Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Apple iPad Tips
De iPad is een grote technologische verschuiving , een combinatie van een laptop computer en een media-apparaat . En , zoals met elke nieuwe technologie , of gehybridiseerd , geëvolueerde vorm van de bestaande technologie , het leren kennen van uw iPad kost tijd en energie . Met een apparaat zo populair als de iPad - met 3 miljoen binnen 80 dagen na de release verkocht in 2010 - tips en trucs zijn goed gedocumenteerd , en kunt u de ins en outs snel en gemakkelijk te leren . The Basics

Apple
heeft essentials een dozijn beginners ' die in de gids van de iPad gebruiker, feiten de fabrikant denkt dat je moet begrijpen alvorens aan de slag met de iPad . Een van de belangrijkste details zijn hoe correct te gebruiken AirPrint en AirPlay , twee van draadloze compatibiliteit functies van de iPad . AirPrint maakt verbinding met printers draadloos , zodat u documenten af te vuren op de gaan met toepassingen die de dienst ondersteunen . Drivers zijn niet nodig . Tik gewoon op " Print " en selecteer een printer . AirPlay is een cross - apparaat synchronisatie functie . Het verbindt met de Apple TV en AirPlay -luidsprekers of de ontvangers om media te brengen van uw iPad .
Blijf georganiseerd

Het besturingssysteem op de iPad 2 is iOS . Het ondersteunt mappen op uw vermoedelijk lange lijst van toepassingen goed georganiseerd te houden . Tik en houd het pictogram voor een toepassing die u wilt verplaatsen naar een map totdat alle pictogrammen beginnen te schudden . Sleep vervolgens de geselecteerde toepassing op een ander , en de iPad zal een map met beide toepassingen te creëren. U kunt de mappen hernoemen . Standaard worden de mappen worden de naam van het soort toepassingen die ze bevatten - . Games, tekstverwerking , entertainment en ga zo maar door
Thuisdeling

de iPad draadloze netwerkmogelijkheden betekenen dat u de inhoud van uw iTunes-bibliotheek naar de iPad zo lang kan streamen als u bent aangesloten op hetzelfde netwerk . Open iTunes en turn on "Home Sharing " in het menu Geavanceerd. Voer uw Apple ID , indien daarom wordt gevraagd . Start vervolgens de Thuisdeling toepassing van uw iPad , tikt u op het pictogram van huis , en selecteer vervolgens " Shared Libraries . " Wacht een paar minuten , terwijl de inhoud wordt gesynchroniseerd . U kunt nu klikken op items in de bibliotheek om ze af te spelen in uw thuisnetwerk , waardoor waardevolle harde schijf ruimte op uw iPad .
Externe toetsenborden

Als u gebruik uw iPad als een de facto computer , zoals uw primaire tekstverwerker , na te denken over het aansluiten van een externe Bluetooth -toetsenbord . Apple maakt een draadloos toetsenbord , maar de iPad zal synchroniseren met een Bluetooth-apparaat . Volgens TechRadar.com , sommige iPad gevallen hebben zelfs een ruimte voor een draadloos toetsenbord , waardoor u het opzetten van de iPad als een notebook computer met het scherm gestut en een toetsenbord eronder .
Accessorize

Apple
verkoopt veel add -ons voor zijn producten . Hoewel sommige van deze zijn puur cosmetisch , een paar hebben praktische , nuttige doeleinden . TechReport.com beveelt twee - de Smart Cover en de digitale AV-adapter . De Smart Cover is een latex beschermend schild met een beetje een twist : als je trek het deksel over de iPad , het apparaat wordt herkend en de slaapstand ( omgekeerd wakker worden wanneer je het deksel te verwijderen ) . De Digital AV Adapter kun je de iPad in uw TV aansluiten met HDMI en standaard VGA hook - ups , zodat u uw media bekijken op een groter scherm .

Previous: Next:
  iPad
·Wat kan de Apple iPad doen? 
·Hoe mappen maken op uw iPad 
·Hoe je foto's uploaden van een…
·Hoe kan ik een iPad versie van…
·Apps naar Open Yahoo Mail op e…
·Het opladen van de iPad in sla…
·Heeft een iPad Gebruik Wi - Fi…
·Kan een iPad worden aangeslote…
·Hoe je foto's verplaatsen van …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het toetsenbord taal wijzigen 
·Wat zijn de voordelen van laptops voor s…
·Tips en trucs om een inktcartridge Werk …
·Scanjet 5300C instructies 
·Wat is een U op een server Cabinet ? 
·Hoe om te achterhalen welke BIOS Mijn co…
·Hoe uw eigen computer frontplaatontwerp 
·Hoe maak je een USB -printer converteren…
·Hoe verwijder de IBM ThinkPad A31 Keyboa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com