Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad installatiehandleiding
De Apple iPad is een high - definition , touchscreen tablet die verkoopt voor $ 499 voor een 16 GB Wi - Fi-model , met ingang van juni 2011. De tablet computer wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde met vele mogelijkheden en gratis applicaties om mee te beginnen , maar wil je het apparaat aan te passen voordat u het gebruikt . Het installatieproces is relatief eenvoudig en kan gedaan worden vanuit de instellingen van de iPad . Bovendien, na de eerste unboxing een nieuwe iPad , wil je een paar gratis apps installeren om mee te beginnen . Instructies

Unbox 1 het iOS-apparaat en de batterij oplader . Sluit de iPad met de batterijlader en steek de adapter in een elektrisch stopcontact . De iPad zou een volledige lading bereikt binnen twee uur . De eerste lading kan korter zijn , omdat de tablet- computer heeft meestal een gedeeltelijke lading boven 50 procent . Kopen van 2

Houd de " Power" knop aan de bovenkant van de iPad . Het apparaat kan een paar minuten duren om volledig opstarten . Tik op de "Instellingen" app als je eenmaal ziet het startscherm . De " Settings " app op de iPad is verdeeld in twee deelvensters : een links en rechts . Het linkervenster toont het navigatiemenu en het rechter paneel bevat alle verschillende instellingen die u kunt wijzigen .
3

Ga naar de sectie " Wi - Fi " op het linkerpaneel . U kunt een draadloze internetverbinding in-of uitschakelen door het bewegen van de " Wi - Fi " schuifknop naar links of rechts . Wanneer u kiest voor een netwerk aan te sluiten , wordt u gevraagd om het wachtwoord voor die bepaalde draadloze verbinding .

Tik op de sectie " Meldingen " in het linkerpaneel 4 , en verplaats de schuifregelaar om de " aan " . Nu kunt u geluiden , waarschuwingen en startscherm badges ontvangen voor geïnstalleerde toepassingen . Na de installatie van uw nieuwe apps , kunt u de naam van de toepassing tikken om te bewerken wat meldingen die u ontvangt voor die bepaalde app .
5

Ga naar de sectie " Brightness & achtergrond" aan de linkerkant . Pas de schuifregelaar naar uw behoeften te voldoen . U kunt ook de "Auto - Brightness " schuifregelaar te verplaatsen naar de " On " positie . Wanneer ingeschakeld, wordt het aanraakscherm verlichting van het milieu te detecteren en de helderheid aan te passen .
6

Tik op de grote " achtergrond" -knop . Op de volgende pagina , kies " achtergrond" om de afbeelding een vooraf geladen achtergrond gebruiken . Tik op de afbeelding die u wilt gebruiken en druk op een van de volgende knoppen : " Set Lock Screen ", " Set basisscherm " of "Instellen Beide "

Tap 7 ' Mail, Contacten, Agenda ' . van het linkervenster . Tik op de "Add Account " knop en uw provider . Op het volgende scherm , vul je naam , e-mailadres , wachtwoord en een beschrijving . Zodra de e-mailaccount is ingesteld , kunt u ophalen , lezen en reageren op berichten van de "Mail" app .
8

Ga naar de sectie " Store " in het linkerpaneel en tik vervolgens op de " Sign in "knop op het rechter paneel . Selecteer " Gebruik bestaande Apple ID 'of' Maak nieuwe Apple ID . " Indien gebruik gemaakt wordt van ID , typ het e-mailadres en wachtwoord . Druk op de knop " OK " . Vanaf iOS 4.3.3 , kunt u het opzetten van automatische downloads . Net beweeg de schuifbalk naar de " On " positie voor elk item aan je muziek , apps en boeken automatisch synchroniseren uit de iTunes -service .

Afrit 9 van de " Settings " app . Tik op de " App Store " vanuit het beginscherm. Blader of zoek in de App Store voor de gratis en betaalde applicaties kunt u op uw iPad te installeren . Zodra je de download te starten , zal de app automatisch te installeren op het apparaat .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de iPad Clip Browser in Ev…
·Hoe je films converteren voor …
·Hoe kan ik een boek op de iPad…
·Hoe maak je draadloos verbindi…
·Kunt u gebruik Bluetooth met d…
·Hoe om Sluit uw camera aan een…
·Waarom duurt het zo lang om mi…
·Hoe je Cydia apps downloaden o…
·iPad Duurzaamheid 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te installeren Asus Sata Drivers 
·Hoe de WinTV IR Remote Set Krijg voor ac…
·Hoe afdrukken Odd - Sized Foto's vanaf e…
·Hoe kan ik video's kopiëren naar de har…
·Hoe de batterij vervangen in een Casio S…
·Hoe schoon en repareren van een computer…
·De beste USB Hubs met zeven poorten 
·Hoe je Internet Services Manager Krijg 
·Hoe om gegevens van een Memory Stick ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com