Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe je het geheugen in een Lenovo Vervang
Geheugen uitbreiden van uw Lenovo's zal sterk verbeteren van de snelheid en de prestaties bij het uitvoeren van normale taken alsmede operationele intensieve toepassingen . Hoewel laptops zijn compact en een beetje intimiderend om te werken aan voor sommigen, het veranderen van het geheugen op uw Lenovo laptop kost minder tijd te doen dan op veel full - size desktop computers . Het moeilijkste deel van het geheugen van uw computer te veranderen is het vinden van het juiste type dat zal werken voor uw systeem . De documentatie die bij uw Lenovo laptop kwam zal merken wat voor soort geheugen je moet aanschaffen . Wat je nodig hebt
Kleine Philips - schroevendraaier
Vervanging geheugen
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de computer uit en verwijdert u de AC -adapter . Trek de batterijhouder aan de onderkant van uw laptop , gelegen aan de achterzijde . Houd de batterij - knop op de batterij terwijl u de accu direct van de onderkant van de laptop . Kopen van 2

Zoek het geheugen toegangsdeur aan de onderkant van de laptop , direct naast de batterij wieg gebied . Verwijder de enkele schroef waarmee het geheugen toegangsdeur naar de onderkant van de laptop met een Philips - schroevendraaier .
3

Verwijder het geheugen toegangsdeur van de onderkant van uw laptop . U kan nodig zijn om de rand van je nagel te gebruiken om omhoog te wrikken van het geheugen toegangsdeur van de onderkant van de computer .
4

Buig het geheugen vergrendelingslipjes van de RAM in de houder naar buiten , met behulp van uw vingers . Terwijl het buigen van de vergrendellipjes weg van de getande zijden van de geheugenmodule , gebruik uw duim om het geheugen te trekken uit de houder . Houd altijd de geheugenmodules aan de zijkanten , in de buurt van de inkepingen .
5

Zet de oude geheugenmodule ( s ) aan de zijkant en installeer je nieuwe geheugenmodule ( s ) , met behulp van uw vingers om ze te houden aan de zijkanten , bij de inkepingen . Kijk naar de positie van de kleine plastic kern op de geheugenkaart houder op de kleine uitsparing tussen de elektrische contacten van de geheugenmodule . Deze inkeping op de geheugenmodule is helemaal in het midden , om achteruit de installatie te voorkomen .
6

Lijn de inkeping tussen elektrische contacten van de geheugenmodule in de kleine plastic knobbel op de laptop geheugen houder . Schuif de nieuwe geheugenmodule in uw laptop geheugen bewaard totdat de vergrendellipjes snap stevig tussen de getande zijden van de geheugenmodule . Herhaal deze stap als u de installatie van twee nieuwe geheugenmodules in uw laptop .
7

Plaats de geheugenmodules opnieuw toegang deur naar de onderkant van uw laptop . Gebruik uw Philips schroevendraaier om de schroef die u eerder verwijderd had vervangen. Plaats de batterij en sluit de AC -adapter .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat Grafische Kaarten Laat twe…
·Definitie van PCI-sleuven 
·Hoe Memory 
·Hoe meer RAM-geheugen installe…
·Hoe te updaten ATI Radeon Driv…
·Wat is een DDR2 ? 
·Hoe te Ceramique Koelpasta Sol…
·Hoe kan ik een Acer Aspire One…
·Hoe te Trident TGUI9680 driver…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een G40 IC chip U99 Vervang 
·Hoe de Search Service-instellingen op de…
·Hoe te openen een HP Pavilion dv9000 
·Hoe de System Temperature Monitor in een…
·Hoe maak je een SATA schijf hebt aangesl…
·Hoe maak je een nieuwe geluidskaart in u…
·Hoe te Computrace Verwijderen Van BIOS 
·Hoe maak je een USB drive opnieuw te for…
·Ultra - stille Silencer 420 ATX Specific…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com