Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is de iPad Compatibel met Apple TV?
De iPad apparaat is compatibel met de Apple TV , maar niet alle apps ondersteunen de Apple TV AirPlay -functie . Airplay is de functie die uw computer of iPad signaal met Apple TV te bekijken of luisteren naar uw media op een groter scherm deelt . Het pictogram AirPlay aansluiting lijkt op een flatscreen -tv met een driehoek aan de basis ; dit icoon zal verschijnen alleen als uw app ondersteunt AirPlay . Ondersteunde Apps

Apple apps native naar de iPad , zoals " video's ", " YouTube ", "iPod " en " Foto's" ondersteunen AirPlay . Elke keer dat je begint te spelen een nummer , podcast of video of open een afbeelding galerie in het bereik van uw Apple TV , zal het pictogram AirPlay verschijnen . Van de iPad iTunes app ondersteunt ook AirPlay , zodat u kunt video trailers en previews te bekijken voordat ze te downloaden naar uw iPad . Sommige apps van derden ondersteunen ook AirPlay . Wilt u weten of uw favoriete app kunt deze functie , start de app en start het afspelen van een video of een ander voorwerp . Als het pictogram AirPlay verschijnt , kunt u uw media te delen met de Apple TV .
Ondersteunde apps

Als een app die u wilt bekijken op Apple TV biedt geen ondersteuning voor AirPlay , contact opnemen met de ontwikkelaar om deze functie te vragen . Gangbare video- apps zoals Hulu Plus en Netflix bieden geen ondersteuning voor AirPlay vanaf juni 2011, maar u kunt Netflix films streamen rechtstreeks via Apple TV zonder gebruik van een metgezel apparaat .
Eisen
< br >

Alleen de tweede generatie van de Apple TV ondersteunt AirPlay vanaf mobiele apparaten . U moet beschikken over de nieuwste software-updates voor uw Apple TV -apparaat . Uw iPad kan in de eerste of tweede generatie te zijn , maar het moet iOS 4.2 of hoger geïnstalleerd voor inheemse app ondersteuning . Third party app ondersteuning iOS 4.3 of hoger vereist . Je moet ook een high - speed draadloze internetverbinding, zoals DSL of kabel internet via een Wi - Fi- router of AirPort-apparaat .
Aansluiten op Apple TV

Tap
het AirPlay -pictogram zodra deze verschijnt na het opstarten van uw media . Kies ' Apple TV ' uit de opties die verschijnen . Om het scherm om uw iPad te herstellen , tikt u opnieuw op het pictogram en kies " iPad " uit de opties dan . Als je problemen hebt met behulp van AirPlay , check uw Wi - Fi-instellingen om uw iPad en Apple TV te garanderen zijn op hetzelfde netwerk . Apple beveelt ook het uitschakelen van de Bluetooth -verbinding op uw iPad . Je kunt ook niet streamen naar Apple TV of een ander apparaat dat momenteel wordt AirPlaying om dezelfde Apple TV -apparaat .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je iPad Apps als Build a N…
·Hoe maak je een iPad integrere…
·Hoe Songs Put op een iPad 
·Hoe te MOBI bestanden versture…
·Hoe om te testen of iPad Apps …
·Hoe kan ik een afspeellijst ma…
·Hoe maak je een foto op Facebo…
·Hoe kan ik muziek op een iPad …
·Hoe kan ik Flash bekijken op e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Bedrijven die Recycle Toners & inktcartr…
·5 dingen om te doen met een oude iPad of…
·Hoe controleert de prestaties van een gr…
·Hoe te Tether een iPad naar een Samsung …
·Hoe de RAM upgrade op een Compaq Mini 11…
·Wat is Wortel van een USB Flash Drive ? 
·Hoe te Connect Meerdere USB -printers 
·Geschiedenis van Scanners 
·Hoe de Lenovo T60 harde schijf upgraden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com