Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
10 Manieren om gegevens prive en veilig te houden op de iPad
De iPad is een uiterst draagbaar apparaat . Dit maakt het geschikt voor zakenreizigers , studenten en iedereen die werkt op de gaan . Echter , kan zijn kleine formaat en Ultradraagbaarheid uw iPad een doelwit voor diefstal te maken . Of u wilt uw gegevens te beschermen als uw iPad vermist , of gewoon wilt privacy van vrienden en familieleden , zijn er verschillende manieren om uw gegevens te beveiligen . 1 . Basic Lock Code

Start Instellingen-app van je iPad en kies het tabblad 'Algemeen' instellingen . Kies de optie ' Passcode lock " en volg de instructies op het scherm om de viercijferige PIN- code te voltooien . Voor de hoogste beveiliging , stellen de beveiligingscode invoeren om " onmiddellijk " in te schakelen op het installatiescherm . Dit betekent dat elke keer dat uw iPad in slaapstand gaat , moet u de beveiligingscode invoeren om toegang te krijgen tot alle apps .
2 . Geavanceerde Lock Code

In het scherm te vergrendelen code , kunt u de instelling " Simple blokkeringscode " off . Dit stelt u in staat om een hogere beveiliging wachtwoord in met letters , cijfers en speciale tekens in plaats van een numerieke PIN-code in te stellen. Complexe lock -codes verhogen van uw veiligheid als uw iPad wordt gestolen of verloren .
3 . Auto- Lock

In combinatie met een toegangscode instellingen , zorg ervoor dat uw auto-lock -instelling is niet ingesteld op " Nooit. " Een van de andere auto-lock opties zal de iPad te laten slapen nadat het is buiten gebruik voor een aangewezen periode. Op deze manier , als je vergeet om de iPad te laten slapen als je klaar bent met het, de auto-lock zal het veilig voor u .
4 . Auto- Wipe

Auto - wipe werkt
in combinatie met een slot code op uw iPad . Als u deze instelling inschakelt in uw scherm Instellingen , worden alle gegevens op uw iPad gewist na 10 mislukte pogingen om het wachtwoord in te voeren . Dit voorkomt wachtwoord crackers van het krijgen in uw gegevens , omdat zij over het algemeen duurt meer dan 10 pogingen als uw wachtwoord is complex . Als u deze instelling gebruikt , back -up van uw iPad regelmatig, zodat je niet veel gegevens te verliezen als auto - wipe grijpt .
5 . Beperkingen

De Instellingen-app laat je ook beperkingen op uw iPad . Deze omvatten in het algemeen ouderlijk toezicht , maar het heeft ook instellingen voor beveiliging en privacy . Gebruik de " Beperkingen " scherm om specifieke applicaties zoals Safari uit te schakelen als u liever een andere browser te gebruiken met een hogere beveiligingsinstellingen . U kunt ook voorkomen dat bepaalde apps van het kennen van je locatie , wijzigingen in uw e-mail accounts te voorkomen en uit te schakelen multiplayer gaming -mogelijkheden voor extra privacy .
6 . Beveiligde verbindingen

De iPad maakt gebruik van Wi - Fi of 3G-internet -verbindingen , die door hun aard zijn minder veilig dan bekabelde verbindingen . De veiligheid en privacy te maximaliseren , doe al uw online bankieren , winkelen en andere activiteiten die gevoelige informatie alleen gebruiken over een wachtwoord beveiligde beveiligde netwerken in plaats van publieke hotspots of 3G-verbindingen .
7 . File Storage Beveiliging

De App store
voorzien van diverse veilige opslag van bestanden apps . Met deze apps kun je plaatst specifieke bestanden , zoals foto's en documenten , in een wachtwoord - beveiligde opslagruimte op je iPad . Gebruik van termen als "Hide files " "Secure files " of " Protect gegevens" in de App Store zoekvak aan de verscheidenheid van apps die deze functie uit te voeren bladeren .
8 . Vergeten wachtwoorden

Safari
en andere browsers kan herinneren uw wachtwoorden , maar als de veiligheid is een belangrijk onderwerp voor u , overwegen te kiezen uit deze functie . Telkens wanneer u een nieuwe beveiligde website in te voeren , zal plaatsen dan kunt u uw wachtwoord bent vergeten te vragen of u de login- informatie wel of niet op te slaan. Zorg ervoor dat deze optie niet is geselecteerd voordat u verder gaat .
9 . Secure Password Storage

Heb een schriftelijke logboek van uw wachtwoorden niet op te slaan op uw iPad . Als u hulp nodig herinneren en bijhouden van hen nodig hebt, gebruik dan een wachtwoord beveiliging app , verkrijgbaar in de App Store . Zoeken naar "Wachtwoord opslaan ", " Password safe " of soortgelijke kernbegrippen.
10 . Find My iPad

Apple
biedt een gratis ' Zoek mijn iPhone ' app die ook werkt met iPads . Als je een MobileMe- abonnee bent, kunt u toegang tot deze functie in uw instellingen door het opzetten van uw MobileMe-account toegang onder " Mail, contacten en agenda's . " Als u niet MobileMe hebt , krijg " Zoek mijn iPhone " gratis in de App Store . Zodra je je realiseert je iPad ontbreekt , de dienst activeren om het te vinden .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om eBooks te downloaden op…
·Kunt u een PowerPoint op een i…
·Hoe het opzetten van een nieuw…
·Hoe je je iPad Crack 
·Hoe de Apple App Store Bladere…
·Kunt u Haak een printer aan de…
·Hoe maak je een iPad Calendar …
·Hoe u de automatische facturat…
·Hoe je e-mail op iPad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een virus Schoon vanaf een USB 
·HP JetDirect -instructies 
·Hoe te Tweede harde schijf installeren D…
·EMachines T3612 Specificaties 
·Hoe te Sleeve PC kabels 
·Een grafische kaart te installeren in ee…
·Hoe te Zet de webcam op mijn Acer Laptop…
·Hoe om Print drivers te verwijderen in W…
·Volledige PC Tower Ideeën 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com