Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Nook Boeken en problemen met de iPad
Ondanks het delen van dezelfde e - book format , boeken voor de Nook en boeken voor de iPad zijn niet compatibel of uitwisselbaar . Om uw Nook - gekocht -bibliotheek op uw iPad te lezen , je de Nook nodig voor iPad applicatie ontwikkeld door Barnes & Noble . Er zijn bepaalde beperkingen aan deze applicatie , maar, en belangrijke bugs bestaan ​​in eerdere versies . Nook boeken op de iPad

Het lastige kwestie met boeken gekocht via de Nook boekhandel is dat je zou in eerste instantie denken dat ze compatibel zijn met uw iPad iBooks app, aangezien zowel de iPad en de Nook gebruik ePub als de e - book -formaat naar keuze . Echter , ondanks het gebruik van een compatibele bestandstype , de digital rights management gebruikt voor Nook boeken wordt niet ondersteund op de iPad . Je zou ze eventueel te gebruiken op de iPad zonder de Nook toepassing als je software van derden te gebruiken om de DRM te verwijderen , maar wetten met betrekking tot DRM Removal zijn complex op zijn best . Kijk in de wetten met betrekking tot DRM verwijderen in uw omgeving alvorens te overwegen deze optie . Als je DRM - vrije boeken in het ePub -formaat al , kunt u ze overbrengen naar uw iBooks applicatie met behulp van iTunes zonder probleem .
Inkoop Boeken

Om te kopen nieuwe boeken uit de Nook boekhandel op je iPad , opent u Safari en ga naar NookBook.com ; tijdschriften zijn beschikbaar op NookNewsstand.com . Tijdens het verwijderen van de mogelijkheid om boeken te kopen binnen de applicatie kan omslachtig lijken , kunnen toepassingen van derden betalingen niet nemen zonder het geven van een deel van de omzet naar Apple . Als zodanig veel toepassingen verwijderd aankoop kenmerken van hun apps en in plaats daarvan gemaakt Safari - vriendelijke winkels voor de verkoop op de iPad .
Nee Persoonlijke Documenten

U kunt niet kopieert een van uw persoonlijke documenten of e - books op de Nook lezen toepassing op uw iPad . Dit is geen probleem voor gebruikers die alleen hun boeken te kopen via Barnes & Noble . Als je een persoonlijke collectie van e - books , u een andere applicatie voor het lezen van hen nodig hebben . IBooks ondersteunt boeken in zowel ePub en PDF-formaat , en het werkt met de bibliotheek van uw computer via iTunes .
Periodicals

Niet elke periodieke beschikbaar in de Nook boekhandel is compatibel met de Nook voor iPad applicatie , bijvoorbeeld , het populaire tijdschrift " People " is alleen beschikbaar op de Nook apparaat . Bij kranten en tijdschriften steun voor de iPad applicatie begin 2011 werd aangekondigd , werden slechts 175 tijdschriften vermeld als ondersteund . Wanneer u de lijst bekijken voor een tijdschrift of krant op de Nook boekhandel , kijk voor de sectie getiteld , " Lees Uitsluitend op deze apparaten en applicaties . " Zorg " Nook voor iPad " dat hier wordt vermeld .
< br
Out-of -Date Application

> u kunt worden geconfronteerd gerepareerd fouten als je niet hebt bijgewerkt uw versie van de Nook toepassing . Vorige versies van de applicatie had moeite met onregelmatige crashen wanneer u geopende boeken , samen met willekeurige boek mislukkingen en crashes . Daarnaast werd iPad periodieke ondersteuning toegevoegd als een update als goed; zonder een bijgewerkte versie van de app , kunt u niet in staat om uw favoriete kranten en tijdschriften lezen

.

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je je iPad Vervang 
·Hoe je films toevoegen van een…
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Hoe te kiezen Wi - Fi of 3G iP…
·Hoe te Albums Sync op een iPad…
·Hoe je iCal tussen een iPad en…
·Het belang van de iPad 
·Is er een woord App voor de iP…
·Hoe wilt insluiten in iBooks o…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
Hoe te Herstart en Reset de iPad 
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het instellen en Toegangscode wijzigen o…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe te boeken op de iPad downloaden 
  Hardware Articles
·Hoe je HP Premium Inkjet transparanten G…
·Hoe te Re - Encoding bewerken 5.1 Roxio 
·Hoe Dell 4550 Geheugen installeren 
·Hoe kan ik een anti - statische aarding …
·Tech Informatie over MS 6309 Moederbord 
·Hoe kan ik documenten met behulp van een…
·Acer notebooks die IEEE 1394 poorten 
·De PC 2100 Vs . de PC 2300 
·Hoe de Hard Drive Password verwijderen o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com