Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Alternatieven voor een Smart Board
Het SMART Board interactive whiteboard is een populaire keuze voor scholen en bedrijven , met touch -technologie waarmee gebruikers communiceren met hun computer van het gemak van een whiteboard . Terwijl SMART Board is zeker een marktleider , zijn er vele andere keuzes in het interactieve whiteboard arena , met opties voor alle budgetten en behoeften . Promethean

Promethean
, een wereldleider in interactief leren technologie , biedt het ActivBoard lijn van interactieve whiteboards . Het instapmodel ActivBoard 100 biedt elementaire , zuinig interactiviteit met ActivInspire Personal Edition software . De ActivBoard 300 en het ActivBoard 300 Pro bieden uitgebreide functies, zoals draadloze connectiviteit , stereogeluid en dual -user functionaliteit . Ook verkrijgbaar is het ActivBoard +2 systeem, dat het ActivBoard combineert met een short-throw projector in een vaste of verstelbare opties . Promethean biedt een verscheidenheid aan ActivBoard accessoires, zoals de ActivWand , ActivSlate en ActivRemote , om hun interactieve whiteboards te verbeteren . ActivBoard gebruikers hebben ook toegang tot Promethean Planet , een gratis online community die lesplannen , thema's , leraar ondersteuning en professionele ontwikkeltools beschikt .
Mimio Interactive Board

De mimio Interactive board biedt interactief onderwijs technologie tegen een relatief lage prijs . Gebruikers kunnen kiezen uit vier raadsgrootte met standaard en breedbeeld schermen , inclusief high definition opties . mimio Interactive Boards zijn ontworpen om actief gebruik te weerstaan ​​, met een duurzaam porselein stalen oppervlak dat een garantie van 50 jaar draagt ​​. Het bestuur kan gebruikt worden tot 30 meter van de computer , zonder de noodzaak van kabels . Ook inbegrepen is de mimio Studio-software en de mimio Interactive stylus .
PolyVision digiborden

PolyVision
combineert meer dan 55 jaar onderwijs ervaring met moderne technologie en milieubewustzijn . De kosten-effectieve en milieuvriendelijke gecertificeerde ēno classic combineert de eigenschappen van een traditionele markerboard , een magneet bord en een interactief whiteboard , alles zonder snoeren , kabels of ingewikkelde installatie . De ēno click brengt de kenmerken van de ēno klassieker in een eenvoudig te installeren pakket dat direct monturen en afsprongen zonder gereedschap of hardware . Zowel de ēno classic en de ēno klik geleverd met een garantie voor altijd . Naast de ēno -serie , PolyVision biedt de TS -serie en Walk - and- Talk interactieve whiteboards .
Epson BrightLink 459Wi

Epson 's
BrightLink 459Wi combineert een ultra - short throw projector met digitale infrarood pennen op een standaard whiteboard of aan de muur te zetten in een interactief leren plaats . De BrightLink mounts aan de muur en kunt projecteren van slechts twee centimeter afstand , met potentiële beeldformaten variërend 55-96 inch diagonaal . De apparatuur is cross - compatibel met de meeste educatieve software , applicaties en apparaten, zodat opvoeders om de BrightLink integreren in hun bestaande curriculum .

Previous: Next:
  projectoren
·Hoe maak je verbinding een Del…
·Hoe maak je een projector een …
·Hoe maak je een PC voor config…
·Hoe kan ik herstellen van een …
·Hoe je beelden projecteren op …
·Hoe maak je een projector Box …
·Hoe maak je een BenQ Projector…
·Projectoren die hechten aan La…
·Wat zijn de voordelen van een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Installatie van breedband 
·10 Computer Input Devices 
·Basis Geschiedenis van Computers 
·Hoe je alles Erase op je laptop 
·Hoe te Overclock de Asrock K8 Socket 754…
·Hoe de BIOS Enter op een Compaq Presario…
·Hoe kan ik bestanden op een CDRW te kopi…
·Hoe gebruik Ghost 2003 om een harde schi…
·Definitie van Niet-interactieve Multimed…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com