Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G
Uw iPad + 3G wordt geleverd met een netwerkverbinding die vertrouwt op uw mobiele telefoon service provider . Deze optie wordt meestal gebruikt wanneer een WiFi-verbinding niet kan worden gevonden . Terwijl WiFi geeft je vaak een snellere verbinding en ontlast het netwerk van uw provider , de iPad heeft een paar bekende problemen beschreven die verbindingsproblemen veroorzaakt voor de WiFi -functie . Apple heeft erkent het probleem en biedt een aantal oplossingen om u te helpen een stabiele en snelle verbinding door middel van je iPad WiFi-mogelijkheden vast te stellen. Symptomen

Wanneer uw iPad geen verbinding kan maken met een WiFi-verbinding , dan weet je omdat je toestel wordt continu actief is op het 3G-netwerk . Dit wordt duidelijk door de kleine 3G- icoontje in de linker bovenhoek van uw iPad . Als de iPad werden aangesloten op een WiFi -netwerk , zou je een halve cirkel connectiviteit ontwerp te zien met drie bars om de connectiviteit te meten. Zelfs als je in staat om verbinding te maken met een draadloos netwerk , zou je een zwakke verbinding met slechts een of twee bars opmerken , het vertalen te vertragen snelheden en vlekkerig connectiviteit .
Oorzaken

Apple erkent het WiFi-connectiviteit probleem en wijt het op kwesties zoals verouderde firmware , een slechte IP-adres of de veiligheid van het netwerk , maar een aantal andere problemen kunnen ook leiden tot een slechte of niet-bestaand WiFi-verbinding . Sommige draadloze apparaten , zoals draadloze telefoons of satellieten, en zelfs magnetrons kan een WiFi-signaal voor een slechte verbinding verstoren . Afstand is ook een probleem , omdat de meeste WiFi- signalen hebben een 150 - tot 180 - meter bereik afhankelijk van de sterkte van de router en de mogelijke obstakels
Correcties en Ondersteuning
< . br >

Als uw iPad heeft moeite verbinding via WiFi , Apple suggereert een paar verschillende fixes . De eerste is om de firmware -update te houden . Wanneer Apple een nieuwe versie van de firmware , het bevat nieuwe features , maar ook patches voor bekende problemen . De nieuwste firmware kan gedownload worden via iTunes . U kunt ook een sterkere verbinding tot stand door het resetten van uw Network Settings . Raak " Settings " en vervolgens " Algemeen" en " Reset ". Kies " Network Connections " om uw netwerkinstellingen terug naar de fabriek status in te stellen en proberen te verbinden met WiFi nogmaals .
< br > Preventie

Naast het bijwerken van uw firmware wanneer een update beschikbaar is , kan fervent WiFi- verbinding problemen met behulp van uw apparaat goed je . Zorg ervoor dat je binnen juiste bereik van een draadloze router . Als u een signaal niet kan krijgen , probeer het dan zelf dichter bij de router om een ​​betere verbinding te maken. Als uw iPad blijft defect , contact op met Apple . iPads zijn voorzien van een garantie van een jaar en u misschien wel recht op vervanging .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe Look Up iPad Apps 
·Ik kan niet Bekijk MOV bestand…
·Hoe je budget op een iPad 
·Hoe je Outlook-contactpersonen…
·Hoe u uw iPad 2 startscherm Or…
·Hoe USB gebruiken met uw iPad 
·Hoe te Comic Zeal gebruiken vo…
·Hoe te Toggle Back & Forth Tus…
·Is de iPad compatibel met Silv…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Internet- verbi…
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe het opzetten van WiFi op een iPad 
Hoe maak je een iPad 3G te zetten in een…
Hoe maak je verbinding een Memory Stick …
Hoe maak je een WiFi -netwerk maken met …
Hoe je foto's importeren op een iPad Van…
  Hardware Articles
·Hoe Vergelijk Processorsnelheid 
·Weiler Machine Tools 
·Hoe te herstellen BIOS 
·SD-kaarten : Photo Recovery Met Freeware…
·Hoe te Kodak 5300 Ink Levels Reset 
·Hoe maak je een Memory Card Error Fix 
·Hoe je RAM installeren in een Dell Inspi…
·Inspiron 9100 XPS Specificaties 
·Hoe maak je een schijf formatteren op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com