Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad HD Vs . SD
De iPad is een merk van de tablet-computers door Apple zijn vervaardigd . Naast het surfen op internet en app gebruik kan de iPad opslaan en afspelen van media zoals digitale video . Maar voor een digitale video kan worden toegevoegd aan de inrichting , moet het specifieke compressie en formaat eisen voldoen . En afhankelijk van of het werd gecodeerd in standard definition of high definition , zal een digitale video nodig hebt om een bepaalde video- codec om de resolutie te ondersteunen . Video Compressie

Alle digitale video
worden gepubliceerd door middel van een proces genaamd compressie . Tijdens de compressie , worden diverse media tracks ( dwz , audio , video ) geschreven met codecs . Een codec is een speciaal algoritme dat digitale informatie omzet in een formaat dat kan worden gelezen door andere toepassingen . Nadat de media titels zijn gecodeerd , worden ze vervolgens samengevoegd tot een enkel bestand door middel van een multimedia container . De meeste multimedia containers worden vaak aangeduid met hun bestandsextensies . Bijvoorbeeld , AVI , WMV en MOV zijn digitale video-indelingen die zijn wezen multimedia containers .
Ondersteunde videoformaten

De iPad ondersteunt het afspelen van digitale video in het MP4 , MOV en M4V formaten . Terwijl MP4 is ontwikkeld door de Moving Picture Experts Group ( MPEG ) , zowel MOV en M4V zijn eigendom van Apple formaten. Apple gemaakt MOV als de oorspronkelijke digitale video- formaat voor de media player , QuickTime . Ondertussen heeft het bedrijf vooral ontworpen M4V als de digitale videoformaat iTunes . Maar naast het feit dat in een ondersteund formaat , digitale video's moeten worden gecomprimeerd met specifieke normen voordat ze kunnen worden geüpload en afgespeeld op een iPad . De audiotracks moet stereogeluid te hebben en worden gepubliceerd in het formaat AAC-LC . Bovendien is de frequentie moet op 48kHz te stellen en de bitrate kan niet meer dan 160 Kbps per kanaal . En naast streaming op 30 frames per seconde , video tracks moeten bepaalde codecs en resolutie metingen voldoen.
Videoresolutie

Als het gaat om digitale video , resolutie wordt gedefinieerd als het aantal afzonderlijke pixels die worden weergegeven in afmetingen a film . Dit is de eigenschap die bepaalt of een digitale video wordt gecodeerd in standaard of high definition . Als een digitale video heeft een hoogte van minder dan 720 pixels , dan is de media is in standaard definitie . Als een digitale video heeft een hoogte van 720 pixels of meer , dan is het in hoge definitie . De iPad accepteert digitale video's in standaard of high definition . Maar terwijl een standaard definition digitale video moet worden gecomprimeerd met een Simple Profile MPEG - 4 video codec , een high-definition digitale video moet worden gecomprimeerd met een hoog profiel niveau 4.1 H.264 -videocodec .
< Br > video Transfer

Zodra een digitale video goed is gecodeerd en gecomprimeerd in een ondersteund formaat , kan worden gemigreerd naar de iPad in slechts een paar stappen . Voeg eenvoudig de digitale video naar uw iTunes-bibliotheek en sluit uw apparaat aan op de computer via de USB-overdracht -kabel . Wanneer iTunes herkent het aangesloten apparaat , zal een bedrijf voor de iPad verschijnen op het linker menu . Markeer de notering en iTunes zal informatieopslag van de iPad weer te geven . Kies het tabblad " Movies " en klik op de "Sync "-knop . Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de iPad - compatibele digitale video is geüpload naar het apparaat .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te DataVault Password Mana…
·Informatie over de iPad 3G 
·Kan de iPad gebruikt worden al…
·Hoe kan ik lezen Japanse Boeke…
·Hoe te Storage Voeg toe aan de…
·How to Get Rid van Double Apps…
·Hoe maak je een iPad Lock Van …
·Apple iPad Web Eisen 
·Hoe om te doen Degree Symbolen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Hard Drive Diagnostics Controle o…
·Hoe toegang Compaq Presario laptop BIOS-…
·Hoe een HP - 1320 LaserJet printer confi…
·Hoe maak je een USB Touchpad uitschakele…
·Het wijzigen van de kleuren op een MacBo…
·Hoe een NIC -kaart opnieuw installeren 
·Hoe kan ik een Dell Inverter Board Verva…
·Hoe een Eltron Thermal Printer installer…
·Lexmark 8350 Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com