Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe kunt u uw digitale video camera gebruiken als webcam voor goedkope
We weten allemaal dat de meeste goedkope webcams ziet er niet uit en de goeden kosten veel te veel . Dus als u een digitale videocamera rondslingeren , of eigenlijk zelfs een analoge men , kunt u het gebruiken als webcam . De beeldkwaliteit zal zijn zo veel beter dan de gemiddelde webcam . Wat je nodig hebt
een video-capture kaart
een camera
een programma met webcam mogelijkheden zoals een IM- programma
Toon Meer Aanwijzingen
1

De basis idee hierachter is dat je wilt een webcam te gebruiken om video-chatten met mensen en je wilt dat het eigenlijk goed uitzien, maar je wilt niet meer dan $ 100 voor een fatsoenlijke . Je hebt al een digitale video camera die de kwaliteit van een webcam , dus waarom verdubbelen en koop een heel mooi , dedicated webcam kan overtreffen ? Het gebruik van uw DV cam als webcam is het meest zinvol . Het enige wat je mist om dat te doen is een video processing -apparaat voor uw computer . Gelukkig , kan je er een krijgt voor zo laag als $ 15 deze dagen . Dus de eerste stap is om een aan te schaffen . Kopen van 2

Wat je gaat te willen gebruiken is een video capture -kaart genoemd . Er zijn externe boxen en allerlei andere apparaten voor, maar de goedkoopste zou zijn om een interne PCI krijgen . Het klinkt ingewikkeld om iets aan uw computer toe te voegen , maar het is eigenlijk heel simpel. Alles wat je eigenlijk hoeft te doen is het openen van de computer en steek de kaart in en misschien een driver te installeren voor het. Voor verdere details , ik weet zeker dat er een ehow artikel over het installeren van PCI-kaarten . Ik zou aanraden het kopen van een video- capture kaart uit newegg.com . Ze hebben een goede selectie van goedkope enen en alle van hen hebben ratings van mensen die hen gekocht heeft , zodat u weet welke zijn goed . Ook wilt u misschien overwegen om een ​​tv- tunerkaart /video capture card combo . Bijna alle capture kaarten hebben tegenwoordig een tuner in hen , plus het is geweldig om te kunnen tv kijken op je pc . U kunt zelfs programmeren om shows zoals een DVR opnemen . En maak je geen zorgen over het kopen van een echt goedkoop is. Die $ 100 + kaarten zoals de ATI All In Wonder -kaart zijn niet echt veel beter op alle, vooral voor webcam chatten . Het enige wat u zult willen zoeken als het gaat om statistieken op welke kaart je koopt is wat voor soort input er nodig is in vergelijking met wat voor soort uitgangen uw camera . De meeste DV-camera's zal uitvoeren met behulp van de standaard gele composiet video -poort . Mooiere zal uitvoeren met S - video . Zie de bijgevoegde foto voor een tv-tunerkaart met een van elk type ingangen .
3

Bijna alle video capture kaarten worden geleverd met een soort van het bekijken van software , zoals de meeste TV-tuner -kaarten . Als je gewoon een capture -kaart hebt gekocht , moet je klaar zijn. Als u een tv -tuner -kaart hebt gekocht , moet u de tv- kijker programma te openen en schakel over naar de video in het opzetten in plaats van de televisie voordat u het gebruikt . Als je dat niet doet , kan uw webcam chatten programma de ingang negeren van de camera en stuur de persoon een live feed van welke TV-zender die u het laatst spotten waren . Dat is eigenlijk een soort van een handige truc om te doen .
4

Nu de software al is geïnstalleerd , sluit video-uitgang van uw camera in de kaart -ingang met de juiste kabel . Als je een of andere manier niet overeenkomen , zijn er converters te gaan tussen de s - video en composiet , zoals weergegeven in de bijgevoegde foto adapter . Zodra de camera is aangesloten , zet hem op en gebruiken van uw kaart bekijken software om te bevestigen dat je eigenlijk ontvangt signaal van de camera . Als voor de audio , zou ik niet aanraden het aansluiten van audio van uw camera naar audio van de kaart inch Met behulp van een headset met een microfoon of zelfs alleen maar een goedkope computer microfoon zal een stuk beter klinken en je hoeft niet zo dichtbij zitten naar de camera .
5

Nu de capture -kaart functioneert , alles wat je hoeft te doen is het instellen van uw webcam programma . De meest voorkomende gebruik voor webcam gesprekken is een IM- programma zoals Windows Live Messenger , AIM , Yahoo Messenger , etc. Elk programma heeft een iets andere manier om de webcam in te stellen , maar ze elk vrij veel dezelfde dingen doen . Eerst kies je welk apparaat u wilt gebruiken , dan kunt tweaken hoe het beeld eruit ziet . De bijgevoegde screenshot laat zien wat de huidige versie van Windows Live Messenger 's audio /video setup scherm eruit ziet . Alles wat je eigenlijk hoeft te doen is kiezen voor uw video- opname apparaat uit de lijst . Zoals je kunt zien , heb ik een tv-tuner /capture card gemaakt door AverMedia geïnstalleerd op mijn computer . Op het volgende scherm denk ik dat het u vraagt ​​om de helderheid en het contrast in te stellen en dat is het zo'n beetje . Dus dan wanneer u op de " start webcam gesprek " -knop terwijl je praat met een vriend met behulp van dat programma , zal het beginnen met het verzenden van een voeding rechtstreeks vanaf de camera via de capture -kaart . Dus gewoon de camera inschakelt , richt u deze op jezelf, en je bent klaar om te gaan .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe de processor te upgraden i…
·Hoe de processor in een Lifebo…
·Hoe de snelheid van een PC Tes…
·Hoe te AGP & PCI Vid Kaarten R…
·Hoe maak je een Processor Fan …
·Hoe Memory Voeg toe aan een De…
·Hoe upgrade ik het moederbord …
·Wat doet RAM voor? 
·Directx 9 Compatibel Videokaar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een programma Overdracht van…
·Hoe de inktniveaus resetten op een Epson…
·Informatie over Dell XPS Laptops 
·Wat is fysiek geheugen in een computer ?…
·Radeon 9600 TV Out Problemen 
·Wat kan er gebeuren als je Drop Your iPa…
·Hoe je het toetsenbord taal wijzigen 
·Hoe te slepen met een laptop 
·Hoe kan ik drivers voor een grafische ka…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com