Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Bluetooth PHS - 3 Problemen
De PHS - 3 oorstuk laat gsm-gebruikers via hun mobiele telefoon te praten zonder hun handen te gebruiken dankzij de headset Bluetooth draadloze technologie . Het is ideaal voor degenen die moeten werken met hun beide handen , zoals wanneer zij rijden in een auto . De PHS - 3 mei af en toe storingen . Problemen met het oortje om het terug in orde , zodat u kunt blijven genieten van uw telefoon in een hands - free mode . Instructies
1

Zorg dat de PHS - 3 wordt ingeschakeld als het niet reageert op uw telefoon . Druk op de knop op het voorpaneel van het apparaat ( het paneel dat naar buiten wordt geconfronteerd wanneer u het dragen van de oortelefoon ) gedurende drie seconden ingedrukt . Wanneer deze is ingeschakeld , het apparaat lampje knippert vijf keer en geeft een geluidssignaal , knippert dan een keer om de vijf seconden .

Controleren 2 dat de PHS -3 batterij volledig is opgeladen wanneer het zal niet reageren op je drukken op de knop . Sluit het apparaat aan op de meegeleverde AC- oplaadkabel en sluit de kabel aan op een stopcontact . Het apparaat lampje licht rood op tijdens het opladen en blauw als deze volledig is opgeladen . De fabrikant schat een totale laadtijd van ongeveer twee uur .

Pair 3 de PHS - 3 -apparaat naar uw mobiele telefoon als u niet kunt beantwoorden of gesprekken via het oortje te maken . Met het apparaat , drukt u op de volume omhoog en omlaag toetsen , zich aan de rechterkant van het apparaat , gedurende drie seconden ingedrukt totdat de lampjes knipperen blauw en rood . Schakel uw mobiele telefoon de Bluetooth -chip --- raadpleeg de gebruikershandleiding van uw telefoon voor model - specifieke instructies --- en de PHS - 3 zal verschijnen in de lijst met beschikbare apparaten van uw telefoon . Volg uw telefoon op het scherm om de koppeling te voltooien .
4

Verplaats de PHS - 3 -apparaat dichter bij uw telefoon als u statische of audio- interferentie ondervinden of verliest de verbinding met uw telefoon . Het apparaat kan , zolang het binnen 10 meter ( 32,8 voet ) van uw mobiele telefoon werkt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Heeft Apple Time Machine werk …
·Hoe een Sound Mixerapparaat in…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Hoe maak je een stick die zegt…
·Hoe maak je een zelfgemaakte r…
·Wat is de betekenis van de Com…
·De Low -level formatteren van …
·Problemen met een Pioneer DVD …
·Hoe maak je een USB Joystick B…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een touchscreen In een LCD-m…
·Hoe een OptiPlex GX50 Reset 
·Hoe maak je een diskettestation installe…
·CPU Upgrade Gids 
·Mijn Presario 2190 heeft Geen Geluidskaa…
·Hoe de Touchpad uitschakelen op mijn Del…
·Kan ik gebruiken HP Papier voor Canon Se…
·Problemen met de printer instellen Naam …
·Hoe te herkennen DVD - R Discs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com