Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
DIY Televisiefsouffleur Met Android Tablet
Gebruik je Android-tablet als een teleprompter om u te begeleiden bij uw volgende toespraak of presentatie . Verschillende applicaties in de Android Market laten tekstbestanden worden geladen en uitgevoerd in een constante scroll . Sommige opties zijn dv Prompter , Easy- souffleur en Android Prompter . Een autocue langzaam schuift de tekst van een toespraak , zodat u kunt het lezen op een natuurlijke tempo , terwijl nog steeds op zoek naar uw doelgroep . Het instellen van uw Android-tablet op een muziekstandaard of een ezel in uw lijn van het zicht laat je het op deze manier gebruiken als u een teleprompter zou doen . Instructies
1

Unlock je Android tablet en open de applicatie launcher . Tik op het vergrootglas om de zoekbalk en het type te lanceren " Televisiefsouffleur . " Druk op ' Enter '. Tik op de naam van de app die u wilt gebruiken op uw tablet , en tik vervolgens op de knop "Download" . Raak ' Accepteren en installeren " en wacht tot de app te eindigen installeren . Tik op " Open" om uw nieuwe teleprompter app te lanceren . Kopen van 2

Tik op de " + " in de linkerbovenhoek van de dv Prompter app . Typ de titel van uw toespraak in het bovenste vak en typ uw toespraak in de grote doos . U kunt ook kopiëren en plakken van de speech van andere bronnen op uw apparaat . Typ " * # " om een lege regel aan te geven . Het zal niet worden weergegeven als de souffleur loopt . Tik op " Opslaan" in de linkerbovenhoek als je klaar bent met het bewerken van de toespraak . Raak de titel van de toespraak in de lijst en tik vervolgens op "Start Prompt " om de scroll te beginnen . Tik op het scherm om te pauzeren en druk op de driehoek -knop om .

Tap 3 te hervatten om de URL van de website die u wilt Easy- Prompter naar de Text File knop om te lezen , of tik voer selecteer een TXT- bestand dat u hebt opgeslagen op uw tablet Secure Digital geheugenkaart . Raak de driehoek " Play " knop om het scrollen te starten en tik ergens op het scherm om het scrollen te stoppen . Raak de " Menu" knop op uw tablet om toegang te krijgen tot de instellingen , zoals de snelheid van het scrollen , en om in te stellen om te draaien als een spiegelbeeld , als je met behulp van een gereflecteerd teleprompter setup .
4

Tik op de " Script " knop in Android Prompter en blader naar de locatie van het TXT- bestand op uw SD-kaart . U kunt alleen gebruik maken van een TXT-bestand dat eerder is opgeslagen op uw tablet geheugenkaart . De scroll start onmiddellijk . U kunt op het scherm tikken om het te stoppen en zien mogelijkheden om de snelheid en weergave . Tik op het vierkant met zwarte en witte driehoeken erin over te schakelen van zwarte tekst op een witte achtergrond met witte tekst op een zwarte achtergrond . Tik het konijn knop om de snelheid van het scrollen of de schildpad knop te verhogen om de snelheid van de boekrol te verlagen . Wanneer u klaar bent om weer terug opstarten bent , tikt u op de driehoek-knop om uw script te spelen .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe feedback achterlaten op de…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe maak je een Tablet Nib Ver…
·Hoe kan ik een laptop te zette…
·Hoe weten wat geheugen wordt g…
·Hoe te Graphics Design for iPa…
·De beste ultradraagbare Tablet…
·Specificaties voor de iPod Tou…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
iPad Apps die werken met Excel 
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een cd Deur Fix 
·Handmatig verwijderen van een printerstu…
·Hoe maak je een processor in een Compaq …
·Hoe te Papierstoringen oplossen in een C…
·Hoe je het bureaublad vergrendelen op ee…
·Hoe maak je gesprekken op een bewortelde…
·Kan ik Put Elke harde schijf in mijn lap…
·De specificaties en MB's voor een grafis…
·Hoe te Noord-Amerikaanse Dell Support Kr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com