Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Wat is een Span Port ?
SPAN is een acroniem dat staat voor " Switched Port Analyzer . " Een switch is een netwerkapparaat dat geeft gegevenspakketten . Een poort op een switch is een socket , en elke computer op het netwerk wordt aangesloten met een kabel elk op een poort op de switch . Een SPAN -poort wordt aangesloten op een controle- apparaat en ontvangt een kopie van alle verkeer reizen op een of meerdere van de andere switches die zijn gemarkeerd voor analyse . Netwerk-switches

Netwerk -switches
gemeenschappelijk zijn netwerkbeheer apparaten . Een switch stuurt data komen in op een van zijn havens op de haven het is geassocieerd met het adres op de binnenkomende data frame. Managed switches zijn in staat om data naar en uit de doos te manipuleren . Een van hun taken is gespiegelde poorten , die de beheerder in staat stelt om aan te geven dat alle verkeer dat in of komen uit op een poort wordt gekopieerd op een andere poort in aanvulling op de beoogde bestemming van de data . Hierdoor kunnen alle gegevens gaan in en uit op die poort te bewaken . De poort waarop de analyser is aangesloten is het SPAN -poort .
Need

Switches
zijn een vorm van hub . Een naaf wordt ook wel een repeater omdat alle gegevens die op een van de kabels bevestigd aan een naaf wordt automatisch herhaald op alle andere kabels . Dit betekent dat de gegevens die voor een computer op het netwerk gaat om alle computers op het netwerk . Deze vermenigvuldigt dataverkeer en verspilt de tijd van alle computers , omdat ze moeten elk bericht reizen rond het netwerk te controleren , zelfs als het niet de beoogde ontvanger . Switches lossen deze gebreken door alleen de gegevens te sturen naar de geadresseerde van het pakket . Een probleem met deze functionaliteit is echter dat het geen mogelijkheid de verkeersstroom die in het netwerk . Met een hub , kan de netwerkbeheerder sluiten op een van de poorten voor alle verkeer op het netwerk te zien . Dit is niet mogelijk op de schakelaar , zodat het netwerk nodig heeft om verkeer te spiegelen naar een haven van waaruit de netwerkbeheerder kan dat verkeer te zien .
Virtuele LAN's

Switches zijn in staat om het verkeer te taggen op een reeks poorten te scheiden van die havens als deelnemers in een virtuele LAN ( Local Area Network ) . Via poort mirroring , kan het systeem alle verkeer van een VLAN te kopiëren naar de SPAN -poort .
Andere toepassingen

De configuratie van een SPAN -poort kunnen beheerders niet alleen te analyseren de pakketten op een bepaalde verkeersstroom , maar ook af te luisteren , of opnemen bepaald verkeer door het interpreteren van de inhoud datapakket . Deze methode is niet alleen van toepassing op datanetwerken . IP- telefoongesprekken lopen via het datanetwerk kan op een SPAN -poort worden gekopieerd en vervolgens worden opgeslagen .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe maak je een switch van 100…
·Hoe maak je een Internet Signa…
·Tegens van Communicatie Techno…
·Een gids voor de WAP54G 
·Microsoft Router Hulp 
·Hoe te berekenen de Chip Rate 
·Network Camera Power Supply 
·Hoe je Comcast Cable configure…
·De LAN ontbreekt op een Toshib…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe de Boot Sequence Bestel wijzigen op …
·Hoe maak je een cd Driver bijwerken in e…
·Hoe maak je een Fujitsu Fi - 5650C Probl…
·Hoe om te vertragen van een Cooling Fan …
·Hoe je HDD in Toshiba Vervang 
·Wat is PC Card Type II voor gebruikt 
·Hoe te vervangen My Brother 2140 tonerca…
·Hoe doe ik Flash in de BIOS op een 8800G…
·Hoe niet - Riso Ink Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com