Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Hitachi LCD lamp Instructies voor vervanging
Projector lampen hebben een beperkte levensverwachting . Afhankelijk van het model , de gemiddelde levensverwachting is ongeveer 1000 uur . De lampen niet meestal niet helemaal , maar na verloop van tijd . Wanneer zichtbare verbleking van het beeld optreedt , of wanneer uw problemen projector een kennisgeving op grond van werkuren , vervang de projectorlamp . Terwijl Hitachi projector modellen variëren , de basisprincipes zijn hetzelfde . Verstrekt zijn instructies specifiek voor de Hitachi CPX430W Liquid Crystal Projector . Bereidingen

Als de projector in een vaste positie gemonteerd , verwijder de projector uit de montagebeugel en zorg ervoor dat het netsnoer wordt ook verwijderd . Als de projector was onlangs in werking , zorg ervoor om minstens 45 minuten wachten voordat u de lamp vervangt . Hierdoor kan de lamp veilig te koelen . Zorg ervoor dat alle verpakkingsmateriaal is verwijderd uit het vervangen van de lamp .
Lamp Removal

Nadat de projector is afgekoeld , voorzichtig draai het toestel ondersteboven . Verwijder het deksel van de lamp in de hoek van het toestel door het losdraaien van de twee schroeven die het op zijn plaats . Wanneer de lamp wordt blootgesteld , lokaliseren en verwijder de drie schroeven waarmee de wagen lamp op zijn plaats en trek de lamp met behulp van de handgrepen voorzien . Zorg ervoor dat u de binnenkant van de lamp zaak raken want dit kan resulteren in het geprojecteerde beeld te verstoren .
Nieuwe Lamp Installatie

Plaats de nieuwe lamp . Zorg ervoor dat u volledig op zijn plaats de nieuwe lamp op zijn plaats en plaats de drie schroeven die u door schroeven ze stevig terug op zijn plaats verwijderd . Plaats het deksel terug over de lamp en plaats de schroeven , zorg ervoor dat ze zijn ook geschroefd stevig terug op zijn plaats . Wanneer u klaar bent , voorzichtig de projector terugkeren naar zijn rechtopstaande positie .
Waarschuwingen

In geen geval mag u de nieuwe lamp aanraakt . In dat geval kan de lamp ontploffen wanneer hij werkt . Schakel de projector nooit op met het deksel van de lamp verwijderd . Als de lamp defect raakt was het gevolg van een explosie , probeer niet om de lamp zelf te vervangen . Breng het apparaat naar een erkend servicepunt , waar het zal worden geïnspecteerd op bijkomende schade van de explosie .
Onderhoud Tips

Verleng de levensduur van de lamp en voorkomen dat er frequente lampvervanging door ervoor te zorgen correct uitschakelen van het apparaat na gebruik . De juiste power down procedure wordt bereikt door op de Standby /On-knop op het apparaat of met de afstandsbediening . Wanneer de " Stroom uitschakelen? " bericht wordt weergegeven op het scherm , drukt u nogmaals op dezelfde knop . De lamp zal dan worden gedoofd , maar de koelventilator blijft aan totdat de lamp goed is afgekoeld , op welk moment de eenheid zal de stroom af naar beneden cyclus . Ook zeker tijdens de werking tegen stof en vuil van het apparaat vrij te houden door het schoonmaken van het luchtfilter elke 100 uur met een stofzuiger .

Previous: Next:
  projectoren
·Niet in staat om Get a Project…
·Hoe Hook WDTV Live to a Projec…
·Alternatieven voor een Smart B…
·Hoe maak je een projector op e…
·Hoe de Bulb wijzigen in een Ep…
·Hoe kan ik kijken TV met behul…
·Hoe maak je een Low End Koop L…
·Wat zijn de functies van data …
·De beste manier om Set Up een …
  Related Articles
Hoe je LCD Roteren op Lenovo Laptop 
Hoe maak ik kalibreren een HP Color Lase…
Mijn Visioneer Scanner Lamp Zal niet bew…
Hoe maak je een Hitachi harde schijf ins…
Hoe maak je verbinding een LCD -projecto…
Hoe maak je een Low End Koop LCD -projec…
Hoe kan ik een LCD -projector in Houston…
Hoe kan ik een LCD -projector in San Fra…
Hoe kan ik een LCD -projector huren in C…
  Hardware Articles
·Hoe Memory Voeg toe aan een Lenovo T61 
·Hoe maak je een geheugenkaart installere…
·Hoe te openen de achterkant van een Dell…
·Hoe dat te doen CD duplicatie 
·Lenovo Thinkpad Specs 
·Hoe printer Nozzles Ontstopt 
·Hoe maak je verbinding een Dell M1330 la…
·80GB Ultra DMA Specificaties 
·Hoe u een Philips Webcam Installeer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com