Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad FAQs
In april 2010 , bracht Apple de eerste tablet-computer , de iPad . De iPad was een van de eerste tabletten in zijn soort en heeft een omzet van meer dan zeven miljoen eenheden in oktober 2010 . iPad gebruikers kunnen de kleine 11 - inch tablet mee te nemen , het dragen van boeken , documenten , foto's en toegang tot het internet . Alvorens te investeren in een iPad , veel consumenten onderzoek en vraag het product om te bepalen of het past bij hun behoeften . Hoe kan ik het internet toegang ?

Apple
twee versies van de iPad die gebruikers in staat stelde om de toegang tot internet . De WiFi - only versie zal verbinden met het internet wanneer de gebruiker zich in een plaats die toegang tot draadloos internet services heeft . Voor consumenten die willen online van overal te gaan , het bedrijf samen met AT & T om een 3G-versie te maken . De 3G iPad zal toestaan ​​dat iemand toegang tot het internet na het aanmelden voor een AT & T data-abonnement . De iPad zal verbinden wanneer de gebruiker zich in een plaats waar AT & T -dienst beschikbaar . De 3G-versie is ook WiFi staat , waardoor gebruikers de data-abonnement uit te schakelen wanneer ze zich in een gebied met een draadloze internetverbinding .
Kan ik lezen Boeken op de iPad ?

Samen met de lancering van de iPad kwam de lancering van de Apple iBookstore . De iBookstore is een gratis app beschikbaar via Apple's App Store , dat een breed scala van elektronische boeken te kopen biedt . Klanten kunnen ook downloaden gratis monsters van boeken die zij zou willen proberen alvorens tot een aankoop . Naast de iBookstore , de iPad is compatibel met toepassingen voor de Kindle -platform worden aangeboden door Amazon , de Nook platform aangeboden door Barnes & Noble en de elektronische reader beschikbaar via Borders . Gebruikers kunnen downloaden en gratis apps voor elk van deze platforms en de aankoop van de elektronische boeken van de aanbieders .
Kan ik presentaties en zakelijke documenten creëren ?

Apple
gemaakt iPad versies van zijn iWork -software programma dat is ontworpen voor zakelijke gebruikers . Consumenten kunnen afzonderlijke applicaties die zijn ontworpen voor documenten , spreadsheets en presentaties van de App Store te kopen . Met ingang van 2010 , Pages , Numbers en Keynote zijn verkrijgbaar voor $ 9,99 per stuk . Personen die de aankoop van de iPad voor zakelijk gebruik kan ook overwegen de aankoop van zowel een Bluetooth- toetsenbord of toetsenbord dock van Apple om het typen en het creëren van documenten vergelijkbaar met het werken op een computer . Om presentaties met Keynote maken , biedt Apple adapter kabels aan te sluiten op een groter scherm . De iPad maakt het ook mogelijk gebruikers toegang tot PDF- bestanden via de iBook applicatie .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak ik een e-mailadres Ve…
·Hoe om tv te kijken op mijn iP…
·Hoe te verbinden uw iPad Wi - …
·Hoe kan ik muziek downloaden V…
·Hoe maak je een nieuwe Apple i…
·Hoe maak je een iPad Cover Ins…
·Hoe je opnemen om Amplitude Ui…
·Hoe te Bookmark behulp Nook op…
·Kan ik upgraden van een iPad ?…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een DVR Video Kopiëren naar …
·Magnetische stroken bevinden zich aan de…
·Hoe je de harde schijf te verwijderen ui…
·Definitie van Computer Toren 
·Magicolor 2200 Toner Refill instructies 
·Een online flash Webcam Test Made My Web…
·Hoe maak je een Track Delete Van een CD …
·Hoe je draadloze Standaardinstellingen h…
·Scannen naar Key Loggers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com