Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is er een manier om een scherm op een iPad kalibreren ?
De Apple iPad is niet een manier om het touch - screen display handmatig kalibreren bieden . Echter, er zijn een paar dingen die je kunt doen om te zien als je een probleem touch- screen kan oplossen . Bijvoorbeeld , je tikt een knop , maar het is niet de actie het is veronderstel te doen . In plaats daarvan , je moet tikken boven of onder op de knop om het te krijgen om goed te werken . Dit betekent dat de kalibratie van het scherm is uitgeschakeld , wat je zou kunnen lossen zonder teruggave van het apparaat terug naar Apple . Reset

Resetten van het apparaat helpt vaak fix meeste software - gerelateerde problemen . Sinds het touch - screen display wordt bestuurd door de iOS firmware , is er een goede kans dat je kunt een probleem touch- screen te lossen met deze methode . Om de instellingen opnieuw in te stellen op het apparaat , tikt u op de "Instellingen " icoon van het startscherm . Tik in het gedeelte 'Algemeen' en tik op de knop "Reset " . Tik op de knop ' Herstel alle instellingen ' en vervolgens op ' Herstel alle instellingen ' uit het pop - up box . Wanneer u het toestel opnieuw instelt, zult u alle gegevens kwijt , dus het is altijd een goede gewoonte om een ​​back -up van uw inhoud aan de computer met iTunes programma voordat u gaat resetten .
Reboot

Nog een snelle oplossing is om de iPad apparaat opnieuw opstarten . Druk op de knop om het apparaat uit te schakelen , en wacht een paar seconden en druk nogmaals op de knop , dit keer om het weer aan te zetten . De reboot proces helpt om systeemgeheugen en verfrist de onderdelen en instellingen van de iOS firmware terugzetten op hun normale functionaliteit .
Restore

Soms is een simpele reboot of reset rechtstreeks vanaf het apparaat niet voldoende . In deze gevallen , te herstellen van het apparaat op de fabrieksinstellingen . Om de iPad te herstellen , moet u de iTunes desktop software te openen op de computer en sluit het apparaat via de USB-kabel . Klik op de " Devices " paneel van de linkerkolom , en vervolgens met de rechtermuisknop op de " iPad " label en klik op "Restore . " Je wordt gevraagd om uw keuze te bevestigen door te klikken op de knop "Restore " . Het herstelproces kan enkele minuten duren , omdat het eerst zal een back- up van uw inhoud naar iTunes en dan hoeft het herstel onmiddellijk daarna
Terug

Soms zijn alle stappen . Probleemoplossing je zal niet genezen van een iPad touch screen dat de kalibratie ervan heeft verloren . U moet het apparaat inleveren bij een plaatselijke Apple winkel . Als je dat doet , laat de griffier bij de Genius Bar weten welke stappen u al hebt genomen om het touch - screen probleem op te lossen . Apple kan nog steeds testen en proberen om het probleem op te lossen voordat u het apparaat door een nieuwe . Om een nieuw apparaat te krijgen , moet de oude nog onder haar oorspronkelijke garantie of een uitgebreide garantie die u hebt gekocht . Het vervangende apparaat is een gerenoveerd iPad , niet nieuw .

Previous: Next:
  iPad
·Kan ik laden Microsoft Word op…
·Hoe kan ik een IMP eBook conve…
·Hoe te TinyUmbrella installere…
·Hoe je iPad Touchscreen Proble…
·Hoe de Maten van de iconen op …
·Is er een manier om een scherm…
·Hoe te Remembered Emails Verwi…
·Hoe maak je een iPad App 
·Hoe maak je een iPad Programme…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·De definitie van Computer Input 
·Hoe een BIOS te Enter Met Windows XP 
·Hoe Memory in Tecra Vervang A6 - Ez411 
·Hoe kan ik selecteren van een videokaart…
·Hoe naar Mount een voertuig Laptop 
·Wat is een Sandisk MicroMate ? 
·Hoe maak je een papieren Gun verdienen m…
·Hoe de Buffer Clear op een Epson TM - u2…
·Hoe maak je een Short Circuit Trace op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com