Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Hoe je externe harde schijf converteren naar NAS
Met de mogelijkheid om enorme hoeveelheden gegevens knijpen in steeds kleinere chips , zijn harde schijf maten exponentieel toeneemt . Het is nu mogelijk om terabytes aan gegevens passen in kleine externe harde schijven . Deze externe harde schijven kunnen vervolgens worden omgezet in een NAS ( networked attached storage ) -apparaat , waardoor meerdere computers toegang te krijgen tot de informatie die is opgeslagen op de harde schijf te krijgen, terwijl ze zijn aangesloten op hetzelfde netwerk . Dit vereist slechts een eenvoudige adapter en een aantal fundamentele computer kennis . Wat je nodig hebt
NAS adapter
Draadloze router
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een NAS -adapter . NAS -adapters kan online op een aantal websites , waaronder Addonics , SimpleNET en Patriot worden gevonden . Laat twee tot zes weken voor uw product te komen . Kopen van 2

Open uw NAS -adapter . Aan de ene kant , het moet een Ethernet-poort en stekker hebben voor een voedingsadapter . Aan de andere kant moet een USB 2.0 -stekker te zijn . Sluit het netsnoer aan op de NAS -adapter en steek de adapter in het stopcontact . Wanneer het is aangesloten , de "Power " -LED licht op de zijkant van de adapter moet branden .
3

Sluit uw externe harde schijf in de muur . Met behulp van de USB- kabel die bij uw harde schijf kwam , sluit uw harde schijf op de USB -poort op de NAS -adapter .
4

Zorg ervoor dat uw een stabiele internetverbinding . Met behulp van de Ethernet- kabel die bij de NAS -adapter werd geleverd en sluit de adapter aan op een van de " Line Out" stekkers op uw draadloze router . Zodra deze stap is voltooid , moet de " Link" LED oplichten aan de zijkant van uw NAS Adapter .

Vermogen 5 op uw computer . Uw NAS Adapter zal uw IP -adres automatisch te detecteren . Open uw internetbrowser en typ " Storage " in de zoekbalk . U wordt gevraagd om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren . De standaard gebruikersnaam is " admin " en het standaard wachtwoord is " admin " (let op , eenmaal ingelogd kunt u uw wachtwoord wijzigen en aanpassen van alle instellingen van de NAS -adapter ) .
6

maken een nieuwe gebruiker , klikt u op de knop 'Toevoegen' in het menu en typ de naam en het wachtwoord van de nieuwe gebruiker . Om toegang te krijgen deze gebruiker op de NAS toestaan ​​, klikt u op " Wijzigen ", selecteert u de naam van de gebruiker uit de lijst en klik op " Add" om ze toe te voegen aan de lijst te delen .
7

Herhaal stap 5 voor zoveel gebruikers als u wilt. Gebruikers zullen zich aanmelden door het intikken van " Run" op de Windows Start knop . Zij zullen dan typt u " \\ \\ " gevolgd door het IP -adres van de admin's , waarna ze zullen worden gevraagd om hun gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren , waardoor ze toegang tot uw NAS .
< Br >

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Linksys CM100 vs Motorola Surf…
·Hoe je Cisco Aironet Access Po…
·Hoe het opzetten van een direc…
·Hoe te WRT54GS verbinding aan …
·Hoe kan ik een printer op een …
·Hoe Network Adapters in Vista 
·Hoe te Suddenlink Install 
·Hoe maak je een Fiber Optic Co…
·Wat is een Span Port ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een DVI Male converteren naa…
·Windows XP Sound Installatie 
·HP 1510 printer Papierstoring oplossen 
·Hoe maak je Ghost een laptop harde schij…
·Hoe maak je een RAID-controller verwijde…
·Hoe de Maxtor DiamondMax Plus 9 3.5 Inch…
·Hoe je BIOS wachtwoorden te verwijderen …
·Hoe te migreren van de ene disk array na…
·Hoe kan ik een Dell PP18L Laptop Reset Z…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com