Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Specs voor de Lenovo ThinkPad T500
Uitgebracht in 2008 door de Chinese technologie fabrikant Lenovo , de T500 was een van de vele inzendingen van de eerste T - series lijn van de ThinkPad , een familie van laptop pc's gekenmerkt door een zwarte , boxy ontwerp . De ThinkPad T500 was opmerkelijk voor het bezit van een DisplayPort , dat is een digitale interface voor gebruik tussen de laptop en een externe monitor of home - theater systeem . Operaing System , Processor en systeemgeheugen

Het voorgeïnstalleerde besturingssysteem van de Lenovo ThinkPad T500 is de Home Basic , Home Premium , Business of Ultimate -versies van Microsoft Windows Vista -besturingssysteem , of de Professional versie van Windows XP . Ook Lenovo bood vijf processor keuzes : alles van Intel Corporation 's Core 2 Duo- merk en het bezit van een processor snelheid bereik van 2,26-2,8 gigahertz en 1066 megahertz in de snelheid van gegevensoverdracht . Het systeemgeheugen gebruikt een 1066 - MHz derde - generatie DDR3 SDRAM met een maximale uitbreiding van 8 gigabyte .
Opslag en Media

De harde schijf van de Lenovo ThinkPad T500 was een SATA - aangesloten 80 - , 160 - , 250 - of 320 GB schijf met een rotatiesnelheid van 5400 omwentelingen per minuut , 160 GB met 7200 rpm , of 200GB schijf met 7200 rpm en volledige disk encryptie voor gegevensbescherming , of een solid- staat , stabieler rijden met een 64GB capaciteit . De optische drive is meestal een CD-RW/DVD-ROM combo , een cd /dvd-brander of een Blu - ray-speler . Video en afbeeldingen werden verstrekt door het moederbord geïntegreerde Geïntegreerde Intel Graphics Media Accelerator 4500 , die tot duurde tot 256 MB systeemgeheugen voor zijn video-mogelijkheden .
Networking en connectoren
< br >

de wireless wide area networking van de Lenovo ThinkPad T500 kwam meestal uit een Intel Wireless adapter en Bluetooth 2.1 -connectiviteit . Bekabelde netwerken werd verstrekt door een Ethernet- driver die geofferd tot 1 gigabit per seconde in de snelheid van gegevensoverdracht . Naast de eerder genoemde DisplayPort en de IEEE 1394 -aansluiting voor het Ethernet , externe interfaces van de T500 's opgenomen drie USB -poorten , VGA-aansluiting voor een externe monitor en koptelefoon en microfoon aansluitingen .
Fysieke afmetingen en Display < br >

gewicht van niet minder dan 6 pond. , de Lenovo ThinkPad T500 gemeten 14,1 centimeter in lengte , 10 cm in de breedte en 1,2 tot 1,3 cm in hoogte van voor naar achter . De 15.4 - inch breedbeeldscherm geproduceerd 1680 door 1050 pixels in resolutie of 1280 bij 800 pixels met led -achtergrondverlichting .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe kan ik een Bare - Bones Cu…
·Hoe te verwijderen en vervange…
·Hoe een Recovery Disk voor een…
·Fabrieksinstellingen voor een …
·EMachines T4160 Specs 
·Hoe PC Power Supply Maten Bere…
·Mijn ASUS EEE F9 niet werken 
·HP Pavilion 9600 Specs 
·A Guide to Omgaan Computeronde…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe te Refill Ink voor Canons 
·Hoe herken ik het verschil tussen Graphi…
·Hoe te converteren een laptop scherm op …
·Kan Motorola Xoom gebruikt worden als Wi…
·Wat te zoeken in een voeding van de comp…
·Hoe de dvd vervangen in een HP Pavilion …
·How to Set Up een Video Cam at Home 
·Computer Systems Organization & Architec…
·Pentium Dual Core Vs . Quad Core 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com