Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u Haak een printer aan de iPad ?
Je kunt niet fysiek een printer om een ​​iPad aan uw materialen printen sluiten , maar de iPad biedt wel ondersteuning beperkt printer . AirPrint kunt u draadloos afdrukken op een beperkte selectie van compatibele printers met behulp van inheemse iPad -software . Sommige apps van derden kunt u een printer die is aangesloten op een computer die draait op hetzelfde draadloze netwerk als uw iPad te gebruiken . Standaard draadloze printers zal niet werken met de iPad . Waarom Wireless werkt niet

Draadloze printers
vereisen dat u een stuurprogramma te installeren op uw computer wanneer u in eerste instantie zet ze op . Met deze software kunt uw computer met de printer communiceren over uw draadloze netwerk . IPads draaien een ander besturingssysteem van computers , en het uitvoerbare software bestanden die drivers te installeren op uw computer zal niet werken op de iPad besturingssysteem.
AirPrint

Apple AirPrint -software kunt u driver - free printers die alle software die nodig is om te communiceren met apparaten zoals de iPad bevatten gebruiken . Met ingang van juni 2011 , maar HP printers bieden AirPrint -ondersteuning, en alleen bij bepaalde modellen. Controleer de Apple website voor de actuele lijst met ondersteunde printers ( zie bronnen ) . U kan nodig zijn om de firmware bij te werken op sommige printers om ze compatibel AirPrint . Wanneer een AirPrint geschikte printer beschikbaar is, kunt u op de actieknop tikken in elke ondersteunde app en kies "Afdrukken . " De iPad zal de printer detecteren en stuur uw document of ander onderdeel naar draadloos worden afgedrukt .
Printer delen

Apps die printer van uw computer te delen met de iPad variëren in kwaliteit en ondersteuning . Zoeken naar " print van iPad " of simpelweg "print " in de iPad App Store app om het huidige aanbod te zien . Controleer de beschrijvingen te zien welke apps de drukkerij app ondersteunt . Sommige apps zullen alleen foto's of documenten af ​​te drukken , of alleen items die u plaatst binnen de app af te drukken . Voor de volledige ondersteuning , op zoek naar een printer sharing app waarmee je documenten afdrukken , webpagina's , foto's en andere items vanuit hun native apps .
Overwegingen

Apple
vaak releases software-updates , met de volgende grote iPad -besturingssysteem -update gepland voor najaar 2011 . Deze software- updates vaak veranderen functies zoals afdrukken ondersteunen , dus zorg ervoor dat je de nieuwste software hebt geïnstalleerd wanneer u afdrukken vaardigheden van je iPad te testen .

Previous: Next:
  iPad
·Heeft de iPad werken met Linux…
·Hoe de Kindle App te installer…
·Hoe te herstellen het serienum…
·Hoe de iPad 3G te gebruiken zo…
·Het overzetten naar een iPad 
·Heeft de iPad hebben een micro…
·Hoe kan ik Flash bekijken op e…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Apple iPad Tips 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe het toetsenbord te vervangen op een …
·Wat is Dual Channel DDR2 -geheugen ? 
·Hoe Look Up PC Processor Speed ​​
·Hoe maak je een Network Config pagina af…
·Hoe maak je een headset microfoon instal…
·Hoe om gegevens van een harde schijf op …
·Hoe kan ik een Acer Aspire Accu Dat doet…
·Hoe gaat u naar de BIOS van HP Pavilion …
·Core 2 Duo CPU Temperaturen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com