Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Tips voor IGo
IGo Inc biedt een breed assortiment van power adapter tips bedoeld om de juiste hoeveelheid stroom die nodig is om uw elektronisch apparaat te leveren . Met iGo tips heb je de betrouwbaarheid en compatibiliteit die nodig is voor een actieve werkdag . Het verzamelen van de iGo tips die overeenkomen met uw verschillende elektronische apparaten kunt u tijd en geld besparen bij het inschakelen meerdere apparaten met een enkele lader . 0 Serie Tips

De uiteinden van de iGo 0 Series bieden bijlagen voor de iGo power adapters Juice70 , Auto/Air85 en Wall85 . Bij de aanschaf van een iGo tip van de 0 -serie , er zeker van zijn dat de genummerde tip ( of 2 , 3 , 4 , 6 , 9 , 11 , 12 , 22 of 31 ) past uw laptop power connector -poort . De 0 -serie iGo tips kost $ 7,49 per oktober 2010
100 Series Tips

De tips in iGo 's 100 -serie voldoen aan de volgende iGo power adapters : . Everywhere85 , EverywhereMax en WallMax.The 100 serie tips zijn genummerd van 102 tot 135 , die elk met een specifiek apparaat vermogen . Deze tips zijn geprijsd op $ 7,49 .
200 Series Tips

De iGo apparaten EverywhereMax en WallMax zijn compatibel met de serie tips 200 . De 200 serie tips nummer 201 door 213 en dienen om de macht laptop computers . Ze zijn geprijsd op $ 7,49 .
400 Series Tips

De serie tips 400 zijn specifiek voor de netbook een ingaand vermogen alleen , het leveren van netbook - specifiek vermogen bedragen . De serie 400 , geprijsd op $ 7,49 , zijn moeilijker te vinden dan andere iGo adapter tips .
700 Series Tips

De 700 -serie van iGo tips leveren stroom aanpassing aan de specialiteit laders Slim en iGo Green . Terwijl de slanke en iGo Green laders zijn gemarkeerd , de bijbehorende serie tips 700 blijven op $ 7,49 . De 700 -serie is genummerd 701-713 met de standaard laptop invoeropties .
Een Reeks

De iGo A-serie bedient voedingsadapters die mobiele apparaten op te laden . Tip opties voor mobiele telefoons en handheld gaming consoles zijn beschikbaar op $ 7,49 . De A-serie biedt de breedste selectie van iGo apparaat - compatibele tips .
S-serie Tips

De S-serie van iGo tips zijn compatibel met laptop power input . De overeenkomstige iGo kosten zijn Everywhere130 , Wall110 en Ice90 , met enkele S-serie tips alleen compatibel met Everywhere130 . Geprijsd op $ 7,49 de S-serie tips nummer S1 door S37 met een hogere mogelijkheid van apparaat - compatibele tips dan de numerieke tip series .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Memory Card Bl…
·Wat zijn de voordelen van een …
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Hoe maak je een nieuwe vervang…
·Wachtwoorden kunnen onbevoegde…
·Hoe te verbinden uw computer v…
·Hoe de juiste ATI Driver Upgra…
·Hoe maak je een LEGO Mindstorm…
·Hoe te Extend een Apple Garant…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
iPad Tips 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe de Dienst Menu Unlock op de HP P4515…
·Hoe te Logic Board vervangen G4 PowerBoo…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 530 Quad Co…
·Hoe Hook Up parallelle poorten op nieuwe…
·Geluid Problemen in een HP Laptop 
·Hoe te Refill Ink in een Epson CX6000 
·Hoe maak je een IBM Thinkpad Power Plug …
·Hoe kan ik afdrukken in Black Alleen op …
·De beste Mac & PC Compatible Externe Har…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com