Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Retina Display vs iPad
De retina scherm , gelanceerd op Apple's iPhone 4 , maakt gebruik van een extreem hoge pixeldichtheid om een ​​duidelijk , onvervormd beeld te produceren van een breed scala aan invalshoeken en in verschillende lichtomstandigheden . Beeldscherm van de iPad in de eerste en tweede generatie modellen heeft een lagere pixeldichtheid dan een retina scherm , dus als je tekst of beelden vergroten , kunnen ze onscherp worden weergegeven , en het scherm soms moeilijk te zien in fel licht of vanuit bepaalde hoeken zijn. Wat zijn pixels ?

Wezen , pixels zijn puntjes . De afbeeldingen , waaronder begrepen teksten, op uw scherm worden opgebouwd uit deze punten, die je oog past samen in vloeiende beelden . Wanneer beelden worden bekeken op normale grootte , maakt je geest niet te vertalen de puntjes omdat ze zo dicht bij elkaar ze lijken hetzelfde beeld te zijn . Als je die afbeelding vergroot , de puntjes zichtbaar worden . Met een retina scherm , de pixels zijn kleiner , dus er zijn meer van hen verpakt in elke vierkante centimeter van het scherm . Wanneer u een deel van het scherm te vergroten , zijn er nog genoeg punten om een ogenschijnlijk soepele beeld te creëren , waardoor u een gebrek aan " pixilation " of ruwe randen , omdat je geest niet interpreteren de afzonderlijke punten .
< Br > IPad Vs . iPhone Retina Display Pixels

display van de iPad beschikt over 132 pixels per inch . De iPhone 4's netvlies display heeft 326 pixels per inch , bijna 2,5 keer meer dan de iPad . Dit verhoogt de zogenaamde " Resolution " en hoge resolutie betekent meer duidelijkheid , zelfs bij niveaus vergroot . Scherm van de iPad is aanzienlijk groter dan de iPhone , maar de extra resolutie kan maken zien beelden op het kleinere scherm zo eenvoudig als ze bekijken op de iPad groter formaat .
Extra functies
< br >

de retina display heeft ook een hoger contrast ten opzichte van de iPad scherm . Dit betekent dat de donkere kleuren donkerder en het wit witter lijken . Deze tegenstelling , in combinatie met de dichtheid van de pixels , is wat maakt het scherm netvlies makkelijker te zien in fel licht . Heldere omgeving , zoals een zonnige dag , kan je ogen ' vermogen om het contrast op het scherm te zien , en verblinding te verminderen van direct licht op het glossy scherm veroorzaakt ook zicht problemen . De retina display niet volledig te elimineren schittering kwesties , maar het hogere contrast maakt zichtbaarheid in fel licht .
Gelijkenissen

Ondanks de pixel verschillen en het contrast , de iPad en de het retina display van de iPhone 4 zijn beide verlicht LED glazen schermen . Beide ook in - plane technologie of ITP , dat een methode waarbij schermen die zichtbaar gezichtshoeken tot 178 graden , volgens " PC World . " Dit betekent dat jij en je vrienden kan het scherm op beide apparaten te delen en te ontvangen duidelijke kijkhoeken zonder samen te knijpen onaangenaam , tenzij er nogal wat van je .
Overwegingen

Toekomstige generaties van iPads kunnen ook gebruik maken van retina -schermen , het verbeteren van hun resolutie totdat deze gelijk is aan of overtreft de iPhone 4 . Met zijn groter scherm , zou een retina display op de iPad een extreem hoge resolutie kijkervaring te bieden .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een gitaar Hook om…
·U kunt importeren PDF's op een…
·Hoe maak je een iPad Stop Type…
·Hoe de audio op een iPad Probl…
·Hoe E-mail controleren op de i…
·Hoe maak je een iPad App 
·Hoe je iPad Keynote Objecten m…
·Hoe je tekstbestanden Get op e…
·iPad Video File Maten 
  Related Articles
Hoe maak je een iPad PDF Toon Fix 
iPad 16 Vs . iPad 32 
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
  Hardware Articles
·Verschillen tussen de Standard & SanDisk…
·Mijn LaserJet Zal niet Pick Up Papier in…
·Hoe de CPU spanningsverandering op MSI 
·Hoe op te zoeken van een MAC-adres in ee…
·Hoe maak je een Video DVD Drive Mechanis…
·Hoe je Toshiba Media Keys gebruiken Met …
·Wat zijn SDH en PDH ? 
·MFC 7840W Vs . 8460N 
·Hoe maak je een T500 Touchpad uitschakel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com