Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan ik laden Microsoft Word op de Apple iPad ?
IPads draaien een ander besturingssysteem van Windows of Mac-computers . Dit systeem , genaamd iOS , is niet compatibel met elke desktop -software , zoals Microsoft Word . Echter , de iPad biedt wel een aantal opties voor het werken met MS Word- documenten, waaronder apps te lezen , bewerken en Word - compatibele bestanden . Platforms

Microsoft Word
is een tekstverwerkingsprogramma met functies die opslagruimte vereisen , rekenkracht en bepaalde hoeveelheden geheugen te functioneren . Microsoft ontwikkelaars gemaakt Word te draaien op het Windows-besturingssysteem van desktop en laptop computers , en creëerde ook versies voor Mac desktops en laptops . Dit alles betekent dat de programmering van de software maakt gebruik van te veel middelen om te draaien op een mobiel besturingssysteem, zoals iOS van de iPad . Mobiele apparaten gebruiken veel lichter programmering dan computers . Dit stelt ontwerpers om gewicht en grootte te minimaliseren door alleen de essentiële onderdelen . Een volledige versie van Word , zelfs als de software compatibel is met het iOS -systeem was , zou overtax deze onderdelen en de levensduur van batterij van de iPad snel .
Opties

inheemse Van de iPad software kan Word- documenten te lezen zonder extra apps. Dit betekent dat als u een Word-document ontvangt in uw e-mail of download er een van een website , kunt u deze bekijken in de modus Preview van de iPad , waarmee u kunt scrollen en in-en uitzoomen om het volledige document te lezen . Preview-modus niet opgeslagen en het document opslaan , noch kan u wijzigingen aanbrengt . U kunt het document
iPad Tekstverwerking

versturen van schermafdrukmodus naar een andere app om verder te werken. De iPad top tekstverwerking apps zijn Pages , Quickoffice HD (voorheen Quickoffice Pro ) en Documents to Go , die zijn er in verschillende niveaus en prijzen . Elke app vereist een aparte aankoop , maar allen zijn goedkoop in vergelijking met computer software. Pages biedt vele geavanceerde opmaak functies voor het maken van documenten met afbeeldingen , vormen, tabellen en speciale schema . Het slaat uw documenten in zijn eigen formaat , maar kan ze converteren naar PDF of Word-documenten , en het kan Word-documenten lezen. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een schone layout . Quickoffice HD is ook gemakkelijk te gebruiken en ondersteunt veel van de opmaakfuncties van Pages . Het is een volledige Office -suite waarmee u Excel-bestanden , evenals Word bekijken en bewerken . Het kijkt ook PowerPoint-bestanden en heeft een eenvoudig te document management systeem die integreert met cloud storage diensten zoals Dropbox gebruiken . Documents to Go heeft een minder gebruiksvriendelijke interface en afbeeldingen niet ondersteunt , maar de Premium- versie biedt geavanceerde mogelijkheden voor het bewerken van Word, Excel en PowerPoint en handvatten nieuwere Word . Docx formaten beter dan de andere twee . Elk van deze apps , samen met anderen beschikbaar in de Apple App Store , laat je Microsoft Word-documenten te creëren zonder het laden van Word op uw iPad .
Overwegingen

Als je behoefte aan specifieke kenmerken van Word , controleert u de app beschrijvingen voordat de aankoop van een Word - compatibele app . Een belangrijk kenmerk ontbreekt in alle Word- apps zoals van juni 2011 is de " Track Changes " -functie waarmee u de wijzigingen in een document . Andere geavanceerde functies, zoals stijlen en sjablonen zijn ook ontbreken , hoewel Pages biedt een kleine selectie van sjablonen en stijlen . Alle applicaties integreren met de iPad Mail-app , zodat je iPad Word-documenten te sturen naar anderen is eenvoudig .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een DCF bestand co…
·Hoe de Apple iPad Operate 
·Hoe de Screen Orientation 
·Kan ik Schrijven op mijn iPad …
·Hoe maak je een iPad app opnie…
·Het automatisch laden Spelling…
·Om te lezen hoe een PDF op een…
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Hoe te Apps Return op een iPad…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Zo plaatst u een applicatie Op de iPad 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Mijn HP 6122 Printer Zal niet Pick Up Pa…
·CPU Oververhitting 
·Hoe te bekijken Flash Drive foto's in XP…
·Hoe je 2 Externe Harde Schijven Run With…
·Hoe maak je Voeg een Shared Drive 
·Hoe maak je een harde schijf met een cd …
·Hoe je Mini PCI Wireless Cards configure…
·Hoe een Autorun op een USB Flash Drive S…
·Hoe je 5,5 X 3,5 Postkaarten Print at Ho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com