Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te Comic Zeal gebruiken voor uw iPad
Het kan niet altijd handig voor u om een digitaal stripboek op uw desktop of laptop computer lezen . Als je een iPad , dan kunt u Bitolithic 's Comic Zeal app gebruiken om strips opgeslagen als CBR , CBZ , RAR -of PDF-bestanden op het toestel te lezen . Apple 's iPad is een tablet-computer die wordt geleverd met een 9,7 - inch multi - touch display . Het verbindt met het internet via Wi-Fi , en de iPad + 3G kan ook verbinding maken via mobiele datanetwerken , zodat u toegang tot Apple's App Store op de Comic Zeal app te downloaden . Instructies
Voorbereiding
1

Druk op de "Home " knop op de iPad . Kopen van 2

Tik op de " App Store " icoon op het startscherm toegang tot Apple's App slaan . Tik op "Zoeken . " Tik op de zoekbalk en typ "Comic Zeal . " Tik op "Zoeken . " Tik "Comic Zeal " uit de zoekresultaten . Tik op de prijs naast " Comic Zeal , " en vervolgens op "Install ". Typ uw Apple ID bij de prompt . De Comic Zeal app downloads rechtstreeks naar uw iPad .

Start iTunes op uw computer 3 . Sluit uw iPad aan op een USB poort van de computer met de iPad USB-kabel . Icoon van de iPad verschijnt in het linkerpaneel van het venster iTunes- applicatie . Selecteer het.
4

Klik op het tabblad ' Apps ' boven in het iTunes-venster . Een lijst met apps verschijnt in de " Apps " venster onder "File Sharing . " Klik op "Comic Zeal " van de " Apps " venster om het te selecteren . De " Documenten " deelvenster naast de " Apps " deelvenster verandert haar naam in ' Comic Zeal Documenten . "
5

Sleep een stripboek uit een map op uw harde schijf in de " Comic Zeal Documenten " deelvenster in het venster iTunes- applicatie . Het grappige boek doorgeeft aan uw iPad . Klik op de eject-knop naast het pictogram van uw iPad in het linkerpaneel van het iTunes-venster , en koppel vervolgens de iPad vanaf uw computer .
Gebruik Comic Zeal
6

Druk op de "Home " knop op de iPad . Tik op de "Comic Zeal " app icoon op het startscherm van uw iPad om het te lanceren .

Tap 7 " -collectie. " Een lijst van uw comics verschijnt . Tik op de naam van een komisch om het te openen .
8

Tik op de linker-of rechterkant van de iPad scherm om een ​​pagina , of haal een vinger draaien in beide richtingen over het scherm om een pagina om te slaan . Knijp een vinger en een duim op het scherm van de iPad om in en uit te zoomen op een beeld .
9

Tik op " Tools" om het werkbalk en vervolgens op " Edit" wanneer u wilt verwijderen een komische vanaf uw iPad . Een lijst van uw comics verschijnt . Tik op elk comic die u wilt verwijderen , en tik op 'Verwijderen'.

Druk 10 de "Home " knop op de iPad wanneer u klaar bent met het lezen of wilt overschakelen naar een andere app op je iPad . Comic Zeal onthoudt waar je bent in de strip , zodat u kunt beginnen met lezen waar je de volgende keer dat je de app gebruiken gebleven .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Aansluite…
·Hoe maak je een iPad Stop Back…
·iPad Vs . HP TC1100 
·De iPad Made Easy 
·Hoe je Firefox User Agents wij…
·Hoe maak je een foto op Facebo…
·Hoe je Pagina's en bestanden o…
·10 Manieren om gegevens prive …
·Hoe werkt het Game Center Werk…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Dell Printer 920 Problemen oplossen 
·Hoe te Huawei E160 bijwerken 
·Het automatisch laden van de iSight Lich…
·Deskjet 845C Printer Problemen 
·Wat zijn de factoren in microprocessors 
·Hoe maak je een RAM- geheugenkaart zoeke…
·Specificaties voor de Matshita DVD - RAM…
·Hoe maak je een gecodeerd DVD naar een h…
·Hoe kan ik labels met een Canon MX310 pr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com