Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
A Guide to Omgaan Computeronderdelen
De interne componenten van een computer te maken doen al die ingewikkelde en bijna onmiddellijke processen zijn delicate stukken van elektronica , en moet met zorg behandeld worden om beschadiging te voorkomen . Alles, van het stof in de lucht om de olie op je vingers kan een onderdeel defect veroorzaken . Bij het hanteren van computer onderdelen , zoals bij het installeren of verwijderen van interne onderdelen , een paar belangrijke stappen te helpen om eventuele onbedoelde schade aan de onderdelen te voorkomen en houden u veilig . Clean en Clear

Voor werkzaamheden aan de computer of het omgaan met een nieuwe interne componenten , was en droog uw handen grondig om er olie of andere stoffen te verwijderen . Als overgebracht naar gevoelige elektronische onderdelen van de computer , kan dit residu storing of zelfs uitval veroorzaken . Houden voedsel en drank uit de buurt van computers tot kruimels en morsen te voorkomen , en duidelijk een plek op uw bureau of op de vloer te werken zonder vernauwing . Als het werken op uw vloer , vacuüm eerste om het vuil , kruimels of stof te verwijderen van werken hun weg in de computer .
Disconnect

U kunt nog steeds een schok ontvangen wanneer werkzaamheden binnen het geval , zelfs als uw computer volledig is uitgeschakeld . Haal de stekker van de computer uit het stopcontact voordat alle onderdelen installeren of verwijderen in uw zaak . Verwijder alle kabels die de toren verbinden met andere accessoires , zoals de monitor , printer of externe modem . Vrijmaken van je computer toren van alles aangesloten zal het u toestaan ​​vrijere toegang tot de binnenkant en een groter bereik van de beweging . Verwijder de batterij uit een laptop en laat het volledig afkoelen voordat u de behuizing opent .
Static Gratis

Een statische schok , zoals de soort die je voelt bij het aanraken van een deurknop in de winter , kan de dood betekenen voor de interne elektronica van een computer . Bij het hanteren van computer componenten , altijd alle opgebouwde statische je kan hebben verdrijven door regelmatig aarding jezelf. U kunt dit doen door het aanraken van een stuk metaal , zoals de metalen behuizing van de computer toren of een deurknop . Heb
Zorgvuldige behandeling

Computer onderdelen
niet aanraken een van de elektronische kaarten of andere interne onderdelen tot je succes hebt vrijgegeven deze statische elektriciteit . Bestaan ​​uit ingewikkelde brouwsels van complexe circuits . Als zodanig zijn deze stukken vereisen een beetje verpompen voorkomen stoten en beschadigingen . Ga altijd printplaten zoals moederborden en grafische kaarten bij de randen , zorg dat u de transistors en aansluiten spelden raakt . Harde schijven bevatten bewegende delen , en door ruwe behandeling of druppels kunnen worden beschadigd .
Juiste opslag

Bij het opbergen van computer componenten , denk aan de drie dingen die het meest zijn schadelijk voor computers - hitte , vochtigheid en stof . Bewaar uw computer componenten in een stevige , goed gedempte doos uit de buurt van warmtebronnen en vochtige gebieden . Direct zonlicht kan de temperatuur in een gesloten doos om snel te stijgen , dus het vinden van een donkere , koele en droge ruimte voor uw opslag nodig heeft om elektronische onderdelen van de computer veilig en in goede conditie te houden .
< Br >

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Alienware Area-51 AlX Specific…
·Technologie gids bouwen van uw…
·Dell Dimension 4100 Slave Driv…
·Hoe te Overclock een AMD Athlo…
·Hoe te HPA uitschakelen op een…
·Hoe maak je een Media Box Buil…
·Hoe te openen een Sony VAIO PC…
·De snelste Personal Computers 
·HP 751N Specificaties 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het geheugen voor een Dell Inspir…
·Hoe kan ik een Sony eBook Collection Zor…
·Hoe kan ik een bootable CD voor Windows …
·Waarom wordt mijn Macbook Plotseling uit…
·Hoe maak je een Mac AVI -bestand convert…
·Hoe printer cartridges installeren op ee…
·Hoe kan ik een externe harde schijf gebr…
·How to Get My Music Uit mijn iPod naar m…
·Hoe een EasyCap Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com