Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ?
Op het moment van publicatie , de iPad 2 is de huidige versie van de populaire tablet-computer en wordt aangedreven door een standaard lithium - polymeer batterij die , indien volledig opgeladen , houdt 6.930 milliamp.uur of mAh , van energie . Deze hoeveelheid stroom voorziet de iPad 2 met maximaal 10 uur operationele tijd en tot 720 uur of 30 dagen , van de standby-tijd . Maximaliseren van Energie
p Het is belangrijk te begrijpen dat de levensduur van de batterij tijd voor de iPad 2 werden verzameld in ideale laboratorium instellingen en niet in real - life situaties . Het minimaliseren van de helderheid instellingen van de computer , het uitschakelen van de Wi - Fi-verbinding wanneer niet in gebruik en uitschakelen van de GPS-toepassing zijn een paar dingen die je kunt doen om de batterij levensduur keer dat meer sterk lijken op die gerapporteerd door de fabrikant te krijgen. Terwijl de tablet zal niet functioneren zonder een goed opgeladen batterij, zal het werken als aangesloten op een stroombron , zelfs als de batterij leeg is .
Meerdere netwerken

Omdat de iPad 2 geeft toegang tot zowel de 2G-en 3G -netwerken , wordt de levensduur van de batterij van de machine variëren op basis van welk netwerk vaker wordt benaderd . Ontworpen om rijke grafische inhoud te vergemakkelijken , het 3G-netwerk verbruikt over het algemeen minder energie dan het 2G-netwerk . Het 2G-netwerk is ontworpen voor spraak-en tekst -gegevens , maar is in staat om rijke grafische inhoud te behandelen , maar in een trager tempo dan het 3G-netwerk . Het instellen van het apparaat alleen toegang tot het 3G-netwerk zal minder energie verbruiken , omdat het 2G-netwerk moet harder werken om grafische - rijke inhoud te downloaden .
GPS

Een assisted - GPS -systeem is een van de iPad 2 's energie - slurpende functies . Als links bezig wanneer niet in gebruik , de computer is A - GPS zal leiden tot een kortere levensduur van de batterij . De computer A - GPS -systeem gebruikt een combinatie van cellulaire toren en satellietsignalen voor de navigatie functionaliteit verdient en voortdurend contact met het signaal gevers . Dit voortdurend contact vereist veel energie te behouden , die nodig is wanneer u gebruik maakt van de GPS-toepassing . De A - GPS bevat ook een locatie - gebaseerde diensten functie die u voorziet van contactgegevens voor nabijgelegen nood-en commerciële diensten , zoals ziekenhuizen , benzinestations , restaurants en hotels .
Camera
< br >

De iPad 2 heeft een 0,7 - megapixel primaire camera die foto's worden vastgelegd op maximaal 960 x 720 pixels resolutie en is geschikt voor het opnemen van high - definition video . Een secundaire 0.3 - megapixel camera geeft de tablet videoconferentie mogelijkheden . Veelvuldig gebruik van de iPad 2 's camera -en video-functies , of een van de andere functies van de machine , zal bijdragen tot een kortere levensduur van de batterij .

Previous: Next:
  iPad
·Soorten iPad 
·Hoe maak je een gestolen iPad …
·Zal een EXE -bestand uitvoeren…
·Redenen om de iPad Jailbreak 
·Wat Movie bestanden kunnen wor…
·Hoe je MS Word bewerken op een…
·De voordelen van een iPad Vs .…
·Hoe te Herstart en Reset de iP…
·Hoe te Push Mededelingen activ…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe partitie mijn Mac voor Windows 
·Als mijn laptop ventilator blaast lucht …
·Hoe je HP Desktop 3930 Printers toevoege…
·Hoe meer RAM-geheugen installeren in een…
·Linksys WRVS4400N Vs . SonicWall 01-SSC-…
·HP LaserJet 4000 Specs 
·Hoe maak je een Lexmark X1270 Scanner to…
·Hoe installeer ik een tweede SCSI harde …
·Wat zijn de gevaren van breedband RF Pow…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com