lijst die in het pop - up venster . Druk op de " Burn " knop op het venster .

Wacht 20 als de lege, beschrijfbare dvd wordt gebrand met de digitale video- bestand dat is gemaakt van de 8 - mm film .
21

Sluit de video -programma wanneer het branden is voltooid . Werp de DVD .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Geforce release 185 8600M Pres…
·Hoe te Cintiq installeren op e…
·Hoe maak je een DVI-D -ingang …
·Hoe maak je een DDS VFO bouwen…
·Wat zijn de beste Bluetooth mu…
·Basis Hook Ups voor Shared Wir…
·Hoe kan ik een Dell Printer 13…
·Hoe je externe voeding een web…
·Hoe Computer Sound Boost 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je RAM toe aan een IBM Aptiva 
·Hoe uw eigen Tape Eraser Build 
·Wat zijn de inktcartridge Aantallen voor…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 9050 Transfer…
·Wat doet Computer Memory Mean ? 
·Hoe te Speakers aansluiten op een Dell D…
·Hoe kan ik een boek voor de Kindle of iP…
·Instructies voor de Logitech M /N : M - …
·Hoe te openen Terug van een Kindle 2 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com