Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Tech Specs
De Apple iPad is een all - inclusive tablet-computer die een aantal toepassingen heeft in een draagbaar formaat. Technische specificaties van de iPad zijn het beeldscherm , sensoren en processor, batterij en macht , input en output , TV en video , en draadloze en cellulaire functies . Deze technische kenmerken zorgen voor een krachtige en draagbare computer ervaring voor iPad gebruikers . Omvang en Display

De iPad is over de lengte en breedte van een paperback roman : het is 9,56 cm hoog en 7,47 cm breed , met een diepte van 0,5 inch . De iPad is ook zeer licht , met de typische Wi - Fi-model met een gewicht van 1,5 £ . De iPad wordt geleverd met een 9,7 - inch met led-achtergrondverlichting en IPS ( in - plane switching ) beeldscherm . De 132 ppi ( pixels per inch ) , hoge - resolutie 1024 x 768 pixel scherm heeft een geweldige beeldkwaliteit , en de oriëntatie kan worden gewijzigd van staand naar liggend . De iPad maakt gebruik van touch- screen technologie .
Batterij en Processing

de iPad oplaadbare lithium - polymeer batterij loopt tot tien uur van het gebruik van internet of negen uur 3G datanetwerk internetgebruik . Laad de iPad met behulp van de meegeleverde adapter of door het aansluiten via USB op uw computer . Het moederbord maakt gebruik van een speciaal ontworpen A4-chip is een combinatie van computer kracht en energie-efficiëntie . Bovendien , je hebt je keuze uit een 16GB , 32GB of 64GB Flash Storage -modellen . Deze Flash Storage biedt extra ruimte voor foto's , muziek , films en apps .
Externe Specs

De iPad is voorzien van een aan /uit -knop op de bovenkant van het apparaat, dat maakt het ook mogelijk de iPad om te slapen of wakker . Aan de zijkant is een scherm draaivergrendeling en een volumeknop . Aan de onderkant van het scherm is het enige zichtbare bovenste knop , de Home-knop . Ingang van de iPad en output functies omvatten een dock-connector -poort , een 3,5 mm stereo hoofdtelefoonaansluiting en een ingebouwde luidspreker en microfoon . Het 3G-model is voorzien van een micro - SIM -kaart lade .
Wireless , TV en Video

De WiFi iPad model heeft zowel WiFi- en Bluetooth-mogelijkheden , terwijl de WiFi + 3G model heeft UMTS /HSDPA en GSM /EDGE . Van de iPad multimedia mogelijkheden omvatten H.264 video , stereo audio in verschillende formaten , MPEG - 4 -video -en Motion JPEG tot 35 Mbps .

Previous: Next:
  iPad
·Is er een manier om een scherm…
·Hoe kan ik een video afspelen …
·iPad FAQs 
·Hoe te Keynote bestanden Krijg…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe Hook Up een iPad naar iTun…
·Hoe kan ik lezen Japanse Boeke…
·MBP Vs . iPad 
·Hoe je iPad Registreer op AT &…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Soorten Computer Werkstations 
·Hoe te Onleesbare bestanden kopiëren va…
·Intel Centrino Vs . Intel Centrino Duo 
·Hoe een HP - 1320 LaserJet printer confi…
·Detecteren welk type geheugen is op een …
·Hoe maak je een Epson 925 Photo Printer …
·Cache Vs . Virtueel geheugen 
·HP 890C Problemen met papierinvoer 
·Hoe kan ik een document afdrukken naar e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com