Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad CPU Specs
Het debat gaat over wie de Apple A4-processor , dezelfde processor die is het brein in de innovatieve en verkoop - record-brekende Apple iPad ontworpen . Hoewel Apple kocht de Santa Clara - gebaseerde PA Semiconductor bedrijf kort voor de introductie van de iPad , de interieurarchitectuur van de A4 draagt ​​een opvallende gelijkenis met de Cambridge , UK based ARM-chip ontwerp krachtpatser 's Cortex - A9 -serie CPU's . Uiteraard Apple zwijgt over de kwestie . De A4

De iPad tablet computer is voorzien van een nieuwe Apple centrale verwerkingseenheid ( CPU ) : de A4 . Deze zelfde processor versterkt ook de iPhone 4 , de iPod touch en de Apple TV G2 . De chip architectuur lijkt een aangepaste versie van de ARM Cortex - A9 single core processor familie met een L1 cache van 32 + 32 KB's en een L2-cache van 640KBs . Worden Cache wordt door de CPU gegevensmanipulatie efficiëntie en de ARM ontwerp biedt comfortabele marges om dat te bereiken . PA Semiconductor , nu een divisie van Apple Computer , zou een hand hebben gehad in de daling van de A4 CPU batterij verbruik en de toegenomen grafische mogelijkheden van de iPad .
Speed ​​

de A4-processor wordt geleverd in twee snelheden : 800 MHz en de iPad geïnstalleerd 1 GHz -versie . De 800 MHz is te vinden in de iPod touch vierde generatie . Dit ontkent enigszins het gerucht dat de iPad is gewoon een vergrote versie van de iPod touch 4 . Met 1 GHZ snelheid de iPad CPU presteert goed in , zelfs de hoge vraag toepassingen duizenden ontwikkelaars zijn beschikbaar gesteld voor downloaden naar het apparaat .
Video

A4 CPU bevat ook een van de beter bekende grafische chipsets : de PowerGR graphics processing unit ( GPU ), ontworpen door de Britse gevestigde bedrijf van Imagination Technologies . Deze bijzondere weergave processor gemonteerd meeliften op de gewijzigde ARM Cortex - A9 kern zorgt voor high definition graphics op een schaal die niet eerder bereikt door andere tablet-computers . Deze zelfde graphics processing unit verschijnt ook in de Apple iPhone 4 .
Efficiency

De iPad A4 processor is niet alleen krachtig , maar zeer efficiënt . De ontwerpers geluisterd naar de vraag van de consument om de batterij te verhogen in alle draagbare elektronische apparaten en gaf de A4 de mogelijkheid de weergave van maximaal tien uur aan HD - kwaliteit films , games en beelden zonder batterij opladen . Om zijn zuinig energieverbruik helpen de A4 baseert zich op 256 MB DDR SDRAM -geheugen chips geproduceerd voor Apple door Samsung die ook assembleert de iPad zelf .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe Transfer Bewaarde foto's V…
·How to Get Things Done op iPad…
·Hoe het opzetten van een iPad …
·Hoe je video's toevoegen aan i…
·Hoe je films toevoegen van een…
·iPad Apps die werken met Excel…
·Hoe je ePub boeken Kopiëren n…
·Hoe te Apps Return op een iPad…
·Heeft de iPad Run Mac Office ?…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe uw laptop spatiebalk Vervang 
·Hoe de IBM R51 Audio Volume Verhoog 
·Kwesties in Overschakelen van een PC naa…
·Hoe een Grillige Cursor Fix 
·Wat is de Intel Q33 Express Chipset ? 
·Hoe de Basic 1GB geheugen in een iMac Up…
·Hitachi LCD lamp Instructies voor vervan…
·Hoe Memory in Tecra Vervang A6 - Ez411 
·Hoe om bestanden van een externe harde s…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com