Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
DIY Negative Scanner
Het creëren van digitale kopieën van uw oude foto's is een effectieve manier van het behoud van de herinneringen in verband met de foto's. Voor de beste resultaten met digitale kopieën , is het beter om het negatieve in plaats van de foto's zelf te scannen . Echter , kan negatief of filmscanners duur zijn . Bovendien , omdat je misschien alleen een negatief scanner af en toe , is het misschien niet de verstandigste investering. Echter , als je een standaard flatbed scanner en een fotobewerkingsprogramma , kunt u eenvoudig uw eigen DIY negatief scanner . Wat je nodig hebt
Flatbed scanner
schaar of mes
Foto negatieven Vellen van letter-formaat wit papier
Lichtbron
Fotobewerking toepassing
Show meer instructies
1

Neem de schaar en knip de negatievenstrook in afzonderlijke frames . Het is mogelijk om een ​​hele negatieve strook te scannen , maar individuele negatieve frames bieden veel beter gescande afbeeldingen . Kopen van 2

Leg de individuele negatieve frame op de glasplaat van de scanner en het centrum van het. Bedek de negatieve met een gewone brief - en kleinbedrijf stuk wit papier . Hoeft het deksel niet dicht op de scanner .

Positie 3 een kleine lamp of andere lichtbron direct boven het stuk wit papier . Leg de bol van de lamp ongeveer vijf centimeter boven het stuk papier .
4

Klik op het pictogram om de scan applicatie of hulpprogramma voor de scanner te starten . Klik op " Scan" of " Voorbeeld" op het programma menubalk . Wacht tot de scanner te initialiseren en scan de negatieve frame. Zodra de eerste voorvertoning verschijnt in het display , pas het beeld voorbeeldgebied zodat alleen het negatieve frame is zichtbaar in het voorbeeldvenster .
5

Klik op " Scan" of " Finale " op de menubalk aan de negatieve lijst bij volledige resolutie te scannen . Wacht tot de afbeelding in hoge resolutie voorvertoning om te verschijnen op uw beeldscherm .

Klik 6 " Bestand /Opslaan " op de menubalk , blader vervolgens naar een map op uw computer waarin u de gescande afbeelding . Kies GIF of JPEG in de " File Type " drop - down box , klik op de "OK" of "Opslaan "-knop . ( Let op : de Nieuwe gescande afbeelding zal kijken naar binnen en van buiten te zijn met betrekking tot kleur en diepte )
7

Lanceer een foto - editing programma zoals Adobe Photoshop , Corel Draw of een andere vergelijkbare applicatie . . Klik op " File /Open " op de menubalk , blader vervolgens naar het image-bestand dat u hebt gemaakt met de scanning applicatie . Nadat het image -bestand te openen , klikt u op de functie " positieve blootstelling foto " op de menubalk om de kleuren op de afbeelding inverteren . Sla de afbeelding bestand opnieuw op uw computer .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe kan ik een kopie van de 36…
·Hoe je tekst documenten te sca…
·Hoe maak je een aantal foto's …
·Hoe de scanner op de HP 1500 G…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe je Grote Jobs Scan op de K…
·Hoe maak je een HP 1200 scanne…
·HP Color Laserjet 4600DN probl…
·Hoe kan ik een HP scanner Regi…
  Related Articles
DIY iPad Stand 
DIY : Stylus voor een iPad 
DIY Solar Charger voor een iPad 
Hoe maak je een iPad Kom uit een negatie…
DIY Aansluiting van een iPad naar een st…
Hoe kan ik herstellen van een Symbol PDT…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
DIY Televisiefsouffleur Met Android Tabl…
DIY Computer geluidskaart Amplification 
  Hardware Articles
·Hoe te installeren een Zotac NVIDIA GeFo…
·Hoe maak je een Compaq Presario S6100NX …
·Top 10 Fax Kaarten 
·Ik kan me niet bewegen een ISO om een st…
·Hoe te openen op de USB Flash Drive 
·Waarom wordt mijn laptop Piep Bij het st…
·Hoe je dvd toevoegen Covers naar Apple T…
·Wat betekent PSA Toshiba Mean 
·Moederbord Identificatie & Diagnose Soft…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com