Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te Storage Voeg toe aan de iPad
interne opslagruimte van de iPad is niet door de gebruiker te upgraden , en de software is niet compatibel met de meeste externe harde schijven . Dit betekent dat de beste manier om de opslagcapaciteit van uw iPad uit te breiden is door middel van online opslag , algemeen cloud storage genoemd . Hoewel de eigen iCloud -opslag van Apple is gepland voor het najaar van 2011 release , verschillende andere opties zijn beschikbaar vanaf de publicatie in augustus 2011 dat zijn iPad compatibel en bieden functies dan die van iCloud . Dropbox , SugarSync en Doos zijn volledig geïntegreerd met vele iPad apps , zodat u al uw gegevens , bestanden , foto's en video's op uw iPad toegang vanaf elke locatie met een internetverbinding . Wat je nodig hebt
Creditcard , optionele
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een webbrowser op uw computer en blader naar de Dropbox , SugarSync en Box websites . < br > Pagina 2

Lees de algemene voorwaarden, privacy beleid en opslag limieten voor elke app . Elk van deze cloud- diensten biedt 2G tot 5G van gratis online opslagruimte , plus betaalde opties voor hogere opslagcapaciteiten , tot 500G op een aantal diensten .
3

Kies de dienst of diensten die u wilt gebruiken om uw iPad opslag te verhogen . Download de computer versie van de service van de website van de vennootschap en volg de on - screen setup instructies om de service te installeren en plaats de bestanden die u wilt op je iPad in de cloud storage . Als u meer dan de gratis dienst grenzen nodig , extra opslagruimte aanschaffen met een creditcard .
4

Lancering van de iPad App Store en browse naar de metgezel applicatie voor uw dienst . Bijvoorbeeld , als je Dropbox hebt gekozen, voert u " Dropbox " in de App Store zoekvak . Tik op om de app te installeren op uw iPad , alle van de apps voor de gewezen diensten zijn gratis
5

Schakel de Wi - Fi op je iPad en start uw opslag app wanneer je maar wilt toegang tot items . opgeslagen op de wolk . Wanneer u het bestand titel tikt , wordt een voorbeeldvenster verschijnen , samen met de " knop Actie . "
6

Tik op de " knop Actie , " die eruit ziet als een rechthoek met een gebogen pijl , en het krijgt u een lijst met apps die u kunt gebruiken om het bestand te openen , zoals de iPad -video -speler of een document reader te geven .
7

Selecteer een app uit de " actieknop " lijst . Het item dat u opent tijdelijk wordt direct opgeslagen op uw iPad , zodat je genoeg opslagruimte nodig hebt voor dat item , maar het ruimt wanneer u klaar bent , waardoor ruimte voor andere items te downloaden van uw cloud storage .
8

Controleer uw iPad apps voor degenen die al compatibel met de service die u gekozen bent . Bijvoorbeeld , kunnen veel documenten gebaseerde applicaties zoals GoodReader , Documents to Go , notabele en Quickoffice direct te integreren met cloud storage apps zodat je iPad reageert alsof de documenten die lokaal zijn opgeslagen , en een Internet -verbinding is alleen nodig om de documenten terug te synchroniseren naar de cloud of downloaden van nieuwe documenten aan lokale opslag . U kunt de cloud storage compatibiliteit informatie in het "Instellingen" of de sectie 'Extra' van elke app over het algemeen vinden .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad App Dat S…
·Hoe kan ik een printer aan het…
·Hoe je Firefox Software toe aa…
·Hoe je favorieten in de Nook A…
·Het schakelen tussen programma…
·Wat kan ik doen met de USB-ada…
·Hoe te luisteren naar een TV- …
·Hoe te converteren naar een iP…
·Kunt u een PowerPoint op een i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een HP Pavilion DV4 Demonteer 
·Hoe maak je een 50.9 Fuser in een HP 260…
·Hoeveel boeken mag een Kindle Hold ? 
·Hoe de Wireless Keep on Tijdens slaapsta…
·Hoe kan ik een HP 3600 printer Troubesho…
·Hoe te Overclock een Compaq Armada E500 …
·Hoe je stof te verwijderen van een lapto…
·Hoe maak je een videokaart voor Windows …
·Handmatig Verander je BIOS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com