Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Classroom Activiteiten
De iPad opent een aantal nieuwe onderwijsvormen en klassikale activiteiten voor leraren . Leerlingen van alle leeftijden zijn vertrouwd met computers , maar iPad apps bieden hen nieuwe en boeiende methoden van leren kernvakken , evenals een nieuwe manier van toegang tot boeken en het voorbereiden van presentaties . Daarnaast zijn er een aantal organisatorische apps beschikbaar voor leraren .
Math

Sommige studenten moeite hebben om de regels van de wiskunde te leren . De iPad app " Math Drills " laat leerlingen oefenen door zichzelf en , want het houdt spoor van hun scores , het toont ook hun vooruitgang . De app maakt het mogelijk tot 10 kinderen om elementaire wiskunde vaardigheden leren optellen, aftrekken , vermenigvuldigen en delen . Docenten kunnen de app aanpassen aan een bepaalde les , en anekdotisch bewijs suggereert het is een goed hulpmiddel voor wiskunde klassen . Vanaf het moment van publicatie , het kost $ 1,99 en is verkrijgbaar in het Engels , Spaans, Frans , Japans en Chinees .
Spelling

houden de aandacht van bedreven spellers en uitbreiden van hun woordenschat , terwijl anderen die niet zo goed in spelling leren is een uitdaging voor de leraren . De iPad app " Miss Spell 's Class ' kan een oplossing bieden . De app laat leerlingen vaak verkeerd gespelde woorden en vraag hen om te bepalen of ze juist of onjuist zijn gespeld . Punten worden toegekend op basis van de snelheid een nauwkeurigheid bij het beantwoorden . De app is gratis en is beschikbaar in het Engels en Duits .
Onderzoek Technieken

Veel iPad functies
zijn nuttig voor het onderwijs studenten onderzoek en presentatie vaardigheden die ze zullen nuttig vinden in een onderwerp . Het voorbereiden van een presentatie over een ideale vakantie locatie is een manier om een aantal van deze hulpmiddelen te introduceren . Bijvoorbeeld , de leerlingen vragen om een satelliet te bekijken van de plaats en de praktijk in-en uitzoomen van het uitzicht te vinden , neem dan een foto van het gebruik van de iPad camera . Vraag hen om geschikte informatie over de plaats en bookmark sites vinden .
Leraar Activiteiten

Leraren
vinden de iPad handig als een organisatorisch hulpmiddel , evenals een educatieve men . De " voorlaatste " app slaat notities docenten op studenten in de naam bestanden , plus beelden van studentenwerk , voor gebruik bij het ​​einde van het jaar rapporten . De " TeacherPal " gratis app is een personal organizer die registreert opkomst , rang en gedrag , bijvoorbeeld . " Assistent LanSchool Teacher's " app het is ook gratis en geeft docenten activiteit sjablonen voor computer - based onderwijs .

Previous: Next:
  iPad
·Kunt u noteren met een stylus …
·Wat doet Jailbreaking een iPad…
·De verschillen in de iPad & iP…
·Kan ik Schrijven op mijn iPad …
·Hoe kan ik iPad Iconen Into Ca…
·Hoe kan ik mappen op iPad ? 
·Hoe de iPad Video Problemen Pl…
·Hoe het opzetten van VNC voor …
·Hoe te iBooks Kopiëren naar e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe krijg ik te Compaq 5002Us Cmos ? 
·Hoe kan ik een laptop Synchroniseren met…
·Hoe HD streamen naar een pc 
·Hoe de voeding op mijn 5440 HP Printer R…
·Hoe om afbeeldingen en video's installer…
·De beste manier om te veranderen van een…
·Hoe te wijzigen van een Tecra RTC 
·Scannen Met een Dell All - In - One Prin…
·Hoe maak je een dubbelzijdig printen op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com