Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Hoe kan ik een document scannen naar een Tablet PC
Scannen naar tablet-pc's presenteert enkele problemen omdat veel tabletten niet over de CD-drive nodig voor het installeren van de software van uw scanner . Dit moet je niet stoppen van het scannen , aangezien driver software in het algemeen kan worden gedownload van de website van de fabrikant scanner . Als uw tablet en scanner niet compatibel poorten hebben , kunt u een adapter of een printserver nodig om uw scanner draadloos aansluiten op uw netwerk . Zodra uw scanner en tablet worden met elkaar communiceren , het scanproces is hetzelfde als andere typen computers . Wat je nodig hebt
Scanner
Toon Meer Aanwijzingen
1

lancering van de tablet Internet- browser en bezoek de website van uw scanner fabrikant. Tik op "Support ", dan bladeren of zoeken naar modelnummer van uw scanner . Kijk voor een plaats op de website die "Downloads" of " Drivers " en download de driver geschikt is voor uw model door het volgen van de aanwijzingen op het scherm en de instructies biedt . Kopen van 2

Herstart je tablet zodra de software is gedownload en
4 geïnstalleerd .
3

Sluit uw tablet aan op de scanner , hetzij via een USB-kabel of het netwerk als de scanner een netwerk is aangesloten via een Ethernet- of een draadloze verbinding .

Start de scansoftware op uw tablet door het bijbehorende pictogram te tikken of dubbeltikken op uw bureaublad of in de lijst met programma's .

Load 5 het document dat u wilt scannen in de scanner als de handleiding instrueert .
6

Selecteer het type scan dat u wilt voltooien van opties de scansoftware 's . Bijvoorbeeld , wilt u misschien een foto in . Jpg -formaat scannen , terwijl een document met woorden en beelden moeten worden gescand als PDF . Als u wilt scannen in bewerkbare tekst formaat, zal u ofwel een scanner die optische tekenherkenning ( OCR ) -software gebruikt , of u kunt scannen naar PDF-formaat en gebruik PDF-editor of converter software om wijzigingen aan te brengen in het document .

7

Selecteer de gewenste resolutie voor de scan . Hogere resolutie zal een duidelijkere scan te produceren , maar wordt het bestand groter. Denk aan het scannen met de hoogst mogelijke resolutie , dan is het formaat van het document binnen uw software later als het bestand te groot is .
8

Selecteer een locatie om uw bestand en een bestandsnaam te slaan , dan start de scan door de software-interface . Dit zal een optie die zegt "Scan ", " Begin scan " of " OK , " zodra uw instellingen worden aangepast hoogstwaarschijnlijk .
9

Open uw bestand in het programma van uw keuze zodra de scan is voltooid . De meeste software voor het scannen zal u een voorbeeld van het bestand na het voltooien van de scan , dus controleer dit om ervoor te zorgen dat de scan kwam als je wilde dat voordat je uit te sluiten van de scansoftware .
< Br >

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoeveel boeken mag een Kindle …
·Hoe kan ik een laptop naar een…
·Hoe je e-mails versturen met i…
·Hoe maak je een pentablet gebr…
·Productiviteit Projecten op de…
·Hoe maak je een Wacom driver i…
·Hoe kan ik een gebroken scherm…
·Hoe kan ik een Toshiba Touch S…
·Hoe te wijzigen Tablet penpunt…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding OBD-II bij PC 
·Specificaties voor de Matshita DVD - RAM…
·Hoe de Microsoft Wireless Laser Mouse 70…
·Hoe maak je een beugel te verwijderen in…
·AMD Phenom Vs . Intel Quad Core 
·Hoe kan ik Windows Movie Maker Fix als h…
·Over Backlit projector Rentals 
·Hoe te vervangen A Bad harde schijf in e…
·Hoe maak je een IBM T42 harde schijf ove…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com