Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Ik kan geen muziek van mijn MacBook Pro op mijn nieuwe iPad
Verschillende problemen kunnen leiden tot problemen met de overdracht van uw muziek vanaf uw MacBook Pro om uw nieuwe iPad . Een andere mogelijkheid is dat de muziek deed overdracht , maar lijkt niet waar je verwacht dat het te verschijnen . Voordat u probeert om de muziek overdracht probleem op te lossen , kijk voor de iPod applicatie op uw iPad . Het is in deze app , niet de iTunes- app , waar de iPad slaat uw overgedragen muziekbestanden . Verouderde software

De primaire oorzaak van de problemen met het synchroniseren van uw iPad naar uw computer is verouderd of beschadigd software . MacBook moet minimaal OS X Leopard draaien als een besturingssysteem , alsook de nieuwste iTunes-software . Als uw MacBook draait OS X Tiger of eerder , moet u uw besturingssysteem te upgraden voordat u gegevens tussen je MacBook en iPad kan synchroniseren en overbrengen . Nadat de update voor het besturingssysteem , installeer de nieuwste iTunes-software , gratis te downloaden vanaf de website van iTunes van Apple .
Inwerkende Accounts

Uw iPad en MacBook moet worden ondertekend in hetzelfde iTunes- account voor u om uw muziek overzetten . Als u het opzetten van de verkeerde iTunes- account op uw iPad tijdens de eerste installatie , aansluiten op uw MacBook , terwijl het uitvoeren van de juiste iTunes-account . U moet de iPad af te vegen en te herstellen als een nieuwe iPad met de juiste iTunes-account .
Instellingen
p Met de iPad is aangesloten op iTunes op uw MacBook , klikt u op de naam van uw iPad onder ' apparaten ' en kies vervolgens de tab "Muziek" . U kunt de instellingen voor die nummers over te dragen aan de iPad handmatig configureren . Als er geen muziek werd overgebracht wanneer u voor het laatst ingesteld of gesynchroniseerd uw iPad , het probleem was waarschijnlijk een gebrek aan liedjes geselecteerd . Zodra u de nummers die u wilt overbrengen , klik op "Apply " en de iPad zal opnieuw synchroniseren met uw MacBook , dit keer het toevoegen van de geselecteerde nummers naar de iPad 's iPod -app .
Re - download < br >

Als om wat voor reden je niet kunt krijgen de iPad overdracht te kunnen werken , kunt u opnieuw downloaden elke aangeschaft via iTunes op je iPad gratis nummers . Nogmaals , moet u beschikken over dezelfde iTunes-account instellen op uw iPad en MacBook , en je moet de nieuwste software-updates voor uw iPad hebben . Als je dat doet , Start de iTunes- app en selecteer het tabblad " Gekocht " . Selecteer alle muziek die u wilt toevoegen aan uw iPad en het zal direct downloaden naar het apparaat . Deze methode werkt niet voor cd's die werden geïmporteerd in iTunes of andere muziek niet gekocht via de iTunes store .

Previous: Next:
  iPad
·Nook Boeken en problemen met d…
·Hoe om PDF's op een iPad Organ…
·Hoe kunt u uw iPad Lock afstan…
·Hoe E-mail Accounts wijzigen o…
·Hoe je PDF's Overdracht van ee…
·Hoe corrupt iPad Firmware Fix 
·Hoe je foto's importeren op ee…
·Wat is de iPad App voor de sty…
·Hoe kan ik YouTube bekijken op…
  Related Articles
Hoe om muziek te iPads 
Hoe je cd's overzetten naar de iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe maak je een IPA Transfer naar een iP…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe je bestanden naar een iPad zonder iT…
Hoe de overdracht van een pc naar een iP…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik identificeren mijn geluidskaa…
·Online Security Camera Installatie 
·Hoe maak je een Memory Slot Extension Re…
·Vervangen van Condensatoren 
·Hoe de Toshiba Problemen A135 - S2246 
·Hoe maak je een Romeins cijfer op de com…
·Hoe te installeren van een Socket 939 CP…
·Hoe kan ik een NetGear Wireless Access P…
·Hoe maak je een Lenovo laptop opladen in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com