Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Verschillen tussen de Standard & SanDisk SDHC Ultra
Een standaard SanDisk verwijst naar een standaard formaat geheugenkaart gemaakt door SanDisk , terwijl de SDHC Ultra is een hoge capaciteit herziening van de Secure Digital geheugenkaart die sneller dan standaard snelheid loopt . SanDisk en SD-kaarten kunnen krijgen vermengd omdat de initialen " SD " kan worden gebruikt om zowel te beschrijven : SanDisk is een bedrijf dat geheugenkaarten en SD- kaarten zijn een type geheugenkaart . Secure Digital kaarten

De SD Association
is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de SD-kaart standaard . SD-kaarten zijn een verwijderbare flash -geheugen apparaat dat wordt gebruikt om gegevens van elektronische apparaten slaan , ze zijn de dominante verwisselbare flash opslag medium voor apparaten zoals telefoons , camera's en tablets . Fabrikanten rusten vaak computers met SD- lezers ook. De originele versie , of standaard , SD-kaarten ondersteunen tot 2 GB aan opslagruimte , met de SD High Capacity of SDHC- , revisie stimuleren dat aantal tot 32 GB . De SD Extended Capacity , of SDXC , verhoogt de opslagcapaciteit tot 2 TB .
SanDisk

SanDisk
is een verticaal geïntegreerd bedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op flashgeheugen productie en engineering . Het bedrijf werd opgericht in 1998 en het biedt dataopslag -oplossingen voor datacenters , computers , mobiele apparaten en consumentenelektronica . SanDisk productlijnen omvatten verschillende soorten en formaten SD-kaart.
Standard SanDisk SDHC Ultra Versus

De term " Standard SanDisk " zou een eerste generatie beschrijven , of standaard , SD-kaart vervaardigd door SanDisk . Een standaard SanDisk SD -kaart is niet meer dan 2 GB aan opslagruimte met een lees-en schrijfsnelheid van ongeveer 10Mbps . SanDisk niet maken en de SD- kaart geheugen norm niet bezitten . De term " SDHC Ultra " heeft een definitieve betekenis : dit geldt voor elke SD Card Association 2.0 specificatie geheugen apparaat dat een sneller - dan - standaard 10Mbps overdrachtssnelheid en tussen 4 GB en 32 GB aan opslagruimte heeft . De term " Ultra " heeft een ruime definitie als SanDisk maakt gebruik van de aanduiding op een 4GB SDHC met een 15Mbps Class 4 overdrachtssnelheid en een 32GB SDHC met een 20Mbps klasse 6 snelheid .
Ultra Branding < br >

de term " ultra " wanneer toegepast op geheugenkaarten is meestal gewoon een markt term branding gebruikt om aan te geven dat de kaart is snel genoeg om te werken op high - definition video-opname -apparaten . SD -kaart toegang tot de gegevens snelheid wordt gemeten met een 1 tot en met 10 speed class -systeem : hoe hoger het nummer van de klasse , hoe sneller het apparaat . Sommige lagere klasse kaarten zoals klasse 4 of lager zijn niet snel genoeg voor high - speed apparaten . Ook kan het apparaat dat het lezen en schrijven naar de SD- kaart alleen zo snel als het is ontworpen om te werken ; elke SD- kaart die heeft een snellere lees-en schrijfsnelheid is dan zal het apparaat niet de prestaties te verbeteren
< . br > UHS

Terwijl " Ultra " alleen al is gewoon een marketing term , heeft het betekenis met SD- kaarten die de Ultra High Speed ​​benaming dragen . SD-kaarten dat de UHS - I of UHS - II standaard run de snelste vergelijkbare lees /schrijf snelheden van respectievelijk 104Mbps en 312Mbps . De kaarten zijn bedoeld voor gebruik met HD 3 - D camera's .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik veilig Wipe Out een…
·Hoe maak je een USB Memory Sti…
·Hoe CD Software Erase 
·Hoe maak je een MicroSD geheug…
·Hoe je wapens maken voor een b…
·Hoe kan ik een XLB File Recove…
·Hoe Video importeren van een D…
·Wat is een OPC Belt 
·Hoe maak je een Travel Drive G…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Bluetooth PHS - 3 Proble…
·Voordelen van Z - Wave-technologie 
·Scannen met een HP 6210xi 
·Hoe ga je controleren hoeveel RAM-geheug…
·Hoe een ongeldige IPA Fix op een iPad 
·Scannen naar E-mail Tutorial voor HP 
·Kan ik gebruik een iPad met Verizon ? 
·Hoe je het geheugen in een Lenovo Vervan…
·Hoe kan ik mijn computer opnieuw opstart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com