Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
DIY Solar Charger voor een iPad
Een zonne-lader biedt gratis , hernieuwbare , koolstof-vrije energie voor elektronische apparaten zoals uw iPad . Het bouwen van uw eigen zonne- oplader voor de iPad is een relatief eenvoudige taak , maar het vereist enige specifieke componenten te kunnen garanderen dat het goed werkt en zorgt voor de nodige vermogen en de veiligheidsvoorzieningen. Vanwege het hoge stroomverbruik van de iPad tijdens het opladen , een zonne-oplader vergt een grote, hoge kwaliteit panel om ervoor te zorgen het kan het apparaat voorzien van een geschikte laadspanning . Zonnepaneel

Volgens de specificaties van Apple , de iPad is een 5 - Volt voeding voor de interne batterij van het toestel op te laden . Overwogen moet worden om de blokkerende diode die de iPad en zonnepaneel zal beschermen tijdens het laden , welke uitgang het zonnepaneel door up zal verminderen tot 0,6 - volt . Daarom moet uw keuze van zonnepaneel zijn dichter bij een 5,5 -volt uitgang om rekening te houden met de diode . Het zonnepaneel moet ook een 10 - watt laadstroom , die de grootte van het paneel aanzienlijk toeneemt in vergelijking met soortgelijke laders voor apparaten zoals de iPhone leveren .
Blokkeren Diode

diode is een elektronische component die fungeert als een afsluiter , waarmee de toevoer opladen om van het zonnepaneel aan de iPad , maar niet in de tegengestelde richting . Bekend als een blokkerende diode , dit is een essentieel aspect van elke DIY zonne-lader als het voorkomt dat elektrische stroom stroomt in de verkeerde richting als de uitgang van het zonnepaneel daalt als gevolg van lage lichtniveaus . Een 2 - watt of hoger blokkeerdiode zal zowel de iPad en het zonnepaneel te beschermen , zelfs wanneer het paneel draait op maximale efficiency en de iPad is het tekenen van de huidige hoge opladen .
Bouw

Door toevoeging van een USB -aansluiting om het zonnepaneel , kunt u de iPad op de lader aansluiten met behulp van de standaard USB-kabel . Sluit de minpool van het zonnepaneel aan pin 4 op de USB -aansluiting . Sluit de kathode van de diode - het been aan de grote zwarte deel van het lichaam van de diode - de positieve aansluiting van het zonnepaneel . Sluit het andere been van de diode - de anode , die volgens een dunne witte streep op een uiteinde van het lichaam van de component - aan pin 1 van de USB -aansluiting . Sluit de iPad aan het zonnepaneel met behulp van de USB -kabel .
Plaatsing en optimalisatie

Plaats
het zonnepaneel in direct , fel zonlicht . Waar mogelijk , de hoek van de zonnepaneel op ongeveer 45 graden naar de lucht om meer zonlicht te vangen . Om de hoeveelheid licht het zonnepaneel verzamelt maximaliseren , lag een spiegel van ongeveer gelijke grootte op een vlakke ondergrond direct voor de schuine zonnepaneel . Extra licht wordt gereflecteerd door de spiegel en op het zonnepaneel van onderaf . Dit kan een aanzienlijke verhoging van de efficiëntie van een zonnepaneel .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik een boek Verwijder …
·Hoe Achtergrond Apps Schakel o…
·Hoe te gebruiken Monitor Wipes…
·Hoe te Nook Boeken Download de…
·Mijn iPad Zal niet Come On 
·Hoe maak je een toetsenbord sy…
·Hoe maak je een foto op een iP…
·Hoe maak je verbinding een Mem…
·Hoe te Sync My iPad via een US…
  Related Articles
DIY iPad Stand 
DIY : Stylus voor een iPad 
Hoe de Dual Cradle Desktop Lader voor de…
DIY Aansluiting van een iPad naar een st…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
DIY Televisiefsouffleur Met Android Tabl…
DIY Computer geluidskaart Amplification 
DIY Server Rack 
DIY Negative Scanner 
  Hardware Articles
·Hoe je het moederbord bepalen op een lap…
·Hoe te converteren Canon Printer Drivers…
·Hoe je de batterij op een Dell Inspiron …
·Hoe Vista drivers te installeren voor ee…
·Hoe maak je een CF -kaart instellen voor…
·Hoe maak je een server Serienummer 
·Hoe om te zien de temperatuur van je pro…
·Hoe to Wire een Bestec ATX - 300 - 12E S…
·Het verschil tussen een interne Floppy D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com