Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan een iPad worden aangesloten op een stereo ?
De iPad is een populaire tablet-computer ontworpen en verkocht door Apple Computer . De ingebouwde " iPod" app kunt u naar uw favoriete muziek te luisteren vanaf elke locatie , met een 3,5 mm stereo hoofdtelefoon en een ingebouwde luidspreker . Als u wilt uw favoriete nummers beluisteren van een stereo-installatie , heb je een paar opties beschikbaar , waaronder een 3,5 mm stereo -kabel , Bluetooth luidsprekers , FM-zender en docking speakers . 3.5mm Audio Cable

De meest handige en goedkope manier om uw iPad muziekcollectie luisteren op een stereo-installatie is met een 3,5 mm audio -kabel . U sluit de kabel in de iPad top mini - jack en sluit het aan op de stereo-installatie mixer unit . Op het systeem controles , zul je de meeste kans hebben om het aan te passen aan " Aux " of aux-ingang kanaal . U kunt luisteren naar uw iPad tijdens het rijden in de auto , als je een cassettedeck en cassette- kit tape -adapter .
Bluetooth Speakers

Bluetooth speakers
zijn vergelijkbaar naar Bluetooth hoofdtelefoon . Beide ontvangen een signaal van iPad en stream de muziek voor uw luisterplezier . Het afspelen van muziek wordt uitsluitend beheerst door de iPad apparaat . Als u niet Bluetooth luidsprekers hebt , kunt u altijd de aanschaf van een Bluetooth stereo adapter . Belkin , die veel van Apple accessoires fabrikanten , heeft een product genaamd de Bluetooth Music Receiver , die wordt aangesloten op uw stereo-installatie en speelt uw muziek vanaf de iPad . Belkin verkoopt het product voor rond de $ 50 op de datum van publicatie .
FM Transmitter

Als uw stereo-installatie heeft een ingebouwde radio -ontvanger , u kan een FM-zender die u aansluiten op uw iPad aan te schaffen. Dan is het radiostation afstemmen om de zender uitgangsfrequentie . Na het verbinden van de twee apparaten , kunt u uw muziekcollectie luisteren via de FM- bandbreedte en geniet van uw muziek van een autoradio of stereo-installatie .
Docking Speakers

een april 2010 artikel voor Macworld.com , Dan Frakes schreef: " Misschien wel de meest populaire iPhone- en iPod -accessoires na hoofdtelefoon , speaker docks behoren ook tot de minst compatibel met de iPad . " Dit gebrek aan compatibiliteit ontstaat doordat de iPad basis is breder dan de iPhone , iPod of iPod touch , zodat de dock-connector poort zal niet line-up correct op de meeste speaker docks . Je moet een dock extender kabel te kopen om de iPad te laten werken met uw bestaande speaker dock .

Previous: Next:
  iPad
·Goedkope alternatieven voor de…
·Redenen om de iPad Jailbreak 
·Hoe te Apps verplaatsen naar e…
·Hoe maak je een fout 2002 Fix …
·Hoe maak je een video instelle…
·Hoe te Sync een film vanaf een…
·Zeven alternatieven voor de iP…
·Verschillen tussen een iPad en…
·Hoe maak je een gebruikte iPad…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·IDE harde schijf problemen 
·Hoe maak je een WAP54G instellen naar de…
·Hoe te verwijderen van de Droid Market Z…
·Hoe werkt een CD /DVD optische drive wer…
·DIY Negative Scanner 
·Hoe maak je een Part Zoek op nummer 
·Wat is GB op een harde schijf? 
·E - Machine T1100 Specs 
·Hoe u uw Power Adapter Laad Maak op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com