Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een Magazine iPad App Zorg
Hoewel Apple biedt alle noodzakelijke gereedschappen en een software platform voor het maken van uw eigen applicaties , op de iPad publiceren van enige inhoud vereist een hoog niveau van de programmering deskundigheid . Als alternatief kunt u een software- programmeur of software- bedrijf te creëren en publiceren van uw iPad tijdschrift app naar de App Store te huren . Beide methoden vereisen aanzienlijke financiële middelen , maar in combinatie met een goede planning kunt u een succesvol digitaal magazine app voor distributie en verkoop in de App Store te creëren . Wat je nodig hebt
iOS software development kit verkopen Magazine inhoud
Toon Meer Aanwijzingen

Onderzoek bestaande tijdschriften-apps 1 beschikbaar voor de iPad in de App Store . Download zo veel mogelijk , en kennis te nemen van de lay-out technieken , soorten artikelen en alle multimedia-inhoud van de uitgever wordt gebruikt .

Plan 2 uw iPad tijdschrift app precies zoals u een print -en papieren versie zou plannen , rekening houdend met de voordelen en stijlen waargenomen in het digitaal magazine apps je hebt onderzocht . Maak een pagina - per - pagina plan met ruwe schetsen van hoe de inhoud wordt weergegeven , zijn plaats op het scherm van de iPad en hoe de lezer zal bewegen tussen de pagina's . Dit staat bekend als een plat plan. Het is niet nodig om de werkelijke geschreven inhoud binnen het platte plannen omvatten .
3

Verzamel de inhoud van het tijdschrift in een tekstverwerkingsprogramma pakket zoals Microsoft Word , Apple's Pages of Google Docs . Neem alleen de tekst , met pagina-einden of afzonderlijke documenten voor elk artikel , functie of nieuwsitem u van plan binnen het magazine app op te nemen . Onder andere annotaties om duidelijk te maken waar elk stukje inhoud past in de platte plan.
4

Verzamel alle illustraties , afbeeldingen , foto's of multimedia-inhoud die geschreven inhoud van het tijdschrift app zal steunen . Duidelijk aangeven waar elk stuk van illustratie zal passen binnen de lay-out op uw flat plan.
5

Neem uw platte plan en inhoud aan een goedgekeurde iPad ontwikkelaar. Besteed wat tijd aan het bespreken van uw lay-out en de operationele eisen van de software-ontwikkelaar , met behulp van uw flat plan als leidraad voor hoe het magazine app zal werken . Indien nodig , aanpassingen doen aan het platte plan uitgaande van het overleg met de ontwikkelaar .

Register 6 als een Apple ontwikkelaar bij het ​​iOS Developer Program als u van plan om het magazine app zelf te bouwen . Met ingang van de datum van publicatie , registratie vereist een $ 99 kosten . Eenmaal geregistreerd , download dan de iOS software development kit en de iPad Programming Guide en beginnen met het bouwen van uw magazine app .
7

Verdeel het magazine app om een klein aantal vertrouwde iPad eigenaren om het te testen . Verzamel feedback en bug rapporten van de testers , en aanpassingen aan de lay-out , de werking en inhoud , zoals vereist . Als er beschikbare tijd en geld , sturen het magazine naar de testers nogmaals na de eerste feedback is toegepast op de app . Dit moet worden uitgevoerd of u de app zelf maakt , of het huren van een software-ontwikkelaar om het voor u te bouwen .
8

Dien uw tijdschrift app naar Apple voor goedkeuring en verspreiding . Als je een ontwikkelaar ingehuurd , kunnen zij in een betere positie om de app te leggen aan Apple voor u . Goedkeuring meestal duurt maximaal twee weken , waarna het magazine app verkrijgbaar in de App Store te downloaden voor de iPad zal zijn .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe vindt Mijn IP-adres voor m…
·Hoe maak je een iPad Web Kiosk…
·Hoe je iPad App Pictogrammen w…
·Welke apps Kom Standard op een…
·Hoe gebruik je een iPad aanslu…
·Hoe kan ik Machtig mijn iPad ?…
·Hoe maak je verbinding een Dro…
·Kunt u een PowerPoint op een i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Toshiba M45 Specs 
·Hoe te Schakel een ATX voeding 
·Hoe een HP Color Laser Printer Problemen…
·OLPC Problemen met het toetsenbord 
·Hoe afdrukken naar een Brother HL - 2170…
·Hoe verwijder ik een Snapped tape in een…
·Medion MD 90011 Specificaties 
·Hoe zet ik een laptop harde schijf aan o…
·Hoe een HP Compaq TC1100 Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com