Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is er een woord App voor de iPad ?
De iPad kan een volledig QWERTY- toetsenbord weer te geven op zijn touchscreen en kan verbinding maken met draadloze externe toetsenborden met Bluetooth , waardoor het ideaal is voor draagbare toepassingen tekstverwerking . Hoewel er een breed scala van tekstverwerking apps beschikbaar voor de iPad , compatibiliteit met Microsoft Word is meer beperkt . Er zijn verschillende opties voor het bekijken , bewerken en Microsoft Word - compatibele documenten op de iPad , hoewel er geen officiële Woord applicatie ontwikkeld door Microsoft . Documents To Go

Documents
To Go is een gevestigde tekstverwerking suite voor draagbare apparaten , met twee iPad applicaties beschikbaar . De Documents To Go Premium app is volledig uitgerust en duurder dan de Documents To Office -versie , die minder cloud storage -en export mogelijkheden biedt Go. Beide uitvoeringen zijn volledig compatibel met Microsoft Word-documenten , waardoor alle tekst , karakter en paragraaf opmaakopties . Het is ook compatibel met DOCX- bestandsindeling van Word , en behoudt de opmaak van het oorspronkelijke document bij het bekijken en bewerken .
Quickoffice Pro HD

Quickoffice Pro HD is de iPad - specifieke versie van de Quickoffice tekstverwerking suite voor iOS , die biedt ook ondersteuning voor Excel , PowerPoint en Adobe PDF-bestanden , naast de volledige Microsoft Word compatibiliteit . Het is een scala van cloud storage opties voor het laden en opslaan van Word-documenten , met inbegrip van MobileMe , Dropbox en Google Docs . Quickoffice Pro HD biedt uitgebreide opties voor tekstopmaak , en kan Word-documenten met behulp van de iOS AirPrint functie waar versie 4.2 of hoger van de iPad firmware geïnstalleerd is afgedrukt .
Pages

IWork Suite is een volledige tekstverwerking en desktop publishing -pakket voor de Mac , die werd aangepast voor de iPad van Apple als drie afzonderlijke applicaties . Pages is de tekstverwerker arm van iWork Suite aanpassing van de iPad , die volledige compatibiliteit met Microsoft Word-documenten biedt . Het voegt full opties voor tekstopmaak , waaronder de mogelijkheid om afbeeldingen in te voegen in uw documenten , en om nieuwe documenten te maken van de bestaande sjablonen . Pages-documenten kunnen worden geëxporteerd via e-mail , MobileMe en iTunes .
Google Docs

Google Docs is een online tekstverwerker webtoepassing die is opgenomen als onderdeel van alle Google- accounts . De dienst is toegankelijk op een iPad via zijn webbrowser Safari , of via de gratis officiële Google iPad applicatie . Google Docs is volledig compatibel met Microsoft Word en Excel , en stelt u in staat om nieuwe Word-documenten aanmaken, bestaande of bewerken , rechtstreeks van de iPad . Deze documenten worden online opgeslagen in uw Google-account , waardoor ze gemakkelijk toegankelijk vanaf elke computer of apparaat webbrowser . Google Docs is volledig gratis te gebruiken .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe naar Family mobieltjes Tra…
·iPad Tech Specs 
·Hoe te Sync My iPad via een US…
·Hoe kan ik een plattegrond Off…
·Hoe je video's importeren naar…
·Is de iPad compatibel met Silv…
·Ik kan niet Delete Mail on My …
·Hoe maak je verbinding een Dro…
·How to Get E - gepubliceerde b…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe je SATA Voeding converteren naar IDE…
·Exchange Server Side Mail Rules 
·Hoe je foto's overbrengen van een MicroS…
·Fout Met My Canon I9900 Knipperend Groen…
·Hoe kan ik controleren LED verlichting o…
·Hoe te Traag afdrukken in XP Fix 
·Hoe maak je een Mac geformatteerde schij…
·Dell Printer A920 Reiniging 
·Hoe je een inkjetprinter voor thuisgebru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com