Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe kan ik een Sony Home Theater Met behulp van een iPad
Sony heeft drie gratis apps uitgebracht op de iPad voor het besturen van een Sony Home Theater Controle . De Media Remote-app is een universele app voor het regelen van audio en video op het Home Theater en andere Sony-producten . De Network Audio Remote is beperkt tot muziek en de tv SlideView app is ontworpen voor films en tv-shows . Terwijl elk heeft verschillende functies , ze geven je alle controle over uw Home Theater en andere Sony- apparaten die op uw thuisnetwerk . Deze apps werken ook met een iPhone en iPod Touch . Media Remote

Sony's
Media Remote voor de iPhone app werkt met Blu - ray Disc-spelers , Blu - ray Disc Home Theater Systems , Streaming Player /Netwerk Media Speler , AV-receivers , Bravia , Sony Internet TV's en de Sony Vaio L. de app bevat een eenvoudige afstandsbediening voor het navigeren over een televisiescherm , en een volledige afstandsbediening die dezelfde knoppen op een Sony afstandsbediening omvat . Andere functies omvatten een QWERTY toetsenbord op het touchscreen , een gamepad en een nu - playing balk die informatie over de schijf toont of tonen waar u naar kijkt .
Network Audio Remote

de Sony Network Audio Remote-app is speciaal ontworpen voor het regelen van muziek . Het werkt met Sony Home Theaters evenals andere Sony Homeshare audio producten zoals netwerk- speakers , AV-receivers , netwerk mediaspelers , Network Audio System /Servers en Micro Hi - Fi component systemen . U kunt elk apparaat afzonderlijk regelen en hebben ze verschillende audio tracks af te spelen of te synchroniseren ze allemaal in "Party Streaming " modus . U kunt toegang krijgen tot muziek op je computer schijf of muziek streamen via het Internet live .
Tv SlideView

Sony's verhuur TV SlideView app werkt met Sony Home Theaters alsmede als Sony Blu -ray-spelers , BRAVIA , Sony Internet TV en soortgelijke netwerk aangesloten Sony- video-apparaten . Net als de Media Remote-app , tv SlideView heeft een volledige afstandsbediening en het toetsenbord , evenals een cursor voor het bladeren op uw TV . Met behulp van deze app , kunt u surfen op verschillende tv -programma's , opgenomen programma's en diensten als YouTube en Netflix . De app verbindt met sociale media apps op uw iPad , zodat je kunt delen wat je kijkt met je vrienden .
Met de Sony Home Theater en iPad Apps

Vóór proberen om een Sony remote app op de iPad , moet je Sony Home Theater worden aangesloten op hetzelfde netwerk als de iPad . De iPad kan alleen toegang tot een thuisnetwerk met behulp van Wi - Fi , maar je kunt het Home Theater aan op een LAN- poort op de Wi - Fi-router met een Ethernet -kabel . Om de apps te downloaden , schrijf uw producten en toegang tot internet biedt, moet je een high - speed internetverbinding . Wanneer je de app te lanceren voor de eerste keer , zorg ervoor dat de Home Theater is ook op . U wordt gevraagd om uw Home Theater en andere toegankelijke Sony-producten registreren voordat je de app kunt gebruiken .
Disclaimer

Informatie
in dit artikel is van toepassing op de iPad met iOS 6.1 en Sony apps en producten beschikbaar in april 2013. Het kan enigszins of aanzienlijk verschillen met andere versies of producten .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je draadloos verbindi…
·Hoe je je iPad Vervang 
·Hoe te Toggle Back & Forth Tus…
·Zal Maps op een iPad werken zo…
·Hoe kan ik muziek op een iPad 
·Hoe de Mute -schakelaar op de …
·Hoe gegevens Gebruik Conserve …
·iPad HD Vs . SD 
·Hoe werkt het Game Center Werk…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om foto's naar een USB-drive 
·Hoe je Comcast Capture On Demand program…
·Hoe maak je een Apple Mighty Mouse schoo…
·Hoe maak je een Direct 3 - D Device Rese…
·Hoe een printer te nemen Offline 
·Hoe u Windows Offline Storage Gebruik Me…
·Hoe maak je een XP USB Keyboard Probleme…
·Hoe te Overclock de Core i7 940 processo…
·Hoe kan ik Audacity op een Flash Drive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com