Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Zal een EXE -bestand uitvoeren op een iPad ?
Toen de iPad voor het eerst op de markt , kan de spannende aankondigingen over wat het kon doen vertroebeld consument inzicht in hoe het verschilt van een PC hebben . Voor een ding , het maakt niet programmabestanden gebruiken op dezelfde manier een computer doet , dus het kan niet EXE -bestanden draaien als je pc zou kunnen. Dit betekent niet dat uw iPad geen programma's kunnen draaien , maar dat de bestandsformaten gebruikt het zijn een beetje anders . De iPad loopt toepassingen die in een specifieke Apple- bestandsformaat . Over EXE bestanden

EXE
staat voor uitvoerbare , en is een standaard extensie van programma bestanden op pc's . Sinds de vroege dagen van de Disk Operating System - of DOS , het eerste besturingssysteem van Microsoft - EXE -bestanden aanwezig op computers zijn geweest . Draagbare apparaten zoals de iPad zijn verschillend , hoewel, in zoverre dat zij gebruik maken van een Mac- besturingssysteem om applicaties te draaien , en applicaties zijn niet EXE-bestanden . Terwijl de iPad is compatibel met pc's , het is niet compatibel met alle pc bestandstypen , zoals EXE . Windows draait deze bestanden , maar worden ze niet overzetten naar de iPad , zelfs via iTunes .
IPad OS

De iPad loopt zijn eigen besturingssysteem , net als een computer doet . In feite is de iPad is eigenlijk een kleine , super - draagbare computer. Met ingang van juli 2011 , de iPad gebruikt Mac 's iOS 4.3 -software , en door die software lanceert applicaties en de ingebouwde programma's . Toepassingen worden niet opgeslagen als EXE -bestanden als ze zouden worden op een Windows -pc , echter. In plaats daarvan , apps voor de iPad , iPhone en iPod touch zijn in een specifieke iOS formaat dat de iPad leest en processen .
Running Apps

De iPad komt met zijn eigen set van uitvoerbare programma's of toepassingen . U kunt deze apps vinden op uw iPad op het beginscherm . iPads komen voorgeladen met basistoepassingen tot standaardtaken , zoals het afspelen van films of muziek uit te voeren . Extra downloadbare apps zijn games en hulpprogramma's . Om een app te starten , klikt u op de "Home " -knop om terug te keren naar de "Home " -scherm en tik met uw vinger op een van de pictogrammen op het scherm . Dit start de bijbehorende app . Om te sluiten , tikt u nogmaals op de "Home "-knop .
Krijgen nieuwe applicaties

De iPad heeft zowel Wi - Fi en 3G -verbindingen , afhankelijk van het model . Voor toegang tot 3G , moet u een abonnement hebben . Wi - Fi is gratis , zolang u zich binnen het bereik van een open draadloos netwerk . Eenmaal online met de iPad , kunt u toegang krijgen tot de Apple Store en download apps met uw Apple ID . Klik op het pictogram App Store langs de onderkant van het beginscherm te zoeken naar apps. Klik op een app voor een volledige beschrijving en nogmaals om het te kopen of om het gratis te downloaden , afhankelijk van de app .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om bestanden toe aan een i…
·Hoe mappen maken op uw iPad 
·Hoe u uw iPad in een Wi - Fi- …
·iPad FAQs 
·Hoe te plakken op een iPad 
·Wat is de optimale video-indel…
·Hoe te Nook Books krijgen op d…
·DIY Aansluiting van een iPad n…
·Hoe je Winterboard verwijderen…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Wat is een Kensington Lock Slot 
·Wat is het verschil tussen MMC- en SD-ka…
·Hoe de BIOS String Get 
·Hoe maak je een Fly Computer Pen te hech…
·Hoe maak je dubbele harde schijven insta…
·Hoe het opzetten van een TV- tunerkaart …
·Hoe je naar configuratie-instellingen va…
·Specs voor de Lenovo ThinkPad T500 
·How Do You Turn on the Sound in Kindle ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com