Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps Kan ik laden op een iPad ?
De iPad beperkt je apps door de ruimte , niet op nummer. Echter , het systeem heeft wel aantal beperkingen die het vinden van apps moeilijker kan maken als je honderden apps op je toestel . Het houden van uw apps georganiseerd zal helpen bij het werken binnen het systeem grenzen te downloaden zoveel apps als uw apparaat kan houden . Pagina van de Grenzen

Vanaf de 4.3 iPad besturingssysteem release, kunt u 11 startschermen hebben met 20 apps op elk , naast de zes apps die worden weergegeven op het dock aan de onderkant van elke pagina . Dit lijkt misschien een limiet van 226 apps , maar Apple introduceerde mappen met iOS 4.0 . Elke map neemt de ruimte in van een app op je scherm , maar kan tot 20 apps als de 4.3 -update . Als u hebt ingevuld uw beschikbare schermen met 20 - app mappen in elke plek , zou je 4.406 apps toegankelijk via een uithaal en aanraken , waaronder de zes dock apps . Als u een volledige map in elk dock slot , heb je ruimte voor 120 meer apps . Maar zelfs 4526 is niet limiet van de iPad als je nog opslagruimte verlaten .
Extra Apps

Als het je lukt om de 4526 - app scherm capaciteit of het overschrijden 226 - spot capaciteit zonder gebruik van mappen , kunt u apps die niet toegankelijk is vanaf elke startscherm zijn voegen . Om deze apps te bereiken , veeg naar rechts van je eerste huis scherm aan om het zoekscherm . Typ de naam app of de eerste paar letters en selecteer deze uit de zoekresultaten die verschijnen .
Overwegingen Storage

Er is geen zinvolle manier om te berekenen een "gemiddelde" app 's omvang , omdat de gebruiker gewoonten verschillen zo sterk dat een gebruiker mag hebben alle apps die nemen minder dan 100 MB aan opslagruimte , terwijl een andere gebruiker apps die nemen bijna een GB elk kan hebben . Bij het downloaden van apps , overwegen hoeveel ruimte je nodig hebt voor video's , foto's , muziek en documenten op uw iPad . Als u gebruik maken van uw opslagruimte met apps , kunt u niet in staat zijn om ze allemaal te gebruiken als u uw bestanden niet kunt toevoegen om de apps te gebruiken .
Aanvullende overwegingen

Toekomstige versies van het iOS- besturingssysteem kan beperkingen opleggen of wijzigen van de visuele structuur beschikbaar is voor het vinden van en het opslaan van uw apps . Deze updates kunnen ook tot iets meer opslagruimte op je iPad . Voor de beste prestaties , is het een goed idee om wat vrije ruimte te laten op uw apparaat in plaats van het opvullen van elke beschikbare byte met apps .

Previous: Next:
  iPad
·De nadelen van een iPad 
·Kan U Tether een iPad met een …
·Hoe maak je een foto op Facebo…
·Hoe maak je een zelfgemaakte i…
·Hoe om tekst te selecteren op …
·Hoe maak je een draadloze sync…
·Hoe te Instapaper In de Early …
·Hoe je je iPad Wear 
·Hoe kan ik een Sony Home Theat…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Comic Book importeren om…
·Hoe een HP desktop computer Overclock 
·Hoe krijg ik een 6 - Pin Converteren naa…
·Hoe de scherpte van de HP Scanjet 4850 V…
·Advantech Specificaties 
·Hoe maak je een Hartsymbool verdienen me…
·Hoe een HP PhotoSmart 7550 Problemen 
·Hoe u uw USB 
·Hoe maak je een Riser Card Monteer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com