Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
CPU Upgrade Gids
De CPU ( central processing unit ) is het brein van uw computersysteem . De CPU is primair verantwoordelijk voor het berekenen en uitvoeren van complexe programmeren instructies . Met andere woorden , de CPU is de component die grotendeels drijft hoe snel computerprogramma's en het besturingssysteem reageert . In een moderne computer , het upgraden van de CPU is een gemakkelijke taak met een beetje voorbereiding . Als uw computer lijkt te krijgen oud , kan een CPU upgrade worden alles wat je nodig hebt om tweede leven in te blazen in de machine . Inspecteer uw bestaande CPU en moederbord

de loop der jaren heeft het ontwerp van de CPU radicaal veranderd . Aangezien de kracht van de CPU is toegenomen , is de grootte van de CPU paradoxaal afgenomen . Deze veranderingen in het ontwerp moet rekening worden gehouden voordat u uit om het nieuwste en snelste CPU kopen . Het moederbord op uw computer is alleen compatibel met een bepaald type CPU . Zorg ervoor dat uw moederbord documentatie zorgvuldig door, of gebruik maken van een computer hardware profilering programma zoals Sandra Suite of CPU - Z om te bepalen welke processor je momenteel ( en hebben dus een vergelijking voor andere mogelijke CPU's ) , evenals het type CPU je moederbord ondersteunt .
Zoek een nieuwe CPU

Als je eenmaal weet wat voor soort processor je hebt , kunt u de markt te onderzoeken . Als uw computer ouder is , kan het zijn dat je CPU type is niet op grote schaal op de markt verkrijgbaar bij retailers als Best Buy en Newegg zijn. In dat geval zal het nodig zijn om te winkelen op kleinere computerwinkels of op eBay om de beste CPU beschikbare vinden . Het kennen van de bovengrenzen van uw moederbord , kunt u eenvoudig bepalen welke processor het beste zou presteren en bieden de grootste upgrade voor uw computer met slechts een beetje van het onderzoek .
Duo Core , Quad Core ?

waarschijnlijk heb je al het gepraat over duo core en quad -core processoren aangeboden in moderne computers en laptops gehoord . Deze CPU's zijn zeer krachtig , omdat ze in staat zijn om meerdere verwerkingseenheden hechten aan een enkele CPU sterven . De CPU matrijs uitgelokte de verwerkingseenheden op het moederbord . Als uw computer een single- core CPU , is de kans groot dat het zal niet achter een duo of quad core CPU . Upgraden naar een multi - core processor zal waarschijnlijk vereisen upgrading het moederbord en de grafische kaart ook.
Installeren van de CPU

Zodra je een CPU die je ontmoet hebt gevonden behoeften , is het tijd voor de installatie . Ervan uitgaande dat je comfortabel voelt openstelling computer zaak , het installeren van een nieuwe CPU is een eenvoudige upgrade . Voordat u begint met de installatie , zorg ervoor dat je koelpasta van toepassing op de CPU . De thermische pasta maakt de heatsink om gemakkelijker warmte te geleiden van de CPU . Verwijder gewoon de heatsink en ventilator van de bestaande CPU , til de hendel die de CPU en verwijder de oude CPU . Vervolgens voorzichtig zakken de nieuwe CPU in de sleuf , vervangt u de hendel , gelden de koelpasta en vervolgens opnieuw installeren van de heatsink en ventilator .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe maak je een P4 CPU Install…
·CPU Chip Manufacturing Process…
·Hoe de CPU voor een Compaq EDO…
·Hoe de CPU upgrade op een HP T…
·Hoe kan ik een laptop upgrade …
·Hoe lang moet een CPU Fan Laat…
·Hoe de CPU van een Dell D610 
·Hoe je CPU Cooling Fans Instal…
·Wat is de oorzaak 100 Percenta…
  Related Articles
Gids voor een iPad 
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
iPad CPU Specs 
iPad installatiehandleiding 
Kan ik upgraden van een iPad ? 
Hoe kan ik drivers voor een videokaart u…
Hoe kunt u uw videokaart upgraden 
Hoe maak je een videokaart ( grafische k…
Hoe uw desktopcomputers videokaart upgra…
  Hardware Articles
·Hoe een website te blokkeren op een anal…
·Hoe maak je een USB-printer op een iMac 
·Hoe maak je verbinding een Electret micr…
·Hoe maak je een computer harde schijf ma…
·Hoe Memory vervangen in een Toshiba Lapt…
·Hoe om bestanden te kopiëren naar een c…
·Hoe je de harde schijf te verwijderen va…
·Hoe maak je een Disk ID Bereken 
·Is er een manier om uw computer te houde…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com