Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heeft iPad Gebruik Affect Sleep ?
Apple 's iPad is te vinden in miljoenen huizen over de hele wereld , met 22,9 miljoen van het verkochte in 2013 het eerste fiscale kwartaal alone apparaten . Grootte en draagbaarheid van de iPad maakt een ideaal apparaat om te gebruiken in bed , maar sommige specialisten waarschuwen dat overmatig iPad gebruik kan het moeilijker maken om te slapen . Het leren van de feiten achter de iPad gebruik en slaap zal helpen om ervoor te zorgen dat uw apparaat niet je 's nachts wakker houden . Melatonine

Kijkend naar felle lichten stopt je hersenen uit afscheidende een slaap - hulp hormoon melatonine . Dit is een natuurlijke reactie die je wakker houdt wanneer de zon op is en helpt je slapen 's nachts . Het licht dat door het scherm van een iPad is helder genoeg om dit proces verstoren , het stoppen van melatonine wordt vrijgegeven , zelfs in het donker . Een 2012 Lighting Research Center studie toonde aan dat twee uur blootstelling aan zelf - lichtgevende displays melatonine afgifte kan verminderen met 23 procent .
Disrupted Rhythm

Je lichaam processen draaien op wat bekend als circadiane ritme . Het circadiane ritme is een herhalende cyclus die ongeveer 24 uur en betreft de tijden die u nodig hebt om elementaire lichaamsfuncties zoals slapen en eten uitvoeren duurt . Door het aantasten van melatonine productie , kan overmatig iPad gebruik dit ritme te verstoren , waardoor u te slapen wilt tijdens de dag . Dit effect is vergelijkbaar met een jetlag , waarin uw circadiane ritme wordt verstoord door reizen door verschillende tijdzones .
Opwinding

Er is gesuggereerd dat het gebruik van de iPad om spannende spelletjes te spelen voor het naar bed kon verlaten u overprikkeld en niet kunnen slapen . Echter , de bevindingen op deze zijn niet eenduidig ​​. Een 2012 studie van de Flinders University in Australië toonde aan dat tieners die speelde 150 minuten van gewelddadige spellen iPad voor het slapen duurde langer om in slaap te vallen dan degenen die 50 minuten speelde , maar de studie leverde geen verschil in hartslag tussen de twee groepen direct te vinden na het hun speelsessies .
voorzorgsmaatregelen

U kunt de kans op iPad gebruik verstoren uw slaap door het nemen van enkele voorzorgsmaatregelen voor het slapengaan te minimaliseren . Verminder de hoeveelheid licht die op uw ogen door het houden van het apparaat iets verder weg van uw gezicht en het gebruik ervan op een lagere helderheid . Onderzoekers aan zowel Flinders University en het Lighting Research Center blijkt dat meer dan twee uur van de iPad gebruik had het meest uitgesproken effect op de slaap , zodat je gebruik te minimaliseren in bed .

Previous: Next:
  iPad
·Kan je kopen Ebony voor uw iPa…
·Hoe maak je een FaceTime gespr…
·Hoe E-mail instellen op een iP…
·Redenen om de iPad Jailbreak 
·Toepassingen voor de Apple iPa…
·Hoe te converteren naar QuickT…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe te Formaat E-mails in een …
·Hoe maak je draadloos verbindi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ATI Radeon X1200 bijwerk…
·Hoe maak je een HP Laserjet P2015 Printe…
·Hoe te laden van PC Power Supply Bereken…
·Hoe kan ik drivers voor een Visioneer 53…
·Hoe maak je een beeldschermadapter Verva…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 640C printer t…
·Hoe een inktcartridge wijzigen voor een …
·Help met een Geel Accu Licht op een Dell…
·Hoe te Netflix streaming Werk op een Pow…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com