Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Moet ik een MacBook of iPad ?
In het verleden , zou iedereen die een draagbare computing-oplossing nodig een laptop te kopen . Als iemand een kleiner apparaat nodig is , zou hij of zij een netbook te kopen . Nu, echter , een andere oplossing is beschikbaar : de tablet . Als je probeert om te beslissen of een Macbook laptop of een iPad tablet te kopen, moet je nadenken over wat je nodig hebt uit het apparaat . Mogelijkheden

Apple
Macbook en Macbook Pro laptops zijn gewone computers . U kunt ze gebruiken om het internet te surfen , email lezen , of draaien alle programma's die op Mac OS X , met inbegrip van de productiviteit software zoals Microsoft Office of Adobe Creative Suite kan worden geïnstalleerd . De iPad kan worden gebruikt voor e-mail en internettoegang , en er zijn tekstverwerking en andere productiviteit apps beschikbaar , maar je kunt alleen software die beschikbaar is via de Apple App Store te installeren .

Als je vooral gebruik maken van uw computer voor web of tekstverwerking , zullen beide apparaten werken prima

Als u van film kijken Flash-inhoud , de iPad is niet voor u ; . Adobe heeft geen versie van de Flash- player die werkt op de iPad gemaakt , zodat die inhoud niet
grootte

zal beschikbaar zijn voor u , tenzij u gebruik maakt van een Macbook of een andere full -featured computer . Als de mogelijkheden van beide apparaten aan uw behoeften voldoet , maar je hebt een kleinere , lichtere apparaat nodig , een iPad is waarschijnlijk de weg te gaan . Als u wilt elektronische documenten te lezen . zoals ebooks , zal een iPad waarschijnlijk meer comfortabel te gebruiken . Echter , als je een groter scherm nodig hebt , moet u overwegen de aanschaf van een Macbook of Macbook Pro , als deze komen met breedbeeld schermen tot 17 inch , diagonaal gemeten .
Internet
< br >

Als u wilt in staat zijn om een mobiel netwerk te gebruiken om toegang te krijgen tot het Internet voor uw apparaat , kan een iPad de voorkeur . Er zijn 3G- iPads beschikbaar zijn , wat betekent dat u een maandelijkse gegevens plan kan kopen en toegang tot het internet vanaf elke locatie , net als op een telefoon . Er zijn mobiele data -oplossingen voor Macbooks , ook, maar ze vereisen de aankoop van een cellulair netwerk apparaat naast een maandelijkse data-abonnement .
Prijs

Zelfs de 3G versie van de iPad is minder duur dan de minst dure MacBook , dus als prijs is uw voornaamste zorg , de iPad is waarschijnlijk meer kosten-effectief . Echter , als je niet al een desktop of laptop computer , moet u overwegen de aankoop van een en het verkrijgen van een tablet als secundair apparaat , het zal het updaten van je iPad eenvoudiger , en je hebt toegang tot meer programma's en functies dan het hebben tablet aanbiedingen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Grease Film Schoon vana…
·Hoe te luisteren naar een TV- …
·Hoe om bestanden te uploaden v…
·Hoe je toe Yahoo Mail naar uw …
·Het overbrengen van films naar…
·Hoeveel geheugen Mocht U krijg…
·Hoe te Scroll binnen het frame…
·Hoe om te typen op de iPad 
·Waarom heeft de iPad Backup zo…
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
How to Get richtingen op de iPad 
Hoe je iPad Apps krijgen 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe je 3G Access op uw iPad Get 
Hoe kan ik iTunes Vanuit een Tiger 's kr…
Hoe te Netflix films Get On An iPad 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Power Cable verwijderen …
·Hoe maak je een Sata harde schijf herfor…
·Hoe kan ik een Fujitsu laptop terugzette…
·Hoe te Mouse & Keyboard problemen op te …
·Hoe de Canon Pixma MP750 Problemen 
·Hoe de PL - 2303 USB Werk aan Serial Bri…
·Hoe kan ik een iMac G4 LCD Rewire 
·Wanneer werd de eerste computer Get intr…
·Hoe partitie een externe Mac harde schij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com