Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een beeldschermadapter Vervang
Het display adapter converteert digitale informatie in de video -uitgang te worden bekeken op een monitor . Deze worden ook wel video- adapters of videokaarten , hoewel sommige beeldschermadapters zijn eigenlijk een deel van het moederbord van de computer en niet een aparte kaart . Andere weergave adapter is een eenvoudig proces dat kan leiden tot betere prestaties van de computer . Wat je nodig hebt
Computer specificaties
Beeldschermadapter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek de systeemspecificaties te bepalen of de computer heeft AGP of PCI Express- uitbreidingssleuven . Ook de vermogen voor de voeding van de computer omdat sommige videokaarten hebben verschillende macht eisen . Kopen van 2

Kies het juiste beeldscherm adapter . Verschillende display adapters zijn geschikt voor verschillende toepassingen , dus kies er een met de juiste resolutie en refresh rates , stroomverbruik , video-uitgang en uitbreidingssleuf eisen .
3

Schakel uit en haal de computer en bewaken kabel . Zorg ervoor om uzelf te aarden . Een elektrostatische polsband wordt aanbevolen voor aarding .
4

Open de behuizing . De meeste computer gevallen te openen zonder gereedschap , maar een schroevendraaier kan nodig zijn . De zaak zal meestal draaien of schuiven geopend . Controleer de documentatie bij de computer als dat nodig is .
5

Vind de oude beeldschermadapter . Een gemakkelijke manier om dit te doen is alleen maar om te vinden wat de monitor kabel hecht aan . Dit zal de beeldschermadapter zijn. Als het niet is aangesloten op een verwijderbare videokaart , de computer heeft een display -adapter die is geïntegreerd in het moederbord . Deze adapter kan moeten worden uitgeschakeld voordat de installatie van een nieuwe. Raadpleeg de documentatie bij de computer .
6

Verwijder de oude adapter . Ga naar stap 7 als de computer zit een display adapter . Kijken naar de basis van de kaart waar het aansluit op de uitbreidingssleuf . Zoek de klemmen bevestigd aan het uitbreidingsslot en open ze . Trek de oude kaart uit .
7

Installeer de nieuwe adapter . Schuif de nieuwe kaart in de juiste sleuf en zet de klemmen . Als de videokaart heeft een power connector , steek deze in de juiste connector van de voeding van de computer .
8

Sluit het geval is, sluit u de monitor aan en zet de computer aan.
< Br > 9

Installeer nieuwe drivers . Het besturingssysteem kan automatisch detecteren en installeren van nieuwe software voor het display adapter , maar het moet komen met een steun schijf om de drivers en andere hulpprogramma's installeren .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te Overclock een Dell XPS …
·Hoe kunt u uw digitale video c…
·Hoe je RAM Upgrades Kies 
·DIY PC Upgrade 
·Hoe maak je een processor in e…
·Wat geheugen te kopen voor een…
·Overklokken is goed? 
·Hoe te Water Cooling Systems D…
·AMD Athlon XP 3200 Vs . AMD At…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Loud computer Fix 
·Hoe naar Port Forwarding Scheme gebruike…
·Hoe maak je een nieuwe geluidskaart inst…
·Interessante feiten over de IBM PC 
·Hoe de CMOS resetten op een HP DV6000 
·Sony VAIO 12 Laptop Specificaties 
·Hoe kan ik Voer een SDRAM Volledige test…
·5 Redenen Laptops zijn goed voor scholen…
·Hoe om bestanden te kopiëren van een cd…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com